Προς το περιεχόμενο

Πως γνωρισατε your better half?

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μαύρη χήρα κάπου το 'χασε. Εννοείται ότι είχες γνωρίσει το μπέτερ χαφ σου κάποια στιγμή, εκτός και αν δεν είχες ποτέ σου σχέση. ^_^

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει " better half " ή " ο ένας " και τέτοια πράγματα. Άλλο τι μπορεί να νόμιζα κατά τη διάρκεια της σχέσης .

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το πλασάρισμα ως κάτι άλλο. Γιατί να μπεις στη διαδικασία να δείξεις στον απέναντι κάτι διαφορετικό;

Αναφορικά με συμπεριφορές, μια θεμελιώδης διαδικασία αυτού του φάσματος, λέγεται ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Μια άλλη συμπόνοια. Και γενικά.

Επίσης, ο χαρακτήρας δεν είναι σκυρόδεμα, 3 μπετόβεργες οχτάρες, άμμο, τσιμέντο, νερό. Ο χαρακτήρας είναι όλα όσα μπορείς να είσαι. Αν μπορείς να "το παίξεις έξυπνος" μπορείς να είσαι έξυπνος, αν μπορείς να "το παίξεις" αστείος, τότε μπορείς να είσαι αστείος. Είναι ο λόγος που για το μισό κόσμο που ξέρω είμαι μαλάκας και για τον άλλο μισό, γαμάτος, γιατί είμαστε ό,τι μπορούμε να είμαστε, συναρτήσει ανθρώπων και καταστάσεων.

Ο ντοσογιέβσκης και η νιν να χουν πει καλύτερα από μένα όμως, πάω να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ, ευχαριστώ για την προσοχζζζζζζ

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει " better half " ή " ο ένας " και τέτοια πράγματα. Άλλο τι μπορεί να νόμιζα κατά τη διάρκεια της σχέσης .

Ρε παιδί μου άλλο το "άδερ χαφ" άλλο το "μπέτερ χαφ". Αν για παράδειγμα έχεις κάνει 5 δεσμούς, διάλεξε 1 και πες μας πώς έγινε το σκηνικό.

Δημοσ.

Ρε παιδί μου άλλο το "άδερ χαφ" άλλο το "μπέτερ χαφ". Αν για παράδειγμα έχεις κάνει 5 δεσμούς, διάλεξε 1 και πες μας πώς έγινε το σκηνικό.

Εμ δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν . Έχω γράψει ήδη έναν τρόπο γνωριμίας περίεργο , οι άλλοι ήταν οι συνήθεις .

Δημοσ.

Μπορώ να πώ την χειρότερη φάση γνωριμίας πάντως. Αυτή δούλευε στο βιντεοκλάμπ, και ο μαλάκας συγκάτοικός μου είχε νοικιάσει κρυφά με τον κωδικό μου διάφορες διεστραμμένες τσόντες με σκυλιά, νάνους, έγκυες κλπ. τις οποίες δεν τις επέστρεψε ποτέ. Και με παίρνει αυτή τηλέφωνο μετά από 6 μήνες και μου λέει να πάω από εκεί γιατί υπάρχει μια εκκρεμότητα με dvd που δεν έχουν επιστραφεί. Πάω εγώ απορημένος και ήταν αυτή και άλλες 2 και είχαν λιώσει στο γέλιο. Μετά έγινε το κονέ τελοσπάντων, το θέμα είναι οτι ποτέ δεν πίστεψε οτι δεν ήμουν εγώ αυτός που είχα νοικιάσει τα dvd.

Δημοσ.
Εμ δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν . Έχω γράψει ήδη έναν τρόπο γνωριμίας περίεργο , οι άλλοι ήταν οι συνήθεις .
τους την έπεφτες στα ίσια δηλαδή? B)
Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το πλασάρισμα ως κάτι άλλο. Γιατί να μπεις στη διαδικασία να δείξεις στον απέναντι κάτι διαφορετικό;

Γιατί να σε νοιάζει τόσο ώστε ν' αλλάξεις συμπεριφορά για κάποιον που δε γνωρίζεις; Και αν δεν εκτίμησε ή δεν του άρεσε το αυθεντικόν του πράγματος, πάμε παρακάτω. Απλά πράματα.

Γιατι θελουμε κοντα μας καποιον να μας ευχαριστει , να μας διασκεδαζει , να θελουμε να μαστε μαζι του. Φαντασου καποιος που ειναι μελαγχολικος, να ειναι γκρινιαρης.. και γενικα μια πιο αλλιωτικη συμπεριφορα.

Ολοι στην αρχη βγαζουμε εναν πιο ευχαριστο εαυτο για να προσελκυσουμε καποιον, και με τον καιρο εμφανιζουμε τα διαφορα κουσουρια μας.

Δημοσ.

Ακριβώς. Όπως τα λέει η Μαρία. Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα...

...or would I? B)

Μπορεις .. ελευθερα :P

Δημοσ.

Είναι ο λόγος που για το μισό κόσμο που ξέρω είμαι μαλάκας και για τον άλλο μισό, γαμάτος, γιατί είμαστε ό,τι μπορούμε να είμαστε, συναρτήσει ανθρώπων και καταστάσεων.

Πως τα λες ρε κουφάλα... :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά σε κάθε έκφανση των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων. Όποιον κι αν γνωρίσεις και για οποιονδήποτε λόγο θα προσπαθήσεις να του πλασάρεις μια καλή εικόνα για τον εαυτό σου που οπωσδήποτε θα επέχει από την πραγματικότητα. Τουλάχιστον στην αρχή γιατί μετά θα φανεί τι είσαι.

Γιατί να σε νοιάζει τόσο ώστε ν' αλλάξεις συμπεριφορά για κάποιον που δε γνωρίζεις; Και αν δεν εκτίμησε ή δεν του άρεσε το αυθεντικόν του πράγματος, πάμε παρακάτω. Απλά πράματα.

Ακριβως οτι ειπε η Μοσκιτο.

Αναφορικά με συμπεριφορές, μια θεμελιώδης διαδικασία αυτού του φάσματος, λέγεται ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Μια άλλη συμπόνοια. Και γενικά.

Επίσης, ο χαρακτήρας δεν είναι σκυρόδεμα, 3 μπετόβεργες οχτάρες, άμμο, τσιμέντο, νερό. Ο χαρακτήρας είναι όλα όσα μπορείς να είσαι. Αν μπορείς να "το παίξεις έξυπνος" μπορείς να είσαι έξυπνος, αν μπορείς να "το παίξεις" αστείος, τότε μπορείς να είσαι αστείος. Είναι ο λόγος που για το μισό κόσμο που ξέρω είμαι μαλάκας και για τον άλλο μισό, γαμάτος, γιατί είμαστε ό,τι μπορούμε να είμαστε, συναρτήσει ανθρώπων και καταστάσεων.

Ο ντοσογιέβσκης και η νιν να χουν πει καλύτερα από μένα όμως, πάω να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ, ευχαριστώ για την προσοχζζζζζζ

Και ακριβως αυτο επισης.

Δεν ειμαι ο ιδιος που ημουν πριν απο 10 χρονια, ουτε πριν απο 10 βδομαδες.

Επισης στο θεμα πεσιματος που ειπατε κατι πιο πριν, το σωστο ειναι οταν κανεις μια κινηση και δεις οτι δεν πηγε καλα, να κατσεις να δεις το εκανες λαθος. 1-2-3-10-30 φορες μετα θα το αλλαξεις. Ε συγχαρητήρια, βελτιωθηκες σε κατι που ειχες προβλημα.

Τωρα βαλτε στο πεσιμο οτιδηποτε σας νοιαζει, μαθηματικα, κιθαρα, ομελετες. Με το να λες πχ "δεν ξερω να βραζω ουτε αυγο" και να μην προσπαθεις ποτε να το κανεις ειναι μια μορφη δειλιας, δεν θες να βγεις απο το comfort zone σου.

Για να προλαβω την απαντηση που θα ερθει, οχι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι καλοι στο να αρχισουν το σκι ή την ιππασια, αλλα με το να μην προσπαθεις να το δοκιμασεις εστω μια φορα, δεν θα ξερεις ποτε σου τι δυνατοτητες εχεις σαν χαρακτηρας.

Δημοσ.

Επίσης, ο χαρακτήρας δεν είναι σκυρόδεμα, 3 μπετόβεργες οχτάρες, άμμο, τσιμέντο, νερό. Ο χαρακτήρας είναι όλα όσα μπορείς να είσαι. Αν μπορείς να "το παίξεις έξυπνος" μπορείς να είσαι έξυπνος, αν μπορείς να "το παίξεις" αστείος, τότε μπορείς να είσαι αστείος.

Αυτό έχει να κάνει με έκφραση συμπεριφοράς βάσει χαρακτηριστικών που έχει ένας άνθρωπος. Είσαι έξυπνος και το χρησιμοποιείς αντίστοιχα.

Ολοι στην αρχη βγαζουμε εναν πιο ευχαριστο εαυτο για να προσελκυσουμε καποιον, και με τον καιρο εμφανιζουμε τα διαφορα κουσουρια μας.

Βγαίνει ένας ευχάριστος εαυτός γιατί έτσι μας κάνει να νιώθουμε ο άλλος, όχι γιατί προσποιούμαστε.

Αναφέρομαι πιο πολύ σε πλασάρισμα συμπεριφορών τελείως διαφορετικών από αυτό που είμαστε.

Για παράδειγμα, κοζάρω γκομενάκι και για να του δείξω πόσο κουλ είμαι και να τον ρίξω, του λέω "α ξέρεις εγώ δε ζηλεύω καθόλου και δε με νοιάζει τι ώρα γυρίζεις". Και αυτό αποτελεί κριτήριο για τον άλλον, μπλέκει μαζί μου και εγώ αρχίζω μετά να σπάω @@ για το πού πάει, τι ώρα γυρίζει και αν δω θηλυκό στο μέτρο, ρίχνω παντόφλα.

Σε κάτι τέτοιο αναφέρομαι. Θεωρώ ότι είναι μλκία να προωθείς κάτι που δεν είσαι, μετά να προσπαθείς να το υποστηρίξεις, να μη σου βγαίνει και να αποκαλύπτεται ο πραγματικός εαυτός.

Δημοσ.

Για να προλαβω την απαντηση που θα ερθει, οχι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι καλοι στο να αρχισουν το σκι ή την ιππασια ή το ομοφυλοφιλικό σεξ, αλλα με το να μην προσπαθεις να το δοκιμασεις εστω μια φορα, δεν θα ξερεις ποτε σου τι δυνατοτητες εχεις σαν χαρακτηρας.

Αγόραρε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...