Tenshi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Περιορίζεσαι στα δύο οχήματα που αναφέρεις για κάποιον συγκεκριμένο λόγο (σου άρεσαν πάντα σάν αμάξια άλλα δέν είχες τα $$$-έχεις ακούσει καλά λόγια-το έχει γνωστός); Πώς μετακινείσαι,εντός πόλης ή κάνεις ταξίδια;Σου αρέσει η ταχύτητα ή δίνεις βάση πιο πολύ στην άνεση;Είσαι οικογενειάρχης;Γενικότερα τι ανάγκες έχεις; Αν έχεις cash πάντως,μπορείς να πάρεις αμάξι σχεδόν του κουτιού που υπο άλλες συνθήκες η απόκτησή του σάν καινούριο θα ήταν άπιαστο όνειρο.Η αγορά μεταχειρισμένων έχει πάρει τα πάνω της,οπότε με λίγο ψάξιμο...
NinjaMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Λάθος.. ΜΕΓΑΛΟ λάθος τα δεδομένα που είχα χθες. Mindblowing κατάθεση έγινε σημερα. Τον ξανακάλεσα τον smartά... Εγώ έχω μια ερώτηση να σου κάνω: To smart αυτούς τους λίγους μήνες που το έχεις σε έχει βολέψει; Είσαι ικανοποιημένη; Ρωτάω γιατί έχω βρει ένα smart σε τιμή ευκαιρίας αλλά όλοι και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι (γονείς, φίλοι, συγγενείς) μου λένε ότι δεν θα με βολέψει από την άποψη ότι τα 2 καθίσματα μόνο δεν είναι πρακτικά και θα θέλω κάποια στιγμή να βάλω στο αμάξι μου και κάποιο τρίτο, κυριολεκτικά, άτομο. Η εμπειρία σου ως τώρα λοιπόν έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμένα. Και φυσικά και η εμπειρία άλλων μελών του forum αν έχουν ή είχαν ποτέ smart. Υστερόγραφο: Αν δεν αγόρασε τελικά το smart μην πετάξετε "ηλεκτρονική ντομάτα" απλά δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έχω μια ερώτηση να σου κάνω: To smart αυτούς τους λίγους μήνες που το έχεις σε έχει βολέψει; Είσαι ικανοποιημένη; Ρωτάω γιατί έχω βρει ένα smart σε τιμή ευκαιρίας αλλά όλοι και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι (γονείς, φίλοι, συγγενείς) μου λένε ότι δεν θα με βολέψει από την άποψη ότι τα 2 καθίσματα μόνο δεν είναι πρακτικά και θα θέλω κάποια στιγμή να βάλω στο αμάξι μου και κάποιο τρίτο, κυριολεκτικά, άτομο. Η εμπειρία σου ως τώρα λοιπόν έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμένα. Και φυσικά και η εμπειρία άλλων μελών του forum αν έχουν ή είχαν ποτέ smart. Υστερόγραφο: Αν δεν αγόρασε τελικά το smart μην πετάξετε "ηλεκτρονική ντομάτα" απλά δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες. Το αγόρασα. 7-8 μήνες τώρα ΕΛΙΩΣΑ την Αθήνα (καθημερινά επαγγελματικά ραντεβού σε όλη την Αττική), και έκανα το καλοκαίρι και τα ταξιδάκια μου (Νότια/Βόρια Εύβοια). Επιπλέον αν θυμάσαι, αυτό που αγόρασα είναι Cabrio. Κάθε μέρα λοιπόν από τότε που το αγόρασα, το ανοιγοκλείνω τουλάχιστον 2 φορές. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Μπορεί και 5 φορές τη μέρα την εποχή του καλοκαιριού. Να πέσει φωτιά να με κάψει, δεν το αλλάζω ούτε με S2000. Είναι αρκετά γρήγορο (δε πάει όσο το Cupra του κολλητού μου αλλά συγκριτικά με πολλά άλλα αμάξια έχει μακράν καλύτερη επιτάχυνση λόγω βάρους και καλουπιού), είναι νευρικό σαν και εμένα, χωράει όντως παντού (παρκάρω και Αθήνα - ΠΟΤΕ δεν ένιωσα αδιέξοδο παρκαρίσματος), χωράει 3ο άτομο πίσω (Smart ForThree tm), χωράει πίσω και Z-5500 ηχεία ή και BBQ μαζί με σάκο κάρβουνα, δεν μου έχει βγάλει σαφώς κανένα μα κανένα πρόβλημα (εκτός από το ρολόι του Full Extra - ο Smartάς μου μου είπε πως συμβαίνει και απλά αγοράζεις άλλο.. '), και πραγματικά έχω μείνει 1000% ευχαριστημένη από την επιλογή μου. Τα Service είναι και φθηνότερα (στο μεγάλο δεν έχω καν ιμάντα!). Το αμάξι όπως του φερθείς, θα σου φερθεί. Ειδικά τα Turbάτα. Βάλε Turbo Timer λοιπόν, περίμενε έλεγχο μηχανής πριν βάζεις μίζα, περίμενε να πέσουν οι στροφές πριν το ξεκινήσεις, και μόλις φτάσει 3 βούλες (80C) η μηχανή, μπορείς να του κάνεις αυτά που του κάνω όταν μεθάω. (κολιές, σβούρες σε αλάνες και σταυροδρόμια, γκαζόματα και σανίδες σε κάθε φανάρι, ζιγκ-ζαγκ στον Κηφισό (ή ακόμη και σε στενάκια) και ότι άλλο σου έρθει στο κεφάλι (όπως το να βγάζεις το αριστερό πόδι απ'έξω επειδή είναι αυτόματο και σε παίρνει, να βγάζεις το κεφάλι σου έξω από το κάμπριο και να οδηγάει ο δίπλα, αναστροφές σε μεγάλους δρόμους με απαγορευτικά διότι είσαι μια σταλιά και απλά ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. κ.α κ.α)). SMART IS FOR SMART PEOPLE. Κοίταξε μόνο ο προηγούμενος να μην είχε το Service Book του με τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστη στην βιβλιοθήκη, και να μην πάρεις 600ρι. Τα 600ρια χαλούσαν συνέχεια. Smart 700cc Turbo Cabrio και τα μυαλά στα ΚΑΓΚΕΛΑ. Σε ένα χρόνο στείλε PM να με παραδεχτείς.
BadBoy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Σε ένα χρόνο αν συνεχίσεις να πίνεις και να οδηγείς δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορείς να δεις το pm.
green gordon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Σε ένα χρόνο αν συνεχίσεις να πίνεις και να οδηγείς δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορείς να δεις το pm. κλαπ κλαπ κλαπ ποστ οφ δε μανθ
Haldol Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ...σβούρες σε σταυροδρόμια... ζιγκ-ζαγκ στον Κηφισό (ή ακόμη και σε στενάκια)... βγάζεις το αριστερό πόδι απ'έξω... να βγάζεις το κεφάλι σου έξω από το κάμπριο και να οδηγάει ο δίπλα... SMART IS FOR SMART PEOPLE. Doh.
Alxnks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 +1 Επίσης...πως τα πάει το (ψηλό) smartακι στα ζιγκ ζαγκ; το τεστ ταρανδου άραγε το καταφέρνει όπως η πρώτη a-class (για όσους γνωρίζουν για τις επιδόσεις εκεινης); Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 +1 Επίσης...πως τα πάει το (ψηλό) smartακι στα ζιγκ ζαγκ; το τεστ ταρανδου άραγε το καταφέρνει όπως η πρώτη a-class (για όσους γνωρίζουν για τις επιδόσεις εκεινης); Sent from my HTC Desire using Tapatalk αυτη που για χαρη της δημιουργηθηκε το esp?
Alxnks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αυτη που για χαρη της δημιουργηθηκε το esp? http://www.youtube.com/watch?v=Um-XlKerWvA και δειτε και ενα νεο (ψηλο...γιατι αυτα υποφερουν κυριως) αυτοκινητο πως τα παει με και χωρις esp: http://www.youtube.com/watch?v=LcM9hkWrImU&NR=1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ίσως σας λέω ψέματα.. αν βρίσκεται ότι έχω κέρδος με αυτό, για να πουλήσω και καλά μούρη με τις ανωριμότητές μου. Σίγουρα πάντως δεν είμαι τυχερή που όχι μόνο ζω και βασιλεύω αλλά δεν έχω προκαλέσει στο αμάξι μου ούτε γρατζουνίτσα, διότι πολύ απλά 24/7 το τρέχω.. του π**στη θα την είχα πάθει. Άρα ή είναι πολύ καλό, handy και ελεγχόμενο agile αμάξι ή είμαι η γυναίκα Σουμάχερ, ή ισχύουν και τα δυο. Μην απαντάτε φλωριές πάντως, οι προσεκτικοί και οι ψαράδες την πατάνε στους δρόμους της Αθήνας/Ελλάδας.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Σε ένα χρόνο αν συνεχίσεις να πίνεις και να οδηγείς δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορείς να δεις το pm. Μην πάρει κανέναν άλλον μαζί στον τάφο, 2 φορές πήγα να πεθάνω φέτος από μαλακίες/παρανομίες τρίτων. Και ναι, με βάση αυτά που γράφεις είσαι ΑΚΡΩΣ παράνομη/επικίνδυνη στον δρόμο. Τόσες μαλακίες γίνονται στους δρόμους και μυαλό δεν βάζετε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πόσες γρατζουνιές έχει το αμάξι σου όμως.. είτε από στούκα, στουκάκι ή παρκάρισμα; Εμένα δεν με έχει βρει ούτε ο αέρας. Η οδήγηση είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο εύκολη από Gran Turismo με τιμόνι/πεντάλ. Φαντάσου και Smart σε Auto-Mode. Klein, εγώ να περνάω καλά θέλω.. Αν σκοτώσω κάτι, σκυλί να μην είναι όλα τα άλλα στο μ**νι μου. Μια ζωή θα ζήσουμε άλλωστε, και μια = καμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα