Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Λέτε να μη βάλω καν να τελειώνω; Θα βάλω ασφάλιση καλή.. με μερική και ολική κλοπή..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Λέτε να μη βάλω καν να τελειώνω; Θα βάλω ασφάλιση καλή.. με μερική και ολική κλοπή.. Ειναι η πιο σιγουρη λυση αλλα και η πιο ακριβη.
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Χεχε 2 απλά κοντρολάκια! Παντως ο δικος μας συναγερμος στη γειτονια δε εχει αλλος οποτε οταν ακουμε βγαινουμε! Αλλα οποτε μπορω, αν ακουσω οποιοδηπτε συναγερμο βγαινω,μπορει να ναι κανενος γειτονα , αμα δω κατι να τον σωσω τον ανθρωπο. Καλα θα μου πεις εμενα θα με γραφανε στα @@ τους Aλλα ας κανω εγω μια καλη πράξη, τουλαχιστον θα χαιρομαι επειδη βοηθησα. Που λες, αυτο το θεμα εχω με τα xenon. Μου λενε μερικοι φιλοι μου αααα να βαλεις philips ή ταδε μαρκα. Και λεω ναι σιγα, ολα κινεζουρες ειναι,τουλαχιστον αυτα που δε επεριλαμβανουν ολο το συστημα με τους καθαριστηρες φωτων κτλ. Γενικα εγω δεν υποτιμω το οτιδηποτε εκτος ελαχιστων εξαιρεσων πχ δε μπορω να φοραω κινεζικα παπουτσια γενικα, αλλα και παλι δε παιρνω τα πιο ακριβα του καταστηματος. Πιστευω πλεον πως ολα κατασκευαζονται κινα,ταιβαν μαλαισια κτλ. Και ετσι θα ναι τα επομενα χρονια τουλαχιστον... ειλικρινα ευχομαι να σου βγουν και γενικα να μας βγουν αχρειαστοι οι συναγερμοι ! Εγω αρχικα προτεινα στη Μαρια να βαλει αυτο που εχω δοκιμασει και εγω... Και οπως ειπα βαλαμε την απλή εκδοση. Εχει τα βασικα χαρακτηριστικα. Τεσπα χαιρομαι που συζηταμε επειδη ξερεις αρκετα πραγματα
Alxnks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Λέτε να μη βάλω καν να τελειώνω; Θα βάλω ασφάλιση καλή.. με μερική και ολική κλοπή.. να μη βαλεις συναγερμο ε; ακου λοιπον ιστορια με γνωστη με mini cooper...δεν ειχε συναγερμο. της το εκλεψαν λοιπον πριν κανα 8μηνο (η ασφαλεια υποψη σου πρεπει να περασουν μπολικοι μηνες για να μη βρεθει και να σε αποζημιωσει...για μερικη δεν ξερω τι γινεται). περνουσε ο καιρος, περιμενε εκεινη να παρει την αποζημιωση, ωσπου μια ωραια μερα της λεει η ασφαλεια...βρεθηκε το αυτοκινητο! ποιο αυτοκινητο ομως;; το αυτοκινητο ειχε καταληξει σε καποιον που εβαζε λαθρομεταναστες στην ελλαδα και του εκαναν τυχαια σημα αστυνομικοι να σταματησει, δεν σταματησε, εγινε καταδιωξη, το πυροβολησαν κτλ! το αυτοκινητο επισης οταν το εκλεψαν ειχε καπου 35000χλμ και οταν της το εδωσαν πισω ειχε πλησιασει τα 100000 (σε 3-4 μηνες μεσα!), ηταν σε αθλια κατασταση το εσωτερικο (του εκανε 3 βιολογικους καθαρισμους..εκεινη τους πληρωσε) και η ασφαλεια απλα τι πληρωσε; το σερβις που του εγινε για να της παραδοθει (ουτε αλλαγη ελαστικων δικαιολογηθηκε ουτε τιποτα αλλο)! για να μην πω για αλλο γνωστο που μενει εδω παρακατω με smart (το ειχε μολις 3 βδομαδες) που ξυπνησε ενα ωραιο πρωι πριν κανα χρονο να παει στη δουλεια του και βρηκε το αμαξι τακαρισμενο και να λειπουν και οι 4 τροχοι! (εγω απο τοτε επιασα κι εβαλα και μπουλονια ασφαλειας στα δικα μας). πως ειπες; ναι..μην βαλεις μωρε συναγερμο...αστο ετσι καλυτερα! ειναι και οι καιροι καλοι αλλωστε! Χεχε 2 απλά κοντρολάκια! Παντως ο δικος μας συναγερμος στη γειτονια δε εχει αλλος οποτε οταν ακουμε βγαινουμε! Αλλα οποτε μπορω, αν ακουσω οποιοδηπτε συναγερμο βγαινω,μπορει να ναι κανενος γειτονα , αμα δω κατι να τον σωσω τον ανθρωπο. Καλα θα μου πεις εμενα θα με γραφανε στα @@ τους Aλλα ας κανω εγω μια καλη πράξη, τουλαχιστον θα χαιρομαι επειδη βοηθησα. Που λες, αυτο το θεμα εχω με τα xenon. Μου λενε μερικοι φιλοι μου αααα να βαλεις philips ή ταδε μαρκα. Και λεω ναι σιγα, ολα κινεζουρες ειναι,τουλαχιστον αυτα που δε επεριλαμβανουν ολο το συστημα με τους καθαριστηρες φωτων κτλ. Γενικα εγω δεν υποτιμω το οτιδηποτε εκτος ελαχιστων εξαιρεσων πχ δε μπορω να φοραω κινεζικα παπουτσια γενικα, αλλα και παλι δε παιρνω τα πιο ακριβα του καταστηματος. Πιστευω πλεον πως ολα κατασκευαζονται κινα,ταιβαν μαλαισια κτλ. Και ετσι θα ναι τα επομενα χρονια τουλαχιστον... ειλικρινα ευχομαι να σου βγουν και γενικα να μας βγουν αχρειαστοι οι συναγερμοι ! Εγω αρχικα προτεινα στη Μαρια να βαλει αυτο που εχω δοκιμασει και εγω... Και οπως ειπα βαλαμε την απλή εκδοση. Εχει τα βασικα χαρακτηριστικα. Τεσπα χαιρομαι που συζηταμε επειδη ξερεις αρκετα πραγματα κι εγω βγαινω αν χτυπαει καποιος συναγερμος (εκτος απο τις τηλεειδοποιησεις μας), γιατι α. μπορει να ειναι το μικρο η β. μηπως ειναι καποιου γειτονα. αλλα οπως ειπα, απο εδω και περα μονο με τηλεειδοποιηση γιατι εχεις το κεφαλι σου λιγο πιο ησυχο. και εννοειται οτι μακαρι να μας βγαινουν αχρειαστοι..σιγουρα εαν το βαλουν στο ματι μπορουν να στο παρουν, απλα προσπαθεις να αποκαρδιωσεις το μικροκλεφτη που απλα θελει κανα στερεο η γενικα καποιον που θα προτιμησει την ευκολοτερη λυση του ''οχι συναγερμος''. βοηθανε παντως επισης και οι μεμβρανες που μπαινουν στα τζαμια, γιατι δεν θα σπασει το τζαμι αμεσως και θα αποκτησει ο αλλος προσβαση στο εσωτερικου του αυτοκινητου, κρατανε το τζαμι στη θεση τους και θελει περισσοτερα και δυνατοτερα χτυπηματα και παλι ο αλλος θα το σκεφτει και θα παει σε καποιο πιο ευκολο. ειναι αλλη μια ιδιοτητα των μεμβρανων που πολλοι δεν τη σκεφτονται (ωστε να βαλουν και την πιο διαφανη ακομα).
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ελα ντε ! Εμεις εχουμε νομιμες σκουρες (νομιμες με την αποψη οτι δε ειναι σαν της εκκλησιας ή των βουλευτων που ειναι καθρεφτης, εχουν μια μικρη ..διαπεραστικοτητα) και εννοειται στον μπροστινο ανεμοθωρακα εχουμε τη κλασσικη λωριδα και τιποτα αλλο! Και παλι δε αφηνουμε τιποτα μεσα στο αυτοκινητο ! Ασε που το air condition σιγουρα αποδιδει καλυτερα το καλοκαιρι, δε σε χτυπαει ο ηλιος και οταν αφηνεις το αμαξι δεν βράζει αν του βαλεις μια ηλιοπροστασια μπροστα. Τεσπα ναι , εχω καταλαβει πως δε πρεπει να προκαλεις κιολας με το αμαξι δλδ αν εισαι λεφτας καλυτερα επενδυσε τα αλλου Οχι χεχε εννοω πως δε πρεπει να προκαλεις τη τυχη σου ειτε να μη βαζεις συναγερμο ειτε να αφηνεις εκτεθειμενα πραγματα... Οπως ειπαμε , να αποτρεψουμε τους ...hit and run θελουμε οχι τους τυπάκους απ το fast and furious που κλεβουν και νταλικα εν κινησει ας πουμε
qsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Λέτε να μη βάλω καν να τελειώνω; Θα βάλω ασφάλιση καλή.. με μερική και ολική κλοπή.. να στο παρουν ολο δεν παιζει, δεν αξιζει το κοπο να κλεψουν σμαρτ να ξερεις ομως οτι το σμαρτ παραβιαζεται πολυ ευκολα, οποτε (αναλογα και πού κινεισαι) υπαρχει περιπτωση να γινει στοχος για αυτο μην αφηνεις ποτε τιποτα αξιας μεσα
Alxnks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 να στο παρουν ολο δεν παιζει, δεν αξιζει το κοπο να κλεψουν σμαρτ να ξερεις ομως οτι το σμαρτ παραβιαζεται πολυ ευκολα, οποτε (αναλογα και πού κινεισαι) υπαρχει περιπτωση να γινει στοχος Όντως παραβιάζεται πολυ εύκολα και γι αυτό ειδικά είναι επιφοβα τα συγκεκριμένα. Κατά τα αλλά...αξίζει...αξίζει...κι αυτό γιατί διαλύονται πανεύκολα και μπορούν να..ρευστοποιηθουν άμεσα Sent from my HTC Desire using Tapatalk
qsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κατά τα αλλά...αξίζει...αξίζει...κι αυτό γιατί διαλύονται πανεύκολα και μπορούν να..ρευστοποιηθουν άμεσα τα διαλυουν εδω στην ελλαδα? γιατι για αλβανιες απο οσο ξερω το κανουν κυριως σε αρκετα ακριβα αυτοκινητα (τωρα να ανεβασουν το σμαρτ μεχρι τα συνορα μου φαινεται υπερβολη, ή να το παρει κανας παρεξενος και να το χρησιμοποιησει σε καμια ληστεια) συναγερμο παντως κι εγω συμφωνω να βαλει παρολο που δεν σε προστατευει 100%, ειναι ενα επιπλεον μετρο το οποιο δεν ειναι και εξωφρενικα ακριβο στο κατω κατω
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τι να κάνω δηλαδή ρε αγόρια; Να τον ρωτήσω το μοντέλο του συναγερμού; Λογικά θα μου πεις ότι είναι της SMART (μερσέντες; dunno).. 220€ είναι νορμάλ τιμή δηλαδή; Ή μήπως να το καθυστερήσω και να παραγγείλω ότι παρήγγειλε ο alxnks από το ebay; Αύριο θα του το πάω για να φτιάξει και αυτά που είχε βρει..
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Γιατί αυτόματο είναι; σε μη αυτόματα πάντως, η εξής δοκιμή δείχνει και σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος, με δεμένο χειρόφρενο (εννοείται αναμμένη μηχανή) και πατημενο συμπλεκτη βάζεις 5..4..3..(ελπίζω να μη χρειαστεί 2 η 1) και περιμένεις να δεις με ποια από αυτές θα σβήσει η μηχανή μόλις αφήσεις το συμπλεκτη. Εννοείται ότι σε οσο πιο μεγάλη σχέση σβήσει, σε τόσο καλύτερη σχέση είναι ο δίσκος. Ακόμα και 3 αμα χρειαστεί, δεν έχει πολλά ψωμιά μπροστά του, ειδικά με χρήση από νέο οδηγό. δηλ.υπαρχει αυτοκινητο που οταν αφησεις συμπλεκτη στην 5η δεν θα σβησει με ανεβασμενο χειροφρενο?δηλ τι θα κανει θα προχωρησει?!! ----------------------------------------------------- λοιπον γενικοτερα απο μερικες σελιδες που διαβασα εδω. 1.σασι ενιαιο ΔΕΝ υπαρχει εδω και ΧΡΟΝΙΑ.ουτε καν στα σμαρτ και κει χωριζετε(tridion ψαξε). 2.υπαρχουν μαρκες που δεν σβηνονται απο εγκεφαλο τα κμ εκτος και αν σκασεις κανα 500ε-1500ε για αγορα νεου-μεταχειρισμενου εγκεφαλου ή αποστολη σε εταιρια γερμανιας. 3.τα καμπριο ειναι οτι πρεπει για κλοπες(λογο πανιου).αν θες συναγερμο βαζεις gps εστω και με 70ε+συναγερμο με τηλεειδοποιηση μπας και προλαβεις(αλλιως τιποτα λιγοτερο απο συναγερμο που να μην εχει κυλιωμενους κωδικους).Μην ξεχνας στην ελλαδα που γινετε χαμος απο σμαρτ εχουν περαση τα ανταλακτικα τους... Επιπλεον στα καμπριο (οκ δεν ξερω για τα σμαρτ καμπριο) μπαινουν συναγερμοι με χρηση ογκομετρικού (μικροκύματα) αντί για τα ραντάρ. Τελος στα καμπριο οι ασφαλιστικες εχουν ορο αν θα ασφαλιζουν την οροφη.Επιπλεον η μερικη κλοπη(εκτος απο την ολικη) μπαινει για να παρεις λεφτα ακομη και αν βρεθει μονο ενα φτερο του(που αλλαζεις ΕΣΥ καθε χρονο αναλογα με την αξια του αυτοκ.Οσο μικροτερο ποσο βαλεις τοσο φτηνοτερο συμβολαιο) 4.ενας φαναρτζης δεν γινετε να καταλαβει το πριν αν εχουν αλλαχτει με νεα και οχι απλα ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘουν(ισως απο διαφορα χρωματος στις βιδες τις παλιες αν δεν εχουν καθαριστει/αλλαχτει) 5.μια νεα τουρμπινα μαζι με πολλαπλη εχει 600ε,μτχ/ανακατασκευασμενη/επισκευασμενη 150ε 6.στην γερμανια απ οσο ξερω λαμογιες δεν κανουν γι αυτο και μπορεσε να βρει τα ποσα κμ+τρακαρισμα ειχε.μολις περασει τα συνορα αρχιζουν τα οργανα.. http://www.mccsmart.netfirms.com/ http://www.smartmania.gr/forum/content.php υ.γ. το κορτισακι στην φωτο σου γιατι σ αρεσε και το βαλες? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2011 από kage
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 1.σασι ενιαιο ΔΕΝ υπαρχει εδω και ΧΡΟΝΙΑ.ουτε καν στα σμαρτ και κει χωριζετε(tridion ψαξε). και λοιπον? οταν το κοστος αλλαγης τμηματος του ειναι γιγαντιο η καλιμπρα παει συννεφο σπανια γινεται σωστη επισκευη αμα παρει σασι (δηλαδη μονο οταν πληρωνουν οι ασφαλιστικες καινουριο αυτοκινητο , που ετυχε να μην παει ολικη) σε μερικες περιπτωσεις βεβαια που τα υλικα ειναι παραξενα (βλεπε ΤΤ , elise ) αυτα δε πιανουν αρα ειτε ξεφραγκιαζεσαι ή τα πετας
Alxnks Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 δηλ.υπαρχει αυτοκινητο που οταν αφησεις συμπλεκτη στην 5η δεν θα σβησει με ανεβασμενο χειροφρενο?δηλ τι θα κανει θα προχωρησει?!! ----------------------------------------------------- αυτο μαλλον δεν το διαβασες σε καμια σελιδα ε; λοιπον..αν δεν ξέρεις κάτι, καλο ειναι να μην γινεσαι πνευματωδης και να μην αμφισβητεις απλα. αν δεν γνωριζεις, ειτε ψαξτο, ειτε ρωτα κανα μηχανικο. για να σε γλιτωσω ομως απο τον κοπο...φυσικα και δεν θα προχωρησει ( ), αμαξι ομως με δισκο για πεταμα, θα συνεχισει να λειτουργει χωρις να σβησει (εχω δει ακομα και με 3 να το κανει αυτο) αφου απλα ο δισκος θα πατιναρει. ελπιζω να σε διαφωτισα
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Άμα το αμάξι έχει καμιά ροπάκλα ΝΑ γιατί να μην προχωρήσει; Άλλωστε το χειρόφρενο δεν «κρατάει» και πολύ.
Alxnks Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Άμα το αμάξι έχει καμιά ροπάκλα ΝΑ γιατί να μην προχωρήσει; Άλλωστε το χειρόφρενο δεν «κρατάει» και πολύ. Άντε πάλι...γιατί ο δίσκος είπαμε θα πατιναρει αν είναι πια για πέταμα! Άλλωστε..μπορείς να μην έχεις τραβήξει χειρόφρενο αλλά να πατάς φρένο (η και συνδυασμό των δύο). Επίσης...δεν πατάς καθόλου γκάζι..στο ρελαντί γίνεται αυτό το τεστ όπως εχω πει. Οπότε ποιο αμάξι έχει ροπακλα ΝΑ στο ρελαντί που θα το κουνήσει με 5 έχοντας τραβηγμένο χειρόφρενο ή/και πατημενο φρένο..και με δίσκο για πεταμα; Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα