thanos713 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Φαίνεται. Σταματάει εδώ το θέμα για διαφόρους λόγους.
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Σταματάει εδώ το θέμα για διαφόρους λόγους. ΕΣΥ το σταματάς εδώ θες να πεις... Να μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Εκτός και εάν έχεις κάποια απατηλή εντύπωση είτε ότι είσαι συντονιστής είτε ότι μπορείς να επιβάλεις στους άλλους το τι θα κάνουν. Νομίζω ότι η C,C++ θα ήταν καταστροφική απο πολές αποψεις , φανταστήτε την στιγμή που θα μαθένει Pointers+Stuctures+Classes... Μια συμβουλή απο έναν νέο προγραμματιστή σαν και εμένα είναι να διαβάζεις όσο περισσότερο μπορείς Μαθηματικά (διότι πέζουν καθοριστικό ρόλο στην πληροφορική) και εαν θέλεις προγραμματισμό άρχισε με Pascal ή Basic. Για να μάθει κανείς προγραμματισμό πάει σιγά σιγά γιατί μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως... Και όχι μόνο τι είναι pointers+structs+classes... Το θέμα δεν είναι ΤΙ είναι (προσωπική γνώμη) αλλά γιατί χρειάζονται! Και το γιατί, θα πρέπει πρώτα να σου δημιουργηθούν οι ανάγκες και να δεις τι ανάγκες λύνουν.
thanos713 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ΕΣΥ το σταματάς εδώ θες να πεις... Να μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Εκτός και εάν έχεις κάποια απατηλή εντύπωση είτε ότι είσαι συντονιστής είτε ότι μπορείς να επιβάλεις στους άλλους το τι θα κάνουν. Μήπως εγώ το ξεκίνησα το θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.