skipperas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 πιστεύω πως αυτό το αμάξι ανήκει στο φόρουμ... που μένεις να ρθω να το πάρω για καμιά βόλτα ?? :P
panosno1com Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 που μένεις να ρθω να το πάρω για καμιά βόλτα ?? :P που ειναι το συνεργείο;;;μεσα!! ελπιζω να μην παρεξηγηθεις Μαρία
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Φυσικά και δε παρεξηγώ.. Skipperά δε παίζει να αφήσω άλλα χέρια στο τιμόνι μου. Περίμενα 22 χρόνια να πάω στην αριστερή θέση! Αν θες βόλτα, εγώ οδηγώ! Πήγα σήμερα και τσίμπησα και το δίπλωμα.. Αλάδωτο, όπως το υγιεινό σουβλάκι. Παιχνιδάκι ήτανε και μου είχαν πρήξει το μ**νί όλοι να λαδώσω και να λαδώσω. Τελευταία στιγμή ακόμη και ο πατέρας μου μου το "ανέφερε". Δε τους χάλασε όμως +200 ευρέους στη τσέπη το Μαράκι.. Eventually, το τόπικ έφτασε στο τέλος του θριαμβικά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την καμπριολεδάρα που μόλις πάρκαρα έξω από το σπίτι μου. Χίλια ευχαριστώ τους ΠΑΝΤΕΣ για το ενδιαφέρον που έδειξαν, και οφείλω να δώσω SPECIAL thanks στον alxnks! Πραγματικά ένιωθα πολύ όμορφα που είχα το δικό μου crew να με supportάρει σε όλο αυτό που πέρασα (είχα πολύ τρέξιμο). Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης ενός helpdesk ε; HAIL INSOMNIA, HAIL US!
panosno1com Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Καλοτάξιδη Μαρία ! Ευχομαι απροβλημάτιστα (οσο το δυνατόν) και προσεκτικά (πάντοτε) χιλιόμετρα !!! να το χαιρεσαι το smartακι σου και βαλε και συναγερμο
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Περίμενα 22 χρόνια να πάω στην αριστερή θέση! ηρθε η ωρα για ταξιδακι!αγγλια,αυστραλια η κυπρο προτιμας?
panosno1com Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Περίμενα 22 χρόνια να πάω στην αριστερή θέση! Αν θες βόλτα, εγώ οδηγώ! ηρθε η ωρα για ταξιδακι!αγγλια,αυστραλια η κυπρο προτιμας? θα προτιμησει αυτη τη θεση τελικα http://www.youtube.com/watch?v=Zavsd6etz_Q&t=0m39s
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλά κάτσε να φτάσω πρώτα Χαλκίδα.. και βλέπουμε για Αυστραλία.
skipperas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Βάλε και καμιά φώτο απτό θηρίο να γουστάρουμε!! Α κ ελπίζω να του έχεις βγάλει ήδη χαιδευτικό!!Η αδερφή μου το δικό της το λέει λυκάκι,εγώ πέζουλα!χαχαχα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλοταξιδι Μαρια και καλα χιλιομετρα...Αν δεις κανενα ασημι Ibza στα Βορεια προαστεια φυλαξου.Ποιος ξερει...Μπορει να ειναι ο 18αρης γιος μου. Αααα Μεχρι να παρεις το διπλωμα στο χερι δεν δικαιουσαι να οδηγεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αααα Μεχρι να παρεις το διπλωμα στο χερι δεν δικαιουσαι να οδηγεις. Παρόλα αυτά έχω ήδη πάει: Χαϊδάρι. Περιστέρι-Μπουρνάζι. Πειραιά. Κερατσίνι. Από Κηφησίας μεριά.. Μελίσσια. Κηφησιά. Βρυλίσια. Χάθηκα. Βρήκα τον δρόμο του γυρισμού. Και σήμερα δε ξέρω που θα πάω αλλού.. Το αμάξι ήταν στην ρεζέρβα, πριν το ΚΟΥΝΗΣΩ έβαλα 30€ και από τις 7 μπάρες (πριν δεν είχε καμία, ίσα ίσα που είχαν τελειώσει και τα λίτρα της ρεζέρβας) γέμισαν οι 6. Από το ταξιδάκι Αιγάλεω-Μελίσσια, και στάσεις για καφέ/ντόντατ (3 ώρες στο ΝΕΡΟ να γυρνάω).. έπεσε μόνο η μια μπάρα. Και δεν το πηγαίνω καν συντηρητικά, είμαι ερωτευμένη με την εκκίνησή του.. και το πατάω αρκετά ακόμη και στα στενά (πράγμα που πρέπει να κόψω κιόλας ) Όποιον συναντάω μου λέει ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι είναι παιχνιδάκι, ειδικά με το Automatic mode.. αλλά who fucking cares. Ειδικά με τη μόστρα του καφέ, το ανοιχτό αμάξι, τη μουσική να παίζει, τον κολλητό δίπλα να μου τραβάει συνεχώς τη προσοχή.. και γενικά εγώ μόνο το μυαλό μου στην οδήγηση δεν έχω αλλά στο εφέ.... καλύτερα που είναι παιχνίδι γιατί διαφορετικά θα ήταν ατύχημα. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει, αλλά η χθεσινή καλοκαιρία.. και η όλη βόλτα με το ανοιχτό αμάξι και τον φιλαράκο μου δίπλα.. ήταν dream coming true. Το περίμενα τόσα χρόνια.. δε φαντάζεστε. Από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου.
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 αυτες ειναι καταναλωσεις πρεπει να παρουμε κι εμεις κανα μικρουλι γιατι δεν παλευεται πλεον η μπετζινα βαλε και καμια φωτο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μετα τα Βριλησσια επρεπε να ανεβεις πεντελη και να πας μια Ν.Μακρη. Ουτε 1 ωρα πηγαιν-ελα δε θα σου παιρνε. Το καλλος της διαδρομης μπορει λογικα να στο επιβεβαιωσει κι ο Γιαννης_Platano που μενει εδω τριγυρω, οπως και ο poulinos νομιζω Εν τελει χαρηκα που εστω... χαθηκες στα μερη μας Και αν ξαναρθεις ανεβα και κορυφη πεντελης, κι αυτο ουτε 40 λεπτα δεν ειναι πηγαιν-ελα κι εχει ΤΗΝ καταπληκτικα θεορατη θέα. Φροντισε να μην εχει κατω απο 5 βαθμους γιατι εκει θα εχει αρνητικους (), οπως επισης και να μην εχει συννεφια. Τελος, ΖΗΛΕΥΩ, γιατι με το δικο μου καιω ~ 14 λιτρα/100 km Και για γεμισμα απο στεγνο θελει ενα κατοσταρικο πλεον! Καλοταξιδο το τουτου και ΠΡΟΣΟΧΗ εεεε, και με 80 σκοτωνεσαι. Μη φτιαξεις τη γρατζουνια, γιατι ως νεα οδηγος ειναι αδυνατον να μην αποκτησεις και αλλες τον πρωτο καιρο (και δε μιλαω για τη πρωτη βδομαδα ).
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 με καταναλωση 14 στις μερες μας δεν πας πουθενα, καθεσαι σπιτι σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Για ενα παρασκευοσαββατοβραδο το χω, και οι εξωτικες βολτες ΒΠ-Γλυφαδα πλεον κοπηκαν. Αλλιως, 23 ευρω καρτουλα απεριοριστων, και ΜΜΜ FTW Με καταναλωση 7, αν κατεβαινω στη σχολη 3 μερες την εβδομαδα με το αυτοκινητο, θελω σε βενζινες και διοδια, ~260 ευρω το μηνα, ΜΟΝΟ για τη σχολη. Δεν υπαρχει αυτο.
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εμενα μου λες? σε αντιστοιχη φαση ειμαι κι εγω.. ουτε νερο στους υαλοκαθαριστηρες δεν εχω πανε οι παλιες καλες ασκοπες βολτουλες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα