Προς το περιεχόμενο

Πως γνωρισατε your better half?

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φριντάμπα πες μου ότι εσύ έβαλες περί ομοφυλοφιλικού σεξ και δεν έκανε εντίτ αφαιρώντας το ο Τουφάκος μου :>

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προφανώς και έκανε αλλά είμαι γρήγορος και τον μάγκωσα.

κ γιατι το λες με περισσια περηφανεια ρε φρηνταμπα?Δεδομενου οτι η επιστημη υποστηριζει πως περισσοτερο απο το 30% του γενικου πληθυσμου εχει κανει ομοφυλοφιλικο σεξ σε καποια φαση στην ζωη του,δεν ανακαλυψες κ τον ηλεκτρισμο δα.

Δημοσ.

Αναφέρομαι πιο πολύ σε πλασάρισμα συμπεριφορών τελείως διαφορετικών από αυτό που είμαστε.

Αυτο ειναι πολυ valid point.Γενικα ειμαι επισης της αποψης οτι στην αρχη μιας σχεσης συνηθως η πλειοψηφια των ανθρωπων ΔΕΝ προσποιητε συνηδειτα,αλλα ακριβως επειδη οπως ειπες νιωθουμε ωραια συμπεριφερομαστε αναλογα.

Φυσικα στο μετρο που η προσωπικοτητα μας το ''επιβαλλει'' ως ενα βαθμο μπορουμε να hypothesize οτι καποια προσπαθεια ωραιοποιησης καποιων χαρακτηριστικων μας ενδεχεται να κανουμε.Αυτο απο το να παμε στο αλλο ακρο του να εμφανισουμε μια συμπεριφορα εντελως διαφορετικη κ προσποιητη ειναι αλλο ζητημα.Φανταζομαι η αναγκη αυτη (της προσποιησης) ισως ειναι μεγαλυτερη σε ατομα ανασφαλη κτλ.

Περι ευγενειας του Λουση.Συμφωνω κ εκει.Αλλα η ευγενεια δεν πρεπει να ειναι ως ενα βαθμο εμφυτο χαρακτηριστικο μας?Πχ μπορει ο διπλανος μας να ειναι πολυ καλος στο να κανει pick up διαφορα vibes κ να πιασει οτι η ευγενεια μας γινεται ''επι τουτου'' κ ισως αυτη δεν ειναι ιδιαιτερα γνησια.

Δημοσ.

Γιαγια αν εισαι εκει πανω, μην κοιτας για λιγο θα κανω κατι αμαρτωλο.

Το βλέπω μπροστά μου.....

-Αλλαγή nick από toufas σε Toufovolos_UK με avatar ένα καλογυμνασμένο στήθος (δασύτριχο όμως στην περίπτωση σου)

-Photo στο fbook με τον δικό σου Κουθροπάλι

-Έρωτας για τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για τα 40άρια στην Ελευσίνα :P

-ΑΠΟΘΕΩΣΗ του Κυνόδοντα

Ο tempora o moroes, χάσαμε και τον Touf :(

Δημοσ.

Το βλέπω μπροστά μου.....

-Αλλαγή nick από toufas σε Toufovolos_UK με avatar ένα καλογυμνασμένο στήθος (δασύτριχο όμως στην περίπτωση σου)

-Photo στο fbook με τον δικό σου Κουθροπάλι

-Έρωτας για τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για τα 40άρια στην Ελευσίνα :P

-ΑΠΟΘΕΩΣΗ του Κυνόδοντα

Ο tempora o moroes, χάσαμε και τον Touf :(

Αφηστε το παληκαρι να εκφραστει ρε!Αμαν!

Μια παρατηρηση μονο, στο αβαταρ εμφανιζεται ο υπογραφων (προ διετιας) :rolleyes:

κ το σημαντικοτερο απο ολα.ΟΧΙ 40ΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.50ΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

εγω ξερω να πω οτι εριξα κοπελα το σαββατο λεγοντας της καθε 10 λεπτα οτι το θεμα που ειχαμε αρχισει να συζηταμε ηταν χαλια θεμα για συζητηση για νεα γνωριμια.

capturesxx.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...