Προς το περιεχόμενο

Πως γνωρισατε your better half?

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να παιξεις ταβλι και να τον/την αφησεις να κερδισει

ποσο πιο χαμηλα να πεσεις? εγω λεω να κανεις κωλοτουμπες μπας και μπηξεις/σε μπηξουν.

Δημοσ.

Γιατί να παίξεις τάβλι. Απλά πιες το καφέ σου, κάνε τα τσιγάρα σου, κοίτα τα γκομενάκια στα απέναντι τραπεζάκια και ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗ μέχρι να σου πει "πες κάτι". :devil:

Δημοσ.

αναποδα εντελως.

Πρωτα ειναι το Φευγα και μετα το Πλακωτο?

Αλλιως τα ηξερα τελικα :P

Γενικα δεν μπορω οσους ανθρωπους αλλαζουν χαρακτηρα για να ριξουν καποιον/καποια.

Σωστος ! Αλλα ξερεις κατι, πολλες φορες στην αρχη μιας σχεσης θελουμε να δειχνουμε εναν καλυτερο εαυτο :)

Δημοσ.

Σωστος ! Αλλα ξερεις κατι, πολλες φορες στην αρχη μιας σχεσης θελουμε να δειχνουμε εναν καλυτερο εαυτο :)

Σωστη!.Καθε πολεμος βασιζεται στην παραπλανηση. :P

Δημοσ.

Πρωτα ειναι το Φευγα και μετα το Πλακωτο?

Αλλιως τα ηξερα τελικα :P

γιατι να μην εισαι συνεχεια στον αγωνα να γινεις πιο καλος?

Δημοσ.

Ε νταξ, υποτίθεται τα ελαττώματα βγάινουν στο μέλλον. Αυτό εννοεί η Μαρία.

Εγώ για παράδειγμα εκνευρίζομαι που πρέπει να σκάω μύτη σε ένα ραντεβού με ένα ψεύτικο χαμόγελο ξερω 'γω. Δεν είμαι καλά τώρα, χέσε με τώρα κτλ.

Δημοσ.

γιατι να μην εισαι συνεχεια στον αγωνα να γινεις πιο καλος?

Να γινεις πιο καλος για να αρεσεις στον αλλον ή να εισαι ο εαυτος σου ?

Αν πρεπει να αλλαξω, να κανω αλλαγες για να γινω κατι αλλο που δεν ειμαι στην πραγματικοτητα, τοτε δεν θα ερωτευτει και ο αλλος μια ψευτικη εικονα μου ?

Προτιμω να αρεσω σε καποιον οπως ειμαι, και οχι κατι αλλο που θα θελει αυτος να γινω.

Αν και ολα αυτα σηκωνουν πολυ συζητηση :P

Και υποθετω οτι εννοεις οτι σε μια σχεση, γινομαστε καλυτεροι, οτι παιρνουμε και δινουμε πραγματα, και οτι γενικα μας βελτιωνει σαν ανθρωπους ολο αυτο... στα λογια ομως ολοι καλοι ειμαστε, στην πραξη δυσκολευομαστε.

Δημοσ.

Δεν παίζει να υποκριθώ για κανένα λόγο , ούτε να δείξω ότι είμαι κάτι που δεν είμαι . Δεν παίζει δηλαδή να σκάσω με ψεύτικα χαμόγελα ενώ είμαι χάλια για κάποιον λόγο, θα το πω το πρόβλημα μου όπως θα το έλεγα και σε ένα φίλο / η μου . Δεν έχω δει βέβαια να το εκτιμάει και κανείς αυτό ( κατόπιν εορτής τι να το κάνω )...

Στο θέμα μας τώρα , οι γνωριμίες συνήθως προκύπτουν με τους συνήθεις τρόπους , μέσω κοινών γνωστών περισσότερο ή μέσω δουλειάς ( μιλάμε για δουλειές προσωρινές οπότε δε με απασχολούσε το τι θα γίνει όταν χωρίσουμε ) ή μερικές φορές σε εξόδους ( ο χειρότερος τρόπος κατά τη γνώμη μου ). Το πιο πρόσφατο και περίεργο ήταν που γνώρισα τον πρώην μου όταν είχα πάει στην εφορευτική επιτροπή στις εκλογές ( ευτυχώς που είχα σκάσει και περιποιημένη , άτιμη τελειομανία να είμαι φτιαγμένη ακόμα και στις 6 το πρωί ). Κοινός παράγοντας είναι πάντα ότι στην αρχή υπάρχει μία αντιπάθεια και συνήθως δίνω την εντύπωση σνομπαρίας . Μα γιατί ;

Το better half μου δεν το έχω γνωρίσει ακόμα . :-D

Δημοσ.

Γενικα δεν μπορω οσους ανθρωπους αλλαζουν χαρακτηρα για να ριξουν καποιον/καποια.

Βρε μου έναν που όταν πάει να ρίξει αυτός μια δεν αλλάζει τον χαρακτήρα του.(προσοχή όχι να του την πέσουν)

Δημοσ.

Καλα,θα τρελαθουμε?7 σελιδες θεμα κ μολις 2-3 ατομα ειπαν πως γνωρισαν το ετερον μισο.Δλδ μου λετε οτι δεν υπαρχει καμια ενδιαφερουσα ιστορια γνωριμιας που να θελετε να μοιραστητε?

Πολυ πεζα πραγματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...