Ntinaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μετα τα Βριλησσια επρεπε να ανεβεις πεντελη και να πας μια Ν.Μακρη. Ουτε 1 ωρα πηγαιν-ελα δε θα σου παιρνε. Το καλλος της διαδρομης μπορει λογικα να στο επιβεβαιωσει κι ο Γιαννης_Platano που μενει εδω τριγυρω, οπως και ο poulinos νομιζω Εν τελει χαρηκα που εστω... χαθηκες στα μερη μας Και αν ξαναρθεις ανεβα και κορυφη πεντελης, κι αυτο ουτε 40 λεπτα δεν ειναι πηγαιν-ελα κι εχει ΤΗΝ καταπληκτικα θεορατη θέα. Φροντισε να μην εχει κατω απο 5 βαθμους γιατι εκει θα εχει αρνητικους (), οπως επισης και να μην εχει συννεφια. Τελος, ΖΗΛΕΥΩ, γιατι με το δικο μου καιω ~ 14 λιτρα/100 km Και για γεμισμα απο στεγνο θελει ενα κατοσταρικο πλεον! Καλοταξιδο το τουτου και ΠΡΟΣΟΧΗ εεεε, και με 80 σκοτωνεσαι. Μη φτιαξεις τη γρατζουνια, γιατι ως νεα οδηγος ειναι αδυνατον να μην αποκτησεις και αλλες τον πρωτο καιρο (και δε μιλαω για τη πρωτη βδομαδα ). 14?τι εχεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αυτο χωρις τις ζαντες () Εναλλακτικη φωτο του δικου μου εδω. Η μηχανη δεν ειναι Gruppo fiat, αλλα της Lancia 1.8 (σε αντιθεση με την 1.6 και 2.0 που ειχε φορεθει και στα Tipo/Tempra και διάφορα άλλα). Moar φωτος της μηχανης here and here. Μπορεις να δεις τα πραγματικα χιλιομετρα εδω. Αυτο το αμαξι ειναι ζωντανο, κι αν δεν ψοφησει δεν προκειται να το πεταξω. Με πιο βαρυ ποδι, σε πολη φτανει και τα 16 lt/100km Φυσικα, το 100ρικο για φουλαρισμα απο στεγνο πριν δε το ειπα για πλακα. 63 λιτρα ρεζερβουαρ εχει, οποτε do the math 60*1,65...
panosno1com Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 κερατσινι πως δε το "σπασες" σε κατι κατσικοδρομους που εχουμε , τυχερη εισαι ή παρατηρητικη
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αυτο χωρις τις ζαντες () Εναλλακτικη φωτο του δικου μου εδω. Η μηχανη δεν ειναι Gruppo fiat, αλλα της Lancia 1.8 (σε αντιθεση με την 1.6 και 2.0 που ειχε φορεθει και στα Tipo/Tempra και διάφορα άλλα). Moar φωτος της μηχανης here and here. Μπορεις να δεις τα πραγματικα χιλιομετρα εδω. Αυτο το αμαξι ειναι ζωντανο, κι αν δεν ψοφησει δεν προκειται να το πεταξω. Με πιο βαρυ ποδι, σε πολη φτανει και τα 16 lt/100km Φυσικα, το 100ρικο για φουλαρισμα απο στεγνο πριν δε το ειπα για πλακα. 63 λιτρα ρεζερβουαρ εχει, οποτε do the math 60*1,65... Πολα.Παρα πολλα καιει... Το 2λιτρο crv της κορης μου καιει λιγοτερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 βαλε υγραεριο! Καλη σκεψη αλλα κανει λιγα χιλιομετρα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 306000 / 16 χρονια = 19000 το χρονο. Δε τα λες και λιγα. Αλλα δεν σκοπευω να ριξω σε αμαξι 16 ετιας οσα χρηματα απαιτει το υγραεριο
Ntinaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 αν εχεις σκοπο να το πεταξεις σε περισσοτερο απο ενα χρονο βαλε σιγουρα ετσι κι αλλιως μπορεις να το βγαλεις και να το βαλεις σε αλλο αμαξι μετα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Τι είναι αυτό το υγραέριο ρε παιδιά;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Για (σχεδον) ολα κανει, εκτος απο το Smart που πηρε η κοπελια, μιας και εχει "πορτμπαγκαζ" που χωραει μιση ανορεξικη βαλιτσα, οποτε χωρος για υγραεριο τσου. Ασε που δεν αξιζει κιολας. Ενω εγω με τη μαουνα 4,5 μετρων και τα 450 λιτρα πορτμπαγκαζ ολο και κατι μπορω να κανω.
qsis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 τα αυτοκινητα μπορουν να καψουν υγραεριο αντι για βενζινη, ετσι πολλοι κανουν τη μετατροπη για οικονομια μιας και (προς το παρον τουλαχιστον) το υγραεριο ειναι πιο φθηνο απο τη βενζινη η μετατροπη στη ουσια ειναι η προσθηκη ενος επιπλεον ειδικου ντεποζιτου το ειναι ειδικα φτιαγμενο για να παιρνει υγραεριο προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει αυτη η μετατροπη για 2 λογους ο πρωτος ειναι η αξιοπιστια και ο 2ος ειναι οτι (κατα την αποψη μου παντα) η ελληνικη κυβερνηση πετα αλλη μια φορα το τυρακι για οσους τσιμπησουν και οταν γινουν πολλοι θα τους τη φορεσει ανεβαζοντας τη τιμη του αεριου επισης αυτη η μετατροπη δεν κανει για ολα τα αυτοκινητα (για λιγα πρεπει να κανει, αλλα τεσπα..) το να κανουμε τα αυτοκινητα μας τραβελια επειδη η κυβερνηση και το δντ αποφασισαν να μας παιρνουν πανω απο 1 ευρω φορο/λιτρο με την ελπιδα οτι δε θα σπασει τιποτα ή οτι δε θα αλλαξουν γνωμη απο τη μια μερα στην αλλη και δε θα ανεβασουν το αεριο στο θεο θα ελεγα οτι ειναι παρακινδυνευμενη κινηση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Με το edit (τελευταια παραγραφος) του ποστ σου συμφωνω κι επαυξανω!
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Τι είναι αυτό το υγραέριο ρε παιδιά; υγρο αεριο! http://en.wikipedia.org/wiki/Liquefied_petroleum_gas
billups3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 παιδια θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο. ειμαι μεταξυ αλφα ρομεο gt 2003μοντ- bmw 316 coupe 2003 επισης.πειτε γνωμες........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα