Προς το περιεχόμενο

Πως γνωρισατε your better half?

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,να πω εγω.Τον γνωρισα στην σχολη εδω Λονδινο οταν εκανα μαστερ,βασικα ημουν στην καφετερια με κατι αλλα παρταλια Ελληνες (2 ηξερα απο τους 7-8 που ηταν στο τραπεζι) κ αιφνης μπαινει αλαφιασμενος στην καφετερεια απο την αλλη ακρη του κτιριου. Γινοταν πανικος αλλα το ματι μου γαριδα με το που μπηκε,φαινοταν χαμενος (κ οπως μου ειπε μετα οντως ειχε μπερδευτει).Σε καποια φαση τον εκοβα τοσο πολυ μεχρι που τα βλεματα συναντηθηκαν και καταλαβα αμεσως τι ρολο βαραει.

Φυσικα εγινα λιγο επικεντρο κακεντρεχων σχολιων (απο οτι εμαθα εκ των υστερων) μιας κ τους αφησα ολους συξυλο χωρις να πω ουτε γεια κ πηγα κατευθειαν δηθεν να τον ''βοηθησω''.Κ ετσι αρχισε....

Ακομα κ σημερα απορω πως βρηκα το θαρρος αψηφοντας την παρεα στο τραπεζι να παω μεσα στον πανικο να του μιλησω.... :mrgreen: :mrgreen:

σχεδον 6 συναπτα ετη μαζι περικαλω

Καλα εγω ειχα την εντυπωση οτι gay γνωριμιες γινονται πιο πολυ απο gay bar κλπ.Πως τον εκοψες εσυ οτι ηταν "δικος σου"?Τον ηξερες απο πριν η ρισκο και ετσι?^^

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 26 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 26 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

dual posting.

Δημοσ.

Καλα εγω ειχα την εντυπωση οτι gay γνωριμιες γινονται πιο πολυ απο gay bar κλπ.Πως τον εκοψες εσυ οτι ηταν "δικος σου"?Τον ηξερες απο πριν η ρισκο και ετσι?^^

Σπεσιαλάϊζντ εκουιπμεντ ρε:Ρ

gaydar.jpg

Toν καταλαβα αμεσως ενστικτωδως....βασικα ανταποκριθηκε στο βλεμμα μου κ απο κει το πιασα.

Εντωμεταξυ μου το καταστρεψατε το τοπικ,ζωα!

Καμια γυναικα να μιλησει να το σωσει το θεμα απο τις καφριλες παρακαλω.

Toν καταλαβα αμεσως ενστικτωδως....βασικα ανταποκριθηκε στο βλεμμα μου κ απο κει το πιασα.

Τι εννοείς ανταποκρίθηκε ρε; Τον κοιτούσες και σε κοίταξε, ακούς εκεί ανταποκρίθηκε, σιγά μην λακτίσατε κιόλας :Ρ

γιατί καφρίλες ρε; Εγώ τουλάχιστον αλήθεια λέω, έτσι την γνώρισα, και περιμένω να απαντήσω στην πρόκληση για να παραθέσω και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Ζώο.

να πω εγω....

αν και ειναι λιγο περιεργη κατασταση στην περιπτωση μου...

τον γνωρισα απο μια ομαδικη συζητηση στο msn που μας ειχαν βαλει αγνωστοι. στην αρχη νομιζα οτι ηταν γυναικα :lol: :lol: :lol: :lol:

Και εγώ αλήθεια είπα πως τη γνώρισα και επίσης πάλι αλήθεια είπα ότι προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία, αλλά η kodak δεν επιτρέπει τα λινξ (<- Κι αυτά ζώα δεν είναι; ).

γιατί καφρίλες ρε; Εγώ τουλάχιστον αλήθεια λέω, έτσι την γνώρισα, και περιμένω να απαντήσω στην πρόκληση για να παραθέσω και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Ζώο.

Και εγώ αλήθεια είπα πως τη γνώρισα και επίσης πάλι αλήθεια είπα ότι προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία, αλλά η kodak δεν επιτρέπει τα λινξ (<- Κι αυτά ζώα δεν είναι; ).

popcorn1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...