Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια τετοια θεικη συγκριση του συμπιεσμενου κουβα με 2 σουπερκαρς ηλπιζα να δω σε αυτο το thread και το παρακαλουθουσα. Φαινοταν απο χιλιομετρο οτι οπου ναναι για εκει παει το θεμα :devil:

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Klein, εγώ να περνάω καλά θέλω.. Αν σκοτώσω κάτι, σκυλί να μην είναι όλα τα άλλα στο μ**νι μου. Μια ζωή θα ζήσουμε άλλωστε, και μια = καμία.

Παναγιά μου...είμαι πολύ τυχερός που ζω 500+ χιλιόμετρα πιο βόρεια...Μακρυά και αγαπημένοι ;)

κοπελιά,ζήσε την ζωή σου,σε δρόμους που δεν πατάει κανείς.όχι εκεί που υπάρχουν άνθρωποι,και απλά οδηγούν για να πάνε κάπου,και όχι για να βγάλουν καύλες...

αλλά τι να πεις...όλοι αυτοί που συμφωνούν μαζί σου η δεν έχουν τα άκρα τους η έχουν αποδημήσει εις κύριον.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου πω την βαρια κουβεντα που ειχα πει και στον κολητο μου( με τον οποιο τρακαρα 3 φορες.....)

Αμα δεν σκοτωθεις τα πρωτα 2 χρονια, θα γινεις πολυ καλος οδηγος.Μεχρι ομως να περασουν τα 2 χρονια εχεις ψωμια...

ΚΛΕΙΝΩ 3 ΕΤΗ ΜΕ ΤΟ SMART ΜΟΥ.

Λίστα ατυχημάτων: οδηγώντας σαν κανίβαλος - με στυλ:

Κατεβαίναμε ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΑ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) πριν 1,5 - 2 έτη..

Πρωτοβρόχια, στα ξεκινήματα του παγωμένου καιρού, κάπου Νοέμβρη 2012.

Με 30 χλμ / ώρα, το LEGO δεν ένιωσε ΚΑΝ στροφή.. συνέχισα και σιγά σιγά έπεσα σε ένα λακκάκο που είχε παραδίπλα.

Μου κόστισε 1200€ για ακριβά λάστιχα MICHELIN, 2 ζάντες, και κάτι βάσεις από κάτω που για ένα χιλιοστό και για λόγους ασφαλείας έπρεπε να αλλάξω. Πέρα από το λάκκο, μια γρατζουνιά να είχε το μασπιεδάκι.

Μέγα μάθημα: Στην οδήγηση και πόσο μάλλον στα SMART (aKa LEGO) ΤΟ Ν Ο Υ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ESP ΠΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΟΠΗ ΑΣΦΑΛΤΟ.

..και 3-4 φορές μου την έχουν δώσει από πίσω και όλοι υπέγραψαν φιλικούλα σαν κυρίες.

Αυτά. 

3 Έτη ζωής με το SMART, αγορασμένο με τη βοήθεια αυτού του τόπικ, και όχι μόνο δε μετανιώνω.. αλλά δε φαντάζομαι πως θα ήταν η ζωή χωρίς αυτήν την φάση.

3444n45.jpg

21oho7.jpg

^ Θέα πυροβολείων (ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ! Είχα κατέβει να δω τι ζημιά έγινε στην τσουλήθρα, και μάζευα κομμάτια άλλων αυτοκινήτων μέσα στον πανικό μου. xD).

Υ.Γ: Άρα τώρα τα έφαγα τα ψωμιά και είμαι οδηγάρα και ας οδηγώ με το κεφάλι έξω απ' τη κουκούλα. <3

Δημοσ.

Μέγα μάθημα: Στην οδήγηση και πόσο μάλλον στα SMART (aKa LEGO) ΤΟ Ν Ο Υ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ESP ΠΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΟΠΗ ΑΣΦΑΛΤΟ.

Φυσικά δεν φταίει τίποτα από τα 2 αλλά το γεγονός πως το smart έχει άθλια συμπεριφορά.

Ίσα ίσα χωρίς το ESP θα έβρεχε στο Αιγάλεω και το smart θα γλίστραγε από το Περιστέρι. 

• Like 1
Δημοσ.

το lego ειναι οτι πρεπει για drift

Ναι. Με μια hayabusa.

Φυσικά δεν φταίει τίποτα από τα 2 αλλά το γεγονός πως το smart έχει άθλια συμπεριφορά.

Ίσα ίσα χωρίς το ESP θα έβρεχε στο Αιγάλεω και το smart θα γλίστραγε από το Περιστέρι. 

Χωρίς το ESP, λέω, ο έλεγχος δεν μπορεί να χαθεί από το ένα χιλιόμετρο·h−1 στο άλλο αλλά σταδιακά να ξεκινήσει τις spinιές* και τότε, όπου το τότε equals το μετέπειτα της προειδοποίησης αυτής*, να σε πάει ανάλογα με το πως θα το διαχειριστεί ο οδηγός.. ακόμη και σε νοπή άσφαλτο.

Δημοσ.

Ναι. Με μια hayabusa.

Χωρίς το ESP, λέω, ο έλεγχος δεν μπορεί να χαθεί από το ένα χιλιόμετρο·h−1 στο άλλο αλλά σταδιακά να ξεκινήσει τις spinιές* και τότε, όπου το τότε equals το μετέπειτα της προειδοποίησης αυτής*, να σε πάει ανάλογα με το πως θα το διαχειριστεί ο οδηγός.. ακόμη και σε νοπή άσφαλτο.

Μου αρεσει που το παρουσιαζεις δυσκολο να σου φυγει το αμαξι στην στροφη. Ειτε με ειτε χωρις αμα δεν εχεις ιδεα απο οδηγηση μια χαρα σου φευγει αμα νομιζεις οτι μπορεις να παρεισ καποιες στροφες και 90 και 100. Απλα μερικα αμαξια λογο ογκου και μικρου κεντρου βαρους ισως να σε κρατησουνε καλυτερα. 

Σε καθε περιπτωση αμα φτασεις τοσο κοντα να φυγει το αμαξι εισαι κακος τραγικος οδηγος και οχι ο Schumacher που ισως να πιστευεις. 

Δημοσ.

Υ.Γ: Άρα τώρα τα έφαγα τα ψωμιά και είμαι οδηγάρα και ας οδηγώ με το κεφάλι έξω απ' τη κουκούλα. <3

Μ'αρέσει που θεωρούν τον εαυτό τους οδηγάρες αυτοί που οδηγάνε smart :lol:

Δημοσ.

Μ'αρέσει που θεωρούν τον εαυτό τους οδηγάρες αυτοί που οδηγάνε smart :lol:

Μου αρεσει αυτοι που θεωρουνε τους ευατους τους οδηγαρες .Τελεια.

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...