Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Λάθος.. ΜΕΓΑΛΟ λάθος τα δεδομένα που είχα χθες. Mindblowing κατάθεση έγινε σημερα. Τον ξανακάλεσα τον smartά σήμερα το πρωί από τη δουλειά. Φυσικά με θυμόταν και τον ρώτησα αν είχε κοιτάξει τη μηχανή (επειδή το συζητούσα με τον alxnks χθες στο MSN, και δεν ήμουν σίγουρη αν άνοιξε το port baggage) και μου απάντησε "φυσικά". Την κοίταξε από κάτω (έτσι λέει την κοιτάνε στα smart) και ήταν σε άψογη κατάσταση, συν δεν είχε καθόλου διαρροές/λάδια κτλπ. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος ήταν, το ότι είχε κοιτάξει και για το τρακάρισμα.. και δεν κατάλαβα χριστό για το πόρισμά του (αφού μου είπε "μάλλον δεν με πρόσεχες καθόλου όταν σου μιλούσα"). Ο τυπάς είχε κοιτάξει ξανά από κάτω, για να δει αν είχε πειραχτεί το σασί του αμαξιού.. και μου είπε πως δεν βρήκε το σασί - ήταν μικρό τρακαρισματάκι- και ότι ήταν σε άψογη κατάσταση. Για κλείσιμο μου είπε τα εξής: Αφού Μαρία κατάφερες και του έρηξες και άλλο την τιμή στα 5700€, πάρτο αμέσως γιατί θα στο πάρει άλλος σίγουρα. Το αμάξι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα είναι σε ακόμα καλύτερη με τις επισκευές που θα σου πληρώσει, και μαζί με όλα τα extra που έχει αξίζει και με το παραπάνω αυτά τα χρήματα. Ε, περισσεύει να σας πω πως με κάλυψε εντελώς, και ναι εννοείται πως αυτά κυνηγούσα/ήθελα να ακούσω.. αλλά τα άκουσα! Σας ευχαριστώ όλους ΘΕΡΜΑ. Πραγματικά και ο αντίλογος και η αντιγνωμία μου έκανε καλό γιατί και έμαθα να μην εμπιστεύομαι έτσι εύκολα (στα 21 μου..) και θα κοιμάμαι ήσυχη τουλάχιστον μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο. Είναι ωραίο φαινόμενο αυτό το Forum.
Alxnks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν προσεχες...λάθος πληροφορίες μετέφερες...λάθος απαντήσεις έπαιρνες! Μακάρι να σου βγει καλό λοιπόν! Μεγεια και καλοταξιδο, με προσοχή! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
qsis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 καλοταξιδο, να το χαρεις και προσοχη γιατι δεν παει καλα ο κοσμος που κυκλοφορει εκει εξω
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 καλοτάξιδο και πάντα συγκεντρωμενη στην οδηγηση
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Να είστε καλά αγόραροι.. Κοιμάμαι με το αμαξάκι έξω από το σπίτι μου, το οδήγησα σιγά-σιγά (χωρίς δίπλωμα, δεν κρατιόμουν ) και είναι άψογο.. Το νιώθω τόσο δικό μου, και μου αρέσει απίστευτα. Θα γράψω καμιά λεπτομέρεια κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα τρέχω και δε φτάνω. Το ΜΟΝΟ που δεν έχει, είναι συναγερμός.. και δεν ξέρω.. ίσως πρέπει να βάλω μιας και είναι με κουκούλα (φυσικά πάρκινγκ δε παίζει, απλά έξω από το σπίτι μου θα το έχω μοστ οφ δε τάιμς). Που λέτε να το κάνω αυτό; Λέτε στον τυπά που μου το κοίταξε και θα το πάω για να φτιάξει τις βλαβούλες; Βάζουν συναγερμό σε συνεργείο (smartάδικο); Πόσο λέτε να κοστίσει; Ευχαριστώ, θα δω αύριο από το λαπτοπ στη δουλειά τις απαντήσεις σας και θα τον καλέσω να κανονίσω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Να είστε καλά αγόραροι.. Κοιμάμαι με το αμαξάκι έξω από το σπίτι μου, το οδήγησα σιγά-σιγά (χωρίς δίπλωμα, δεν κρατιόμουν ) και είναι άψογο.. Το νιώθω τόσο δικό μου, και μου αρέσει απίστευτα. Θα γράψω καμιά λεπτομέρεια κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα τρέχω και δε φτάνω. Το ΜΟΝΟ που δεν έχει, είναι συναγερμός.. και δεν ξέρω.. ίσως πρέπει να βάλω μιας και είναι με κουκούλα (φυσικά πάρκινγκ δε παίζει, απλά έξω από το σπίτι μου θα το έχω μοστ οφ δε τάιμς). Που λέτε να το κάνω αυτό; Λέτε στον τυπά που μου το κοίταξε και θα το πάω για να φτιάξει τις βλαβούλες; Βάζουν συναγερμό σε συνεργείο (smartάδικο); Πόσο λέτε να κοστίσει; Ευχαριστώ, θα δω αύριο από το λαπτοπ στη δουλειά τις απαντήσεις σας και θα τον καλέσω να κανονίσω. Καλοριζικο και καλοταξιδο !!! Για συναγερμο καλυτερα σε μαγαζια του ειδους και βαλε ενα GT που το μπουτον του ενσωματωνεται στο κλειδι του αυτοκινητου. Τον εχω σε 3 αμαξια. http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=66245
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Του τηλεφωνησα και μου ειπε πως βαζει τον αυθεντικο συναγερμο.. και οτι ειναι ο καλυτερος. Μου ειπε πως κοστιζει 250 και του το εριξα στα 220.. συν τα 405 για να φτιαξω ολα ταλλα παει 625.. τι λετε;
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Καλοι συναγερμοί ειναι μαρκας ELSER , εγω στο κερατσινι που μενω τον ειχα βαλει 200 ευρω! τον σχετικα απλο,χωρις πολλα μπιχλιμπιδια... Γενικα κοιτα για ELSER ειναι καλοι συναγερμοι. Προσεξε μη σου βαλει καμια κινεζιά επανω! (φιλικα παντα το λεω )
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Καλοι συναγερμοί ειναι μαρκας ELSER , εγω στο κερατσινι που μενω τον ειχα βαλει 200 ευρω! τον σχετικα απλο,χωρις πολλα μπιχλιμπιδια... Γενικα κοιτα για ELSER ειναι καλοι συναγερμοι. Προσεξε μη σου βαλει καμια κινεζιά επανω! (φιλικα παντα το λεω ) Συμφωνω...Απο ebay κλπ βρικσις με λιγες δεκαδες ευρω συναγερμο αλλα αμφιβολης ποιοτητας.Αυθεντικοι τι θα πει ? Μηπως η smart βγαζει συναγερμους ???Οχι βεβαια.
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Eπισης να βαλεις καλη σειρήνα που να την ακους...να σε ξυπναει δλδ αλλα επειδη θα ναι καλος ο συναγερμος δε θα χτυπαει χωρις λογο. Καλα μη βαλεις και την ευαισθησια στο φουλ δλδ να περναει GLX ρελαντί και να βαράει,θα σου τελειωσει τη μπαταρια και θα ενοχλει και τους γειτονες. Απλα αν εχει καλο συναγερμο, μια φορα που θα σου χρειαστει θα σε ξυπνήσει ή εστω θα αποτρεψει τα τζανκις κτλ...Γιατι αν ειναι επαγγελματιας μονο αν κανεις ειτε σκοπια διπλα στ ααμαξι ή αν κοιμασαι διπλα μπορεις καπως να το γλυτωσεις και αυτο δυσκολο To κλασσικο,μην αφηνεις κερματα,αντικειμενα εκτεθειμενα, βγαζε τη προσοψη του ραδιοσιντι αμα βγαινει ... Αν σκεφτω κατι αλλο ή καποιος αλλος σκεφτει κατι θα το γραψω εντιτ: και όχι κονκάρδες ομάδων ακομα και αν μενεις διπλα απο συνδεσμο ομαδας
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 θεος ντινάρα θεος !!!! και να κλειδωνει με συρτη !!!!! χαχαχχαχαχαχα!!!!! και να οδηγει απο πανω με πολυθρόνα!!!! ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ!!!!!!!!!! αλλα οχι Μαρια θα το κλαις γιατι θα ρθει η στιγμη (το επεισοδειο :Ρ) που θα στο ισοπεδώσει ενα άρμα μάχης και θα μεινεις με τον σύρτη μονο Βεβαια στο επομενο επεισοδειο θα χεις αλλο
Alxnks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 χμμμ..κερατσινι κι elser ε; δεν βαζουν πολλοι εδω τετοιους (τουλαχιστον οχι εξουσιοδοτημενοι) κατα τα αλλα...γιατι αφοριζετε ετσι ευκολα συναγερμους απο ebay; εγω τετοιον εχω, με τηλεειδοποιηση, remote start και turbo timer, εδω και τρια χρονια και δουλευει απροβληματιστα. και σε σχεση με του αδερφου μου που εχει elser (εγω το ειχα παει το αμαξι να του τον βαλουν..πριν εμπιστευθω τους αντιστοιχους απο ebay) ειναι οτι ο δικος μου εχει εξτρα το remote start, το turbo timer, 2 κοντρολακια τηλεειδοποιησης αντι 1 του elser και φυσικα....οτι κοστισε 70 ευρω (την εγκατασταση την εκανα μονος μου...ευκολη ειναι...αλλα αντε να επαιρναν αλλα 30-40 ευρω αν το πηγαινα εξω) ενω ο elser 260 (πριν 5 χρονια)! εγγυηση ειχα για ενα χρονο, οποτε χαλαρα κι απο αυτην την αποψη..αλλα οπως ειπα, δουλευει 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα. και το κουτι του elser που εχει ο αδερφος μου china λεει. δηλαδη οταν το αγοραζει η elser απο τον κινεζουλη και μετα το μοσχοπουλαει εχοντας επανω το δικο της ονομα ειναι οκ, ενω αμα αγοραστει απευθειας ειναι κακο και 666 και μακρια απο εμας; και αυτο μπορω να το αποδειξω σε οποιον θελει, αρκει να ερθει εδω και να του ανοιξω ολα τα κοντρολακια (γιατι απο ebay με τηλεειδοποιηση εβαλα και στου πατερα μου 2 χρονια τωρα) και του εχω μπροστα του τα εντοσθια μονο απο ολα και αν θελει και μπορει ας μου ξεχωρισει ποιο ειναι απο τον elser! τεσπα..οποιος θελει να πληρωνει παραπανω απλα για το ονομα, δικαιωμα του..εγω ομως δεν θελω
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δε το ξερουμε ομως. και αλλο να φτιαχτηκε στη κινα με προδιαγραφες ελσερ κ αλλο στη κινα με κινεζικες προδιαγραφες. Βεβαια ελληνιζω τωρα , αφου οπως ειπαμε και σε αλλο ποστ δε παραγουμε τπτ το ουσιαστικο ενω η κινα ειναι ανερχομενη δυναμη. ΤΕσπα, στην Αναπασευως κοντα στο 700ΣΕ ειναι αυτος,αμα ξερεις... Παντως μας εδωσε 2 κοντρολακια , και τον βαλαμε με 170 ευρω ολο μαζι... τεσπα. Δε λεω οτι το επωνυμο ειναι παντα το καλο. αλλωστε οπως ειπα αν ειναι να γινει..θα γινει. ετσι εχω καταλαβει... Απλα ψυχολογικα νιωθεις λιγο πιο ασφαλης σκεφτομενος οτι θα τον δυσκολεψεις περισσοτερο ή γενικα ψυχολογια ρε παιδι μου...Τι να πω... Παντως αυτος που δινουν οι αντιπροσωπειες, του κανει 30 ευρω αν τον πάρεις after market (απ την αντιπροσωπεια) ,σιγουρα ο ελσερ ειναι ενα βημα πιο πανω. Νταξει οπως ειπες ο καθεις εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει... Εγω απλως προτεινα τον elser γιατι 3-4 χρονια αυτον εχουμε, και εχει βγει καλος. Εχουμε περάσει και απο gemini αλλα και απο τον cobra που αντεξε (απ οτι λεει ο πατερας μου) μια 15ετια γεματη με 2 αλλαγες μπαταριας στο κοντρολακι του.
Alxnks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 2 κοντρολακια τι; τηλεειδοποιησης και τα 2 η 1 τηλεειδοποιησης και 1 απλο; γιατι στου αδερφου μου ετσι εδωσαν και απο οτι εχω δει ετσι δινουν ακομα οι ''επωνυμες'' μαρκες. και ναι..μπορει να μην το ξερουμε 100% αν τα εχει φτιαξει ο ιδιος (που μαλλον αποκλειεται γιατι απο ενα προχειρο search που εκανα πριν αγορασω εγω...υπαρχουν εκατονταδες εργοστασια και αμα μπεις και στις σελιδες τους και δεις εγκαταστασεις, θα παθεις την πλακα σου. οπως λες κι εσυ, δεν εχουμε κανενα δικαιωμα να θεωρουμε τα κινεζικα κατωτερα εμεις που δεν παραγουμε τιποτα απολυτως). οποτε λοιπον το δικο μου δειγμα ειναι 5 χρονια elser...μια χαρα. 3.5 (για την ακριβεια) χρονια ο δικος μου noname μια χαρα. 2 χρονια του πατερα μου ο noname..μια χαρα. (τους παλιοτερους συναγερμους η στο μικρο μας που δεν εχουμε με τηλεειδοποιηση, δεν τους λαμβανω υποψη..απο εδω και περα μονο με τηλεειδοποιηση θα μπαινει συναγερμος). αρα..αξιζει αραγε το εξτρα κοστος; γιατι αυτο που λες περι ψυχολογικου...δεν στο προσφερει το ονομα του συναγερμου, αλλα η ιδια η λειτουργια του και πανω απο ολα οτι αναβοσβηνει εκεινο το λαμπακι στο ταμπλω, απο εκεινο περιμενεις να αποκαρδιωθει ο υποτιθεμενος κλεφτης και να παει σε καποιο αλλο αυτοκινητο που δεν εχει συναγερμο. και ειδικα αν παρατηρησει οτι ειναι και με τηλεειδοποιηση και ετσι ο ιδιοκτητης θα ενημερωθει αμεσα αν χτυπησει, σε αντιθεση με τους απλους που ολοι πια εχουν συνηθισει και τους ακουνε και βαριουνται να βγουν να δουν τι γινεται γιατι ''ολοι τον ιδιο ηχο εχουν, κανα αλλο θα ειναι'' η επειδη δεν το εχουν κοντα στο σπιτι τους...πιστευω μετραει κι αυτο. edit: να..ενα search που εκανα μολις στο google ας πουμε: http://www.huatai-alarm.com/cw/gsol/pex/en/cwdesign5//jsp/main.jsp?supplier_id=2008802164817§ion=FT&item_idx=1 http://www.huatai-alarm.com/cw/gsol/pex/en/cwdesign5//jsp/main.jsp?supplier_id=2008802164817§ion=QC τι νομιζαμε...οτι τα κανουν οι κινεζουληδες στο γκαραζ τους την παραγωγη ας πουμε; 60000 τετραγωνικα μετρα εργοστασιο εχει αυτη η εταιρεια πχ, που λεει εχει ιδρυθει απο το 1993, για ISO 9001 λενε κτλ κτλ. Export Percentage • 80 percent to 84 percent Main Export Market • Eastern Europe • North America • Mid East/Africa • Central/South America • Asia • Western Europe • Australasia ας κανουμε κι εμεις εστω ενα αντιστοιχο και μετα τους αφοριζω κι εγω μαζι σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα