Προς το περιεχόμενο

Eset Nod32-Νέα έκδοση Avast

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους

Καταρχάς αυτη ειναι η πρωτη δημοσιευση μου εδω περα για αυτο ζητω την κατανοηση σας!

Διάβασα πριν λίγο για την νέα έκδοση του Avast και παρατήρησα πως αποκόμισε αρκετά θετικά στοιχεία

To Eset Nod 32 που χρησιμοποιώ τώρα μου φαίνεται καλό αλλά κάπως αργό

Πιστευετε οτι αξιζει να το αντικαταστησω με το νεο Avast?

Αν επίσης έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο Antivirus είμαι ανοιχτός σε προτάσεις

Υ.Γ. έχω την εντύπωση πως ειναι σε λάθος section το topic αλλά δεν καταφερα να βρω το κατάλληλο...

Δημοσ.

Καλώς ήρθες στο forum.

Ο τομέας είναι λάθος. Κανονικά έπρεπε να το γράψεις στο Software θέμα σχετικό για προγράμματα.

Τώρα να πάρεις απαντήσεις σχετικά για πιο είναι καλύτερο όλων, εμπορικό ή δωρεάν, βαρύ ή ελαφρύ, γρήγορο ή αργό σκανάρισμα, θα ποικοίλουν αλλά λίγο-πολύ όλοι κάπου συμφωνούν. Για παράδειγμα το καλύτερο εμπορικό antivirus είναι το Kasperksy αν και είναι βαρύ, όπως το ESET Nod-32 που έχεις, όπως και το Norton.

Από την άλλη πλευρά στα δωρεάν κορυφή θεωρούνται το Avast, Avira Antivir, AVG, Microsoft Security Essentials, Panda Cloud Antivirus καθένα απ' αυτά διαφορετικά και με έμφαση σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Πάντως πολλά δωρεάν βγάζουν το καπέλο στα εμπορικά αλλά δεν προσφέρουν τις δυνατότητες που παρέχουν τα δεύτερα (firewall, antispam). Αυτό δεν τα καθίστα διόλου μη αξιόπιστα.

Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις τι παίζεται σε αριθμούς και απόψεις περί αυτών.

Η μεταφορά από το εμπορικό στο δωρεάν είναι μια κίνηση που προϋποθέτει την κατανόηση του χρήστη για το τι είδους χρήση κάνει στον υπολογιστή, για να έχει και την αντίστοιχη ποιότητα προστασίας που απαιτεί. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορεί να έχεις κάνει "εμβόλιο" αλλά, περισσότερο, από την απροσεξία σου μπορεί να "αρρωστήσεις", δεν θα σε κρατήσει "υγιή".

Δημοσ.

Υπενθυμίζω ότι για γενική συζήτηση περί antivirus ή ερωτήματα τύπου "X versus Υ antivirus", υπάρχει το sticky/pinned topic της δημοσκόπησης στην παρούσα ενότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...