Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα μια συζητηση σημερα για την γνωριμια μου με το μωρο.Αρχισα να σκεφτομαι ποσο κουλοι τροποι υπαρχουν τελικα σε αυτη την ζωη να γνωριζουν οι ανθρωποι τα ατομα εκεινα με τα οποια ειναι γραμμενο να μεινουν μαζι για χρονια. Για πειτε πως ηταν η δικη σας πρωτη συναντηση με το μωρο σας?Ειδικα εαν ειναι ψιλοκουλη η συγκυρια!Εχει ενδιαφερον νομιζω
traganeus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα το μωράκι μου μου το γνώρισε μια κουλή κυρία. Πειράζει που δεν ήταν συγκ αυτή η κυρία?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον,να πω εγω.Τον γνωρισα στην σχολη εδω Λονδινο οταν εκανα μαστερ,βασικα ημουν στην καφετερια με κατι αλλα παρταλια Ελληνες (2 ηξερα απο τους 7-8 που ηταν στο τραπεζι) κ αιφνης μπαινει αλαφιασμενος στην καφετερεια απο την αλλη ακρη του κτιριου. Γινοταν πανικος αλλα το ματι μου γαριδα με το που μπηκε,φαινοταν χαμενος (κ οπως μου ειπε μετα οντως ειχε μπερδευτει).Σε καποια φαση τον εκοβα τοσο πολυ μεχρι που τα βλεματα συναντηθηκαν και καταλαβα αμεσως τι ρολο βαραει. Φυσικα εγινα λιγο επικεντρο κακεντρεχων σχολιων (απο οτι εμαθα εκ των υστερων) μιας κ τους αφησα ολους συξυλο χωρις να πω ουτε γεια κ πηγα κατευθειαν δηθεν να τον ''βοηθησω''.Κ ετσι αρχισε.... Ακομα κ σημερα απορω πως βρηκα το θαρρος αψηφοντας την παρεα στο τραπεζι να παω μεσα στον πανικο να του μιλησω.... :mrgreen: σχεδον 6 συναπτα ετη μαζι περικαλω
Tenshi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Party pooper mode:Onnnnnnnn Που ακριβώς είναι "γραμμένο" οτι αυτός/η είναι ο/η ένας/μια ο/η μοναδικός/η;Εκτός αν με πείσει κάποιος οτι πρίν μπεί το νερό στ' αυλάκι, έτυχε να γνωρίσει κοντά 3δισ. ανθρώπους (η 6δισ αν είναι καλός μύλος) πρίν αποφασίσει...δώστε μου το δικαίωμα στην άποψη οτι έγινε συμβιβασμός και απο τις δύο πλευρές.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 δώστε μου το δικαίωμα στην άποψη οτι έγινε συμβιβασμός και απο τις δύο πλευρές. φυσικα κ ειναι συμβιβασμος παιδια.Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε(οι περισσοτεροι απο εμας τεσπα).Εννοειται οτι οι πιο ''επιτυχημενες'' σχεσεις ειναι εκεινες οπου κ οι δυο κανουν τους απαραιτητους συμβιβασμους απο πολυ νωρις μεσα στην σχεση χωρις να εχουν παραλογες απαιτησεις απο τον αλλον.Πολυ δυσκολα θα επιβιωσουν σχεσεις που αφορουν ιδεοληψιες περι ιδανικου ερωτα κτλ.Τουλαχιστον αυτο λεει η ερευνα στην Ψυχολογια. Το ''γραμμενο'' ηταν ετσι για να το κανω πιο λυρικο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 και τι εγινε ρε ψηλε που διαβασες γκει ποστ?Επεσαν εξω τα καραβια να ουμ?Κατσε πες κ εσυ που γνωρισες το μωρο σου (αν εχεις) δλδ κ μην μας το παιζεις ιστορια
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Όπως κατάλαβες τοξοβόλε οι μισοί εδω μεσα είμαστε επιπόλαιοι πολυγαμικοί και οι άλλοι μισοί φορέβεραλόουν μπακούρια.
insomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Από ένα γραμματέα, γριά πουτάνα στο πανεπιστήμιο του Κiel, της έδωσε το email μου: Με ρώτησε τι καιρό κάνει και της είπα να πάρει φλις.
leftermann Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 άστα αυτά ψεύτη. Πάνω σε έναν ρινόκερο, μπροστά σε έναν καταρράκτη, σκάλισες το αυτί σου και βγήκε από μέσα σαν ηλιαχτίδα.
insomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ρε συ, αυτή είναι η απάντηση που γνωρίσατε το best of love... Η σειρά σου Λεφτέρη, για μίλα μας για καμήλες και πυραμίδες...
leftermann Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μπα, λίγο πιο πριν: σε ένα μικρό ελικοφόρο αεροπλάνο που πήγαινε από Λούξορ για Ασσουάν. Ακολούθησαν επισκέψεις σε πυραμίδες, σφήγκες, μούμιες, τάφους κλπ. Αλλά δεν την άγγιξα παρά μόνο όταν επιστρέψαμε στα πάτρια εδάφη, και από τότε αμολάμε κουτσούβελα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
insomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ε βάλε και καμιά φωτογραφία... http://images.kodakgallery.eu.com/photos412/2/90/55/73/61/47/4761735590233_0_ALB.jpg
leftermann Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 posted image γράφει μέσα. θα ανεβάσω και φωτό ρε. Αν ανεβάσεις και εσύ το ενσταντανέ που προανέφερα.
insomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Αυτήν είχα ποστάρει, αλλά η Kodak δε με επιδεικνύει, σας προστατεύει. Και σημείωση: Έπαιζα με το σκουλαρίκι κι δεν έξυνα το αυτί μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.