Προς το περιεχόμενο

Πως γνωρισατε your better half?

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5 λεπτα? και πολλα λες... στα πρωτα 5 δευτερολεπτα βλέπεις αμα σου αρεσει τοσο ο αλλος για να το προχωρησεις :)

Εντάξει, 5 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να δεις φάτσα, σώμα, κωλαράκι, μπράτσα. Οι άντρες χρειάζονται 1 δευτερόλεπτο αν μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις, σιγά. Το θέμα είναι (αυτό πρέπει να το σκεφτείς μόνη σου) σου αρκεί αυτο;

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγώ που θέλω κάτι ώρες τουλάχιστον , είμαι περίπτωση δηλαδή ; Ναι αν θες να κάνεις σεξ με τον άλλο είναι θέμα δευτερολέπτων να το καταλάβεις , είναι θέμα χημείας ( κυριολεκτικά όχι μεταφορικά ).

Δημοσ.

Εγω βασικα παιδια για την χημεια και την ελξη μιλουσα.. ε σε μερικα πραγματα αυτα φαινονται αμεσως :)

Δημοσ.

Πως το έλεγε στο HIMYM ο Barney για το 5 minute rule που και καλά η γυναίκα μέσα στα 5 πρώτα λεπτά έχει αποφασίσει αν θα πήγαινε στο κρεβάτι με τον άντρα.

ισχυει....

Δημοσ.

o barney τα λέει όχι εγώ :P Πάντος ενδιαφέρον να μαθέναμε αν έχει δίκαιο τελικά.

σαφως και εχει δικιο. ειναι η πρωτη εντυπωση, και αργα η γρηγορα επαληθευεται. δεν ειναι θεμα ομορφιας μονο. ειναι και τι αερα εχει, δεν ενοω αν ειναι μοδατος και φραγκατος (οχι οτι δεν μετραει δλδ χοχο) ειναι αυτο το αδιευκρινιστο που σε κανει να συμπαθισεις η να αντιπαθισεις καποιον χωρις να μπορεις κατ'αναγκη να το εκφρασεις με λογια.

Δημοσ.

Για αυτό ξε- αγχωθείτε με το θέμα της έξυπνης ατάκας και το να πείτε κάτι πρωτότυπο , απλά μιλήστε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.

Θα μου λύσει κανείς την απορία τι λέτε όταν κάνετε συμβούλιο με τους φίλους σας μέχρι να έρθετε να μιλήσετε ;

Δημοσ.

Κοσμοπόλιταν έχετε καταντήσει.

Στον topic starter πες τα , εκείνος άνοιξε το θέμα :devil:

Ποιος είπε ότι κάνουμε συμβούλιο?

Αναφέρομαι στις γνωριμίες που γίνονται σε εξόδους και θέλει κάποιος να έρθει να μιλήσει και κάθεται και σε κοιτάει και συνεδριάζει με τους φίλους του πόση ώρα μέχρι να έρθει ( πολύ ξενέρωτο ) . Τόσο καιρό υπέθετα ότι συνεδριάζουν για το ποιός θα τη πέσει σε ποιά . Θέλω να πιστεύω ότι δεν κάθονται να σκέφτονται ατάκες...

Δημοσ.

Στον topic starter πες τα , εκείνος άνοιξε το θέμα :devil:

Ο τόπικ στάρτερ ζήτησε να πούμε προσωπικά βιώματα, όχι κλισεδογενικούρες "οι άντρες έτσι, οι γυναίκες αλλιώς".

Δημοσ.

σαφως και εχει δικιο. ειναι η πρωτη εντυπωση, και αργα η γρηγορα επαληθευεται. δεν ειναι θεμα ομορφιας μονο. ειναι και τι αερα εχει, δεν ενοω αν ειναι μοδατος και φραγκατος (οχι οτι δεν μετραει δλδ χοχο) ειναι αυτο το αδιευκρινιστο που σε κανει να συμπαθισεις η να αντιπαθισεις καποιον χωρις να μπορεις κατ'αναγκη να το εκφρασεις με λογια.

εχεις λεπτα αισθηματα... συγκινηθηκα πολυ

51qwly2howlbo2204203200.jpg

http://www.amazon.com/Marry-Money-YouLl-Learn-Later/dp/1425906788%3FSubscriptionId%3D19BAZMZQFZJ6G2QYGCG2%26tag%3Dsquidooa221427-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3D1425906788#_

Δημοσ.

Ο τόπικ στάρτερ ζήτησε να πούμε προσωπικά βιώματα, όχι κλισεδογενικούρες "οι άντρες έτσι, οι γυναίκες αλλιώς".

Δεν είπα ότι το κάνουν αυτό όλοι οι άντρες ( δεν έχω κάνει και στατιστική έρευνα ) , μίλησα για αυτούς που το κάνουν . Υπάρχει μία σημαντική διαφορά , ε ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...