Προς το περιεχόμενο

Tenax Fasteners

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχα γύρευε.. Έχω ένα κολλητό ταπετσέρη και έχει αναλάβει μια τέντα σε ένα κότερο και ψάχνει το παρακάτω:

Tenax GHE - Εξωτερικό

TENAX GHE λέγονται, και θέλει πολλά τέτοια τα οποία βγάζουν μεγάλη τιμή! Δεν μπορώ να του βρω κάτι πέρα από το εξωτερικό.. δεν παίζει να τα παραγγείλουμε από έξω.

Αν ξέρει κάποιος από αυτά και έχει καλύτερη τιμή από 3€.. Πραγματικά θα του είναι ευγνώμων. Αν κάποιος το βρει με 1.5€ και κάτω, θα του βάλει ο φίλος μου στο λογαριασμό της τράπεζας του (μόλις τα πάρει στα χέρια του) 30€. (Του το εγγυώμαι εγώ ως Koritsi_Gia_PC και είμαι User στο Insomnia.gr τόσα χρόνια)

Αν κάποιος βρει μέχρι 3€, πραγματικά θα του ήμουν grateful!

Μάλλον το topic θα μείνει αναπάντητο όμως δυστυχώς.. :-(

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν έβρισκα αυτό που ήθελα σε site (όχι φυσικό κατάστημα αλλά ηλεκτρονικό, όλοι ξέρουμε τη διαφορά στην τιμή μεταξύ των δύο) του εξωτερικού (ούτε καν εσωτερικού) στα 7 δολλάρια (4 ευρώ), δεν θα έκανα καν τη σκέψη ότι μπορώ να το βρω ελλάδα με 3 ευρώ (το 1.5 δεν το σχολιάζω καν σαν πιθανότητα, θα έπαιζα τζόκερ καλύτερα, χαλαρά περισσότερες πιθανότητες να μου κάτσει...και θα αγόραζα άνετα και το προϊόν στην οποία τιμή). Θα κοιτούσα λοιπόν να βρω ίσως κάτι παρόμοιο από άλλη εταιρία που να είναι φθηνότερο, ώστε να εχω και ελπίδες να ολοκληρώσω τη δουλειά που θέλω.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

^ Τι θες να πεις με αυτό gtroza; Πέρα από την Γερμανική γλώσσα, δε γνωρίζω και πολλά πράγματα για τη Deutschland.

Εγώ πάντως αν έβρισκα αυτό που ήθελα σε site (όχι φυσικό κατάστημα αλλά ηλεκτρονικό, όλοι ξέρουμε τη διαφορά στην τιμή μεταξύ των δύο) του εξωτερικού (ούτε καν εσωτερικού) στα 7 δολλάρια (4 ευρώ), δεν θα έκανα καν τη σκέψη ότι μπορώ να το βρω ελλάδα με 3 ευρώ (το 1.5 δεν το σχολιάζω καν σαν πιθανότητα, θα έπαιζα τζόκερ καλύτερα, χαλαρά περισσότερες πιθανότητες να μου κάτσει...και θα αγόραζα άνετα και το προϊόν στην οποία τιμή). Θα κοιτούσα λοιπόν να βρω ίσως κάτι παρόμοιο από άλλη εταιρία που να είναι φθηνότερο, ώστε να εχω και ελπίδες να ολοκληρώσω τη δουλειά που θέλω.

Άρα το 3.20€ που έχει ήδη βρει από Ελληνική μαύρη άκρη, είναι ότι καλύτερο.. Για να τα λες αυτά κάτι θα ξέρεις.

Αν ψάχνει κάποιος για 3.20€ δηλαδή του πουλάει και ο ίδιος ο φίλος μου.

Αν κάποιος μπορέσει να βρει κάτι καλύτερο από 3€ λοιπόν, όπως λέω και στο Θέμα θα βοηθούσε πολύ.

Δημοσ.

^ Τι θες να πεις με αυτό gtroza; Πέρα από την Γερμανική γλώσσα, δε γνωρίζω και πολλά πράγματα για τη Deutschland.

Άρα το 3.20€ που έχει ήδη βρει από Ελληνική μαύρη άκρη , είναι ότι καλύτερο.. Για να τα λες αυτά κάτι θα ξέρεις.

Αν ψάχνει κάποιος για 3.20€ δηλαδή του πουλάει και ο ίδιος ο φίλος μου.

Αν κάποιος μπορέσει να βρει κάτι καλύτερο από 3€ λοιπόν, όπως λέω και στο Θέμα θα βοηθούσε πολύ.

how relevant με νομιμη τιμη του εμποριου που μας παρεθεσες :)

αλλη φορα να διευκρινιζεις αν θελεις κατι εκτος νομοτυπου..ισως βρεις και τιποτα κλεμμενο τσαμπα :)

btw λογω ιστιοπλοιας εχω ακρες με μαγαζια με ναυτιλιακα και λοιπα ειδη...αλλα ποσο πολυ με προδιαθετεις θετικα να βοηθησω, δεν μπορεις να φανταστεις!

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 26 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 26 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Πείτε μου κάποιος, έχετε ξανα γνωρίσει γυναίκα σαν την τόπικ στάρτερ;

Τι διάολο, νέο είδος;

Δημοσ.

Γιατί βρε συ Alxnks; Επειδή δεν πληρώνει φόρο; Ότι νομίζεις.. αλλά δε σημαίνει ότι ο φίλος μου, που έχει ανάγκη, είναι κακός άνθρωπος.

Δεν θέλω να το γυρίσουμε στο πολιτικό (απαγορεύετε και από το policy), αλλά imho αν κάποιος τέτοιους καιρούς πάει με το σταυρό στο χέρι.. θα στερηθεί πολλά.

Δεν υπάρχει οικονομική αλληλεγγύη στην Ελλάδα και δεν εννοώ πως είμαστε αναίσθητοι, αλλά στο οικονομικό τουλάχιστον.. Φαντάσου ότι έχω 3 γνωστούς με ασφάλειες αυτοκινήτου που αν σακατέψουν τρίτο δεν θα έχει να τους καλύψει. Τραγικό.

Πάλι καλά αυτός ο φίλος μου, δεν ζητάει κάτι τέτοιο.. αλλά να βρει φθηνά τέτοια παπαράκια και να κάνει την δουλειά του για να θρέψει το 7 μηνών παιδάκι του να πούμε.. ;)

Behave, δεν είναι όλοι ίδιοι. Στην τελική δε πειράζει, θα την βρει αυτός την άκρη. Απλά μου ζήτησε μιας και είμαι "μέσα στα κόλπα", να κάνω μια προσπάθεια. ^_^

^ What the fuck are you writing? :P

What in the flyin' fuck did I just read?

Απλώς παρατηρώ που είσαι hardcore gamer και pc freak γενικά και μου κάνει εντύπωση.

Κακή θα έλεγα. :rolleyes:

Πείτε μου κάποιος, έχετε ξανα γνωρίσει γυναίκα σαν την τόπικ στάρτερ;

Τι διάολο, νέο είδος;

Ναι ρπστμ..Πιστευω οτι ειναι καποιος που απλα θελει να κανει το μεγαλυτερο τρολαρισμα εβερ.

Δημοσ.

Βγαίνουν περίπου 11 cents φθηνότερα Θα ψάξω να δω αν είναι safe και το πότε περίπου θα έρθουν. Θέλει να πάρει τόσα πολλά που νομίζω ότι θα έχει κέρδος.

Warlock έγραψες πάντως.. Με τέτοιο class λογικό είναι μωρή αρρώστια.. ^_^

Δημοσ.

δες κι εδω:

http://www.woolies-trim.co.uk/c-59-tenax.aspx (βγαινουν φθηνοτερα απο οτι τα 6+4 απο ebay και λογικα σαν καταστημα, αν παρεις τηλ και μιλησεις, παιζει να κανει καλη τιμη στα μεταφορικα για μεγαλη παραγγελια..το εκανα ουκ ολιγες φορες οταν ημουν αγγλια).

κρατωντας υποψη οτι:

On the German one the ball looks pretty round while on the English version it's a bit more egg-shaped. There are dimensional differences as well.

και βλεπεις κι εδω:

http://eagleday.stores.yahoo.net/tenaxfasteners1.html

Δημοσ.

μικρή "μίζα" εννοούσα! :mrgreen:

φυσικά πλάκα έκανα

μη δίνεις σημασία

δες κι εδω:

http://www.woolies-t...c-59-tenax.aspx

κρατωντας υποψη οτι:

On the German one the ball looks pretty round while on the English version it's a bit more egg-shaped. There are dimensional differences as well.

και βλεπεις κι εδω:

http://eagleday.stor...fasteners1.html

εφόσον δεν θα "κουμπώσουν" σε ήδη υπάρχοντα "αρσενικά", και θα είναι μιά νέα κατασκευή στο σύνολο

δεν έχει σημασία

γιατί θα είναι "ζευγάρια" απ' τη "μάνα" τους

.

Δημοσ.

εφόσον δεν θα "κουμπώσουν" σε ήδη υπάρχοντα "αρσενικά", και θα είναι μιά νέα κατασκευή στο σύνολο

δεν έχει σημασία

γιατί θα είναι "ζευγάρια" απ' τη "μάνα" τους

.

Μπορεί να θέλει πιο μεγάλα-πιο γερά, ανάλογα με το μέγεθος της κατασκευής. Επίσης..πιο μεγάλα-πιο γερά μπορεί να του βγουν λιγότερα σε αριθμό σε σχέση με το αν αγόραζε πιο μικρα. Γι αυτό το έγραψα, όχι για να προσέξει το ζευγαρωμα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...