Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 περαστικά (αν και αμφιβάλλω ότι υπάρχουν ελπίδες στην (κλασσική) περίπτωση (βλάβης) σου).
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τα ποιο σημαντικά βοηθήματα ασφαλείας δέν αναφέρατε...μυαλό και σύνεση.Φευ,καμία εταιρία δέν τα πουλάει ως extra και αν όντως μπορούσε θα το τιμολογούσε αξία πολλαπλάσια του αυτοκινήτου. Για όσους πετάνε στα σύννεφα,μεταφορικά και κυριολεκτικά,είναι μέχρι να γίνει η μαλακία...η χοντρή μαλακία!Αν είσαι τρυχερός/η,θα την γλυτώσεις με την ζωή σου και την αρτιμέλεια σου. "Τρέχα μαλάκα,απενεργοποίησε και το ESP γιατι το αμάξι πάει -και καλα- πιο γρήγορα,μπές σε κλειστή καμπή με 170 και πάρε τα τετακέ δώρο." Όλοι είμαστε χεράδες, μέχρι να δούμε την μπαριέρα να περνάει μπροστά μας 3 φορές that is.Και ελπίζουμε η 4η φορά να μήν είναι και η τελευταία... Αλλάζεις τις προτεραιότητες σου,αρχίζεις να εκτιμάς την ζωή,την δικιά σου και των γύρω σου.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτή τη φορά και όχι στυλ ψευτοκουλτουρέ νεοχιπικου μαλακισμένου.Αλλα δυστυχώς έτσι είναι,πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Αν τώρα τα SMART προορίζονται για έξυπνους ανθρώπους,είναι σχετικό.Αν λάβω υπ όψιν μου τον κρετίνο με το roadster που έκανε στην Αθηνών προσπέραση/σφήνα απο δεξιά μόνο και μόνο για να κερδίσει μία (1) θέση,μάλλον όχι.Μπορούμε να αναλύουμε στερεότυπα όλη μέρα,στυλ VW για τους συμβατικούς - Honda για τους γκαζακιδες - Alfa Romeo για τους κουλτουριάρηδες.Η ανευθυνότητα και η ανωριμότητα δέν κρύβεται πίσω απο μάρκες όμως. Και η τρολλιά της βραδιάς: Επειδή προ αμνημονεύτων χρόνων,τότε που χρεώθηκα βαρύτιμους τίτλους "ανθρωπάκι"-"κομπλεξικός" κλπ κλπ, θυμάμαι οτι έγινε αναφορά σε κάποιον ιδιοκτήτη Cupra που άφησα -σχετικά- ασχολίαστη.Δράττοντας λοιπόν την ευκαιρία και απο το ανάλογο νήμα ,σχεδόν εκπλήσσομαι απο το πόσο κόλακας μπορεί να γίνει ένας άντρας για να μπεί σε γυναικείο βρακί-τανγκα-στρίνγκ. Δέν πειράζει,θα στρώσουμε χαρακτήρα με το μνημόνιο.Αντε και περαστικά μας! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2011 από Tenshi
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εμένα δεν με έχει βρει ούτε ο αέρας μηπως εισαι Σαββατογεννημενη;
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 μηπως εισαι Σαββατογεννημενη; οχι,οδηγει σε κενο αερος.
skipperas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Klein, εγώ να περνάω καλά θέλω.. Αν σκοτώσω κάτι, σκυλί να μην είναι όλα τα άλλα στο μ**νι μου. Μια ζωή θα ζήσουμε άλλωστε, και μια = καμία. μάλιστα.οκ.και κυκλοφορείς ελέυθερη ακόμα. και ποιά είσαι εσύ που θα καθορίσει πόσο θα ζήσει ο άλλος ???
lary7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 μπορείς να του κάνεις αυτά που του κάνω όταν μεθάω. (κολιές, σβούρες σε αλάνες και σταυροδρόμια, γκαζόματα και σανίδες σε κάθε φανάρι, ζιγκ-ζαγκ στον Κηφισό (ή ακόμη και σε στενάκια) και ότι άλλο σου έρθει στο κεφάλι Θα σου πω την βαρια κουβεντα που ειχα πει και στον κολητο μου( με τον οποιο τρακαρα 3 φορες.....) Αμα δεν σκοτωθεις τα πρωτα 2 χρονια, θα γινεις πολυ καλος οδηγος.Μεχρι ομως να περασουν τα 2 χρονια εχεις ψωμια... 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 και ποιά είσαι εσύ που θα καθορίσει πόσο θα ζήσει ο άλλος ??? Υ.Γ: Κόψτε το κάπνισμα ρε και εξυπηρετήστε το παιδί.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 SMART IS FOR ΝΑΝΟΥΣ. http://www.youtube.com/watch?v=niP0_56Hyns
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αν ποτέ επενδύσω χρήματα πάντως για αυτοκίνητο, μετά από κάνα MAT περιτύλιγμα.. ψήνω κάτι τέτοιο: http://www.youtube.com/watch?v=YtWeSa3naKk Ο Θεός της Αθήνας...... ΜΕ τελική.
NT1G Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 featuring a 200 hp GSX-R powered Smart Car Stock κατάσταση.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Α δεν είναι στοκ; Δηλαδή τι; Είναι πειραγμένο; Με τι με Hayabusa; Α.. δε το πρόσεξα.
Tenshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Εχει φάει πιο πολύ κόψιμο-κόλλημα και απο την Cher...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα