Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καναμε order μια μπλουζα πριν 1 μηνα για ενα φιλο μου και ακομα δεν την εχουμε δει και δε θυμαμαι και ποσα λεφτα ειχα μεσα στο λογαριασμο για να δω αν λειπουν. Αυτα τα λεφτα ομως αν δω οτι λειπουν μεσω καμιας αναλυτικης που θα ζητησω, θα μου τα δωσει ο τυπας διοτι παραγγειλαμε με δικο του ρισκο. Επισης ειχα παραγγειλει μια φορα htc screen protectors και ηρθαν μεγαλυτερα και απο psp screen.. τα οποια τα πεταξα. Μεχρι να γινουν 99% οι ψηφοι καποιοι δε ρισκαρουν; και anyway μακαρι να ερθει αυτο που θα παραγγειλουμε και να αξιζει και ας μην εχω καν ebay support.. Περιμενω alxnks να ξηγηθει.. η χρεωστικη μου αναμενει.
Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ήδη εχω μια πρώτη απάντηση από πωλητή ρε ανυπομονη, wait κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ακούστε εδώ τα κέρατα.. καλά κάνω και δεν ασχολούμαι με αμάξια. Ποιο χαοτικές κοστολογήσεις δεν έχω δει σε άλλο χώρο. Δηλαδή και τα make-up έχουν μια fixed τιμή στην τελική! Θυμάστε τι έπρεπε να φτιάξω στο Cabrio; Ο Smartάς μου είχε πει πως τα παρακάτω θέλανε fixάρισμα, και μου είχε πει και τιμές (οι οποίες είναι και ακατέβατες, επειδή τον ξανακάλεσα να παζαρέψω) 2 ΨΑΛΙΔΙΑ ΕΜΠΡΟΣ 2x80€ 160 2 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΕΜΠΡΟΣ 60€ 1 ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕΣΑΙΑ 45€ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ 30€ ΕΡΓΑΣΙΑ 110€ ΣΥΝΟΛΟ 405€ Τώρα ξεκίνησα τα τηλέφωνα σε συναδελφικά smartομάγαζα (σαν skroutzάρισμα τηλεφωνικό δηλαδή ) και άκουσα.. Το μοναδικό άλλο που υπάρχει Περιστέρι μου είπε πως είναι σωστή η τιμή, και αυτός κάπου εκεί θα την έβαζε. Το Σμαρτάδικο του Υμιττού μου είπε 300€ ντάν! Και τελικό, το αποκορύφωμα, ο Σμαρτάς του Μοσχάτου μου είπε με άνεση 200€ με ΜΕΓΑΛΟ πρόλογο εγώ πως δεν θέλω κινεζιές και πίπες. Αυτός μου λέει 200€ στην αρχή, και επειδή ξαφνιάστηκα (σόρυ τι να έκανα) και το κατάλαβε μου είπε "αντε με την ευθυγράμμιση 230€ όλα". Μου είπε πως κινέζικα δεν είναι, και ότι αυτά τα ανταλλακτικά θα είναι καινούρια. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ?! Γιατί η μισή τιμή ο ένας αν δεν αγοράζει μούφα/κινέζικα ανταλλακτικά; Τον γνωρίζει κανείς; ΜΕΛΕΤΙΟΥ - ΚΑΝΤΕΜΙΡΗΣ Πειραιώς 84 Μοσχάτο Μακάρι κάποιος να μου πει πως τον ξέρει και ότι είναι normal και επαγγελματίες να του πάω το SMART να το κάνει καινούριο με 230€.. αλλά κάτι μου μυρίζει ρε παιδιά. Εσείς τι λέτε; Υ.Γ: Κοίταξα και τιμές από ανταλλακτικά και μίλησα και με μαγαζί.. Μικρές οι διαφορές (σε σχέση με το 405€ του πρώτου.. με τα 200€ σύνολο είναι και ακριβότερα!) Υ.Γ2: Το έψαξα λίγο παραπάνω. Είδα πως υπάρχουν 3 μόνο επιλογές, Αυθεντικά ανταλλακτικά, ferbi και flenor. Δεν έχω ιδέα τι είναι τα άλλα δυο πέρα του ότι είναι Εμπορίου! Μάλλον θα χαλάσουν 1-2 χρόνια (ή περισσότερο νωρίτερα από τα αυθεντικά. Πρέπει να μάθω ακριβώς τι βάζει ο καθένας. Σίγουρα ο 230€ρης θα είναι με εμπορικά. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΜΠΟΡΊΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ;
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 κοιτα το "μουφα ανταλλακτικα" ειναι μεγαλη κουβεντα ολα τα ανταλλακτικα καποιος αλλος τα φτιαχνει (και οχι ο κατασκευαστης , πχ σμαρτ)η σμαρτ και η καθε σμαρτ μπορει να βαλει πανω τη σφραγιδα της και χεστηκε η φοραδα επισης ανταλλακτικα που πληρουν τις προδιαγραφες (οχι σε ολες τις περιπτωσεις βεβαια) δεν εχουν κανενα προβλημα αν εσυ βρεις τι σκατα μαρκα ειναι το ταδε ανταλλακτικο, μπορεις να πας να το βρεις απο αλλου πρακτικα ακριβως το ιδιο (αλλα και κυριολεκτικα ακριβως το ιδιο) πολυ πιο φθηνα, οποτε σε παααρα πολλες περιπτωσεις παιζουν τρελες αποκλισεις επισης η δουλεια των συνεργειων εχει πεσει αρκετα και ακομα και μεγαλες αντιπροσωπειες που στο επαιζαν ιστορια εχουν αρχισει τις προσφορες και τις εκπτωσεις. για το συγκεκριμενο που λες δεν ξερω τι παιζει (δεν εχω και σχετικο οχημα), αλλα μη το δενεις κομπο οτι ειναι απατεωνας εγω πχ οταν ηθελα εμπρος τακακια παω στην αντιπροσωπεια και μου πετανε ενα 180αρι (χωρις τοποθετηση, μονο ανταλλακτικο) αρχιζω το ψαξιμο, βρισκω ποιο ακριβως ειναι το μοντελο των τακακιων μου και μεσω γνωστου μας μαστορα πηραμε ακριβως το ιδιο απο την ΑΤΕ (η μαρκα των τακακιων που εχει αντιπροσωπεια κανονικα στην ελλαδα και απο αυτην βασικα αγοραζουν τα συνεργεια που θελουν αυτα τα τακακια ) 100 μολις ευρω (ο μαστορας αν δεν ηταν γνωστος θα το πουλουσε 120, αντε 130, οχι 180 παντως που ηθελε η αντιπροσωπεια) δηλαδη η αντιπροσωπεια θα μου χρεωνε καπελο με το ετσι θελω ενα 80αρι το ιδιο και με τα λαδια, που τα δινει κανα 20ρικο το λιτρο και σε ιντερνετομαγαζο κανουν 13.5 (ακριβως το ιδιο πραγμα μιλαμε, οχι κατι διαφορετικο) οποτε καλα κανεις και εισαι καχυποπτη, αλλα δε σημαινει οτι ο φθηνος ειναι απατεωνας και κυριως οτι ο ακριβος δεν ειναι για να μιλησουμε και λιγο με γλωσσα υπολογιστων ειναι σα να σου πουλαει η msi πχ μια reference (μην το κανουμε πολυπλοκο με custom ψυκτρες και ο/c) καρτα 40 ευρω πανω απο καποιον αλλο μικροτερο κατασκευαστη , γιατι ειναι η msi και σου πουλαει ονομα , ενω η φθηνοτερη ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ok το τελευταίο παράδειγμα μου μίλησε. Αλλά είναι όντως έτσι; Από εσάς που είστε ψαξίδια περίμενα αρνητική ψήφο για το φθηνό ανταλλακτικό. Σίγουρα αύριο το πρωί θα κλείσω αναγκαστικά ραντεβού, και θα πάρω τον τύπο με τα 230€ να τον ρωτήσω τι μάρκα ανταλλακτικά βάζει. Τι πρέπει να ακούσω για να είμαι ΟΚ; Ξέρουμε; Αν μου πει μια μάρκα τάδε, τι να κάνω αύριο πρωί-πρωί εγώ; Να το γράψω εδώ στο Φόρουμ; Η αλήθεια πάντως είναι πως πριν δω την απάντησή σου είχα σχεδόν καταλήξει στον ακριβότερο (με τα 405€), εάν και μόνο εάν μου έλεγε πως όλα θα είναι Mercedes. Τα μπαλάκια π.χ έμαθα πως της mercedes είναι ανεπτυγμένα και αντέχουν περισσότερο από τα παλιά της mercedes, φαντάσου σε εμπορίου δηλαδή. Αν είναι για 170€ να πάρω κάτι το οποίο θα πεθάνει σε 3 χρόνια.. επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ θα κρατήσω το αμάξι 5 χρονάκια, αν είναι να πάρω τα mercedes να τελειώνω! Στην αρχή το έψαχνα μόνο και μόνο επειδή νόμιζα ότι θα τα έδινα κερατιάτικα. Αν όμως είναι ποιότητα vs κάτι λιγότερο ποιοτικό με αντοχή στο χρόνο.. τότε σίγουρα να τα δώσω. Απαντήστε μου please στο bold ερώτημα, και αν μπορείτε διευκρινίστε μου ότι άλλο μπορείτε γιατί ο χρόνος πιέζει.
palawiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Καλά τι αυτοκίνητο αγόρασες; 40000 χλμ και αλλαγή ψαλιδιών μου φαίνεται περίεργο.Εγώ 172000 έχω και όλα είναι μαμά και χωρίς πρόβλημα ακόμα. Τέλος πάντων αν θες την γνώμη μου αγόρασε αυτής της μάρκας ανταλλακτικά.Είναι ενισχυμένα σε σχέση με τα μαμά ανταλλακτικά. Πάρα πολύ καλή ποιότητα.Είχα βάλει ψαλίδια σε προηγούμενο μου αμάξι και όντως ήταν πολύ καλά. http://cgi.ebay.de/SMART-FORTWO-MEYLE-QUERLENKER-Satz-6-teilig-vorne-/330539365495?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item4cf5ae7477 Meyle λέγετε.
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 @kgpc Κοιτα εγω προσωπικα δε μπορω να πωε σιγουρια αν το συγκεκριμενο συνεργειο ειναι καλο ή οχι, ειδικα απο τη στιγμη που δεν εχω ιδεα για το τι κανει. Απλα σου λεω οτι δεν ακουω πρωτη φορα τετοιες αποκλισεις απο συνεργειο σε συνεργειο, οπως επισης θελω να σου τονισω οτι τα επιπλεον ευρω που ζητουν οι αλλοι δε συνεπαγονται απαραιτητως και καλυτερη ποιοτητα υπηρεσιων. Θελει λιγο ψαξιματακι για να δεις αν ειναι καλο το συγκεκριμενο συνεργειο ή οχι, αλλα το κακο ειναι οτι στο ιντερνετ τετοιες πληροφοριες δε βρισκονται και τοσο ευκολα, ειδικα αν ειναι "αρνητικου" περιεχομενου μιας και η εμπειρια μου απο αυτοκινητιστικα φορα μου λεει οτι ο κοσμος αντε να αναφερει σπανιως το καλο μαγαζι, αλλα οταν εχει προβλημα με ενα συγκεκριμενο μαγαζι του το βγαζουμε με το τσιγγελι να μας πει ποιο ηταν.. Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Γαμώτο προσπαθώ να γράψω όλο το πρωί από το γραφείο και το wifi με έχει καταστρέψει εκεί. Λοιπόν, τα παιδιά εκεί (25ριδες) μου πρότειναν τυφλά να πάω σε έναν δικό τους που πάνε τα smart τους χρόνια τώρα και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Μιλάμε για 5-7 άτομα που έχουν και οι 2 είναι σχετικά φίλοι μου και νοιάζονται.. Μου είπανε ότι τον ξέρουνε και μου δώσανε τηλ του και τον κάλεσα. Αυτός θεώρησε πως αυτές οι τρελές τιμές (βλ. 230€) μπορεί να είναι τούρκικα ανταλλακτικά.. για τα οποία η ποιότητα είναι αμφισβητήσιμη. Αυτός βάζει κάτι Ιταλικά που ονομάζονται "VEMA" και λέει είναι όλοι του οι πελάτες πολύ ευχαριστημένοι και γενικά τα αποκαλεί ποιοτικά κομμάτια. Η τιμή του για όλα ήταν 370 νταν και μου το κατέβασε, με χαμηλότερη απόδειξη, στα 350 με το ζόρι. Πολύ καλά νομίζω.. Μου είπε πως δε μπορεί να μου εγγυηθεί με χρόνια, αλλά με χιλιόμετρα.. και λέει με 13-14 χιλιάδες χλμ το χρόνο θα μου κρατήσουν και 4-5 χρόνια, με εγγύηση το πρώτο έτος (όπου θα είναι ελάττωμα από τη μάνα τους). Φεύγω για εκεί το απόγευμα, διότι -και από αυτά που λέει ο Qsis πιο πάνω- το να στο συστήσουν άτομα το συνεργείο μάλλον είναι η καλύτερη περίπτωση. Ρέντη είναι αυτός.. λίγο πιο πέρα προς Περαία. Ξέρετε την VEMO; Ξέρετε για τα Ιταλικά ανταλλακτικά γενικά;
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 αμα μιλαμε για 5-7 ευχαριστημενα ατομα , δε μπορει να ειναι κακος (λογικα, εκτος αν και τα 5-7 ατομα ειναι ολοι προβληματικοι )
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αυτά είναι.. agreed. Το πήγα, και όλα καλά τα βλέπω. Να σας ρωτήσω κάτι; Το μόνο που είχε το αμάξι επιφανειακά ήταν μια γρατζουνίτσα 10 εκατοστών περίπου στο πίσω μέρος. Επειδή είμαι λίγο κομπλεξικό άτομο θέλω να τη φτιάξει.. και αυτός υπολογίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50€ και θα το θέλει και για 2 ημέρες εκεί το αμάξι! Δεν είναι δυστυχώς τόσο μικρή που καλύπτεται με αυτό το μείγμα που παίρνει μπογιά από τριγύρω.. Έχει ένα SONAX με 8€ το οποίο είναι σαν μπλάνκο μαύρο. Αξίζει ή θα το κάνω πιο μ**νι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αυτά είναι.. agreed. Το πήγα, και όλα καλά τα βλέπω. Να σας ρωτήσω κάτι; Το μόνο που είχε το αμάξι επιφανειακά ήταν μια γρατζουνίτσα 10 εκατοστών περίπου στο πίσω μέρος. Επειδή είμαι λίγο κομπλεξικό άτομο θέλω να τη φτιάξει.. και αυτός υπολογίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50€ και θα το θέλει και για 2 ημέρες εκεί το αμάξι! Δεν είναι δυστυχώς τόσο μικρή που καλύπτεται με αυτό το μείγμα που παίρνει μπογιά από τριγύρω.. Έχει ένα SONAX με 8€ το οποίο είναι σαν μπλάνκο μαύρο. Αξίζει ή θα το κάνω πιο μ**νι; Καλυτερα να το πας σε ενα μαγαζι που ασχολειται με γρταζουνιες οπως chipsaway που θα στο φτιαξουν αυθημερον με καπου στα 50-70 ευρω.
qsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Έχει ένα SONAX με 8€ το οποίο είναι σαν μπλάνκο μαύρο. Αξίζει ή θα το κάνω πιο μ**νι; μουνι +1 για chipsaway ειναι καλοι
panosno1com Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ρέντη είναι αυτός.. λίγο πιο πέρα προς Περαία. επι της λεωφόρου Θηβών ;
panosno1com Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ελπιζω να μην ειναι αυτος που εμπορευεται και honda .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα