Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ανησυχώ που το μπέτερ χαφ μου ήταν στρατιωτικός. Ειναι σεξυ οι γυναικες με στολη.Θυμαμαι κατι ΕΠΟΠΙΝΕΣ στην αεροπορια,ολα τα ευρω.Χαρακτηριστικα ειχαμε μια που ελυνε κ εδενε το G3 σε 50 δευτερα αλα τζι αι τζο στυλ!!.Ξανθια πανυψηλη θεα!!
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά για τη στολή το ξεκίνησα και 'γω αλλά χωρίς αυτήν, ήταν just an ordinary girl. Για την ιστορία, βγήκαμε κίνηση, την είχα συνοδηγό, ζήτησα τηλέφωνο να βγούμε (με τους παλιούς είναι πιο χαλαρή η φάση), βγήκαμε κτλ.
mitsikas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά για τη στολή το ξεκίνησα και 'γω αλλά χωρίς αυτήν, ήταν just an ordinary girl. Για την ιστορία, βγήκαμε κίνηση, την είχα συνοδηγό, ζήτησα τηλέφωνο να βγούμε (με τους παλιούς είναι πιο χαλαρή η φάση), βγήκαμε κτλ. WTF? Εγώ στις κινήσεις γιατί είχα πάντα άνδρες; Γκρρρρ. I hate you. Τη μισή θητεία μου με μια καναδέζα την έβγαλα. Δυστυχώς η καναδέζα αντί για πόδια είχε ρόδες.
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μια ανθυπολοχαγός έβγαλε τα άρβυλα μια φορά και τις κάλτσες και έβαλε τα πόδια της στο καλοριφέρ. Ήταν η πιο γλυκιά ποδαρίλα του κόσμου.
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μια ανθυπολοχαγός έβγαλε τα άρβυλα μια φορά και τις κάλτσες και έβαλε τα πόδια της στο καλοριφέρ. Ήταν η πιο γλυκιά ποδαρίλα του κόσμου.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μια ανθυπολοχαγός έβγαλε τα άρβυλα μια φορά και τις κάλτσες και έβαλε τα πόδια της στο καλοριφέρ. Ήταν η πιο γλυκιά ποδαρίλα του κόσμου. dude ηξερα οτι ο ερωτας ειναι τυφλος, αλλα οχι οτι αλλιωνει και την αισθηση της οσφρησης
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέσα στο αυτοκίνητο εννοώ. Νιώστε με λίιιιγο οι αρσενικοί.
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Στο ΚΤΕΛ της Πάτρας. Εγω εκοβα εισιτήριο για να παω Αθηνα και εκείνη ηταν ακριβώς πισω μου (μόλις ειχε φτάσει και πήγε να βγάλει εισιτήριο επιστροφής). Ηταν έτοιμη να με αρχίσει στις Χριστοπαναγιες, γιατι η τυπησα στο κισσέ αργούσε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν η πιο γλυκιά ποδαρίλα του κόσμου. Amazing post is amazing.
otherside88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ο τροπος που τον γνωρισα εγω τον δικο μου δεν ηταν τιποτα το συγκλονιστικο (η πορεια της σχεσης ειναι συγκλονιστικη αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση)... μεσω κοινης παρεας... ειχα παει για καφε με την κολλητη μου, του ειχε πει κ εκεινου να ερθει... ηρθε, πιασαμε την κουβεντα, παιξαμε ταβλι (με αφησε να κερδισω στο "πλακωτο" )κ ανταλλαξαμε μεϊλ... μερικες μερες αργοτερα κ αφου μιλουσαμε ολημερις στο μσν, ηρθε σπιτι μου για φαγητο κ ταινια κ απο τοτε (τωρα 3 χρονια) με ταλαιπωρει... αυτα...
BadBoy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ωστέ λοιπόν πιάνει αυτό με το τάβλι τελικά...
panosno1com Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 και να υποδεικνύεις θανάσιμες ζαριες(εις βαρος σου) που παραβλέπει εκεινη...
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 και να υποδεικνύεις θανάσιμες ζαριες(εις βαρος σου) που παραβλέπει εκεινη... τι σκατα; τοσο ασχετη;
Marria Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Στο ταβλι πρωτα παιζεις Πορτες , μετα Πλακωτο και στο τελος Φευγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.