nurse Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θέλω κανένας στο facebook να βλέπει τους φίλους μου. Πως; Κατ' απαίτηση φύλων μου έφτιαξα λογαριασμό στο facebook. Πριν αρχίσω να διαδίδω τον λογαριασμό έχω μια βασική ερώτηση που θα με κάνει να αποφασίσω οριστικά τη δημοσιοποίησή του ή την απενεργοποίηση του. Υπάρχει η δυνατότητα να μην βλέπει κανένας τους φίλους μου; Τόσο οι φίλοι μου όσο και όσοι με ψάχνουν και δεν έχουν καταχωριθεί ως φίλοι. Έχω διαβάσει πολλά στο ιντερνετ και έχω μπερδευτεί με το ποιος βλέπει ποιο. Ευχαριστώ
Toufas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θέλω κανένας στο facebook να βλέπει τους φίλους μου. Πως; Κατ' απαίτηση φύλων μου έφτιαξα λογαριασμό στο facebook. Πριν αρχίσω να διαδίδω τον λογαριασμό έχω μια βασική ερώτηση που θα με κάνει να αποφασίσω οριστικά τη δημοσιοποίησή του ή την απενεργοποίηση του. Υπάρχει η δυνατότητα να μην βλέπει κανένας τους φίλους μου; Τόσο οι φίλοι μου όσο και όσοι με ψάχνουν και δεν έχουν καταχωριθεί ως φίλοι. Έχω διαβάσει πολλά στο ιντερνετ και έχω μπερδευτεί με το ποιος βλέπει ποιο. Ευχαριστώ account> privacy settings> view settings>See your friend list , customize και το βγαζεις ή το εχεις friends only απορω γιατι το θες, δεν περιμένω απαντηση.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ρωτα εδω καλυτερα http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/ ΕΝΤΙΤ: Ακυρο, δεν ειχα δει την απαντηση του Toufas. Αν και εκει ειναι το σωστο σημειο anyway
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
nurse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Οκ ευχαριστώ για τη μεταφορά του θέματος.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θέλω κανένας στο facebook να βλέπει τους φίλους μου. Πως; Κατ' απαίτηση φύλων μου έφτιαξα λογαριασμό στο facebook. Πριν αρχίσω να διαδίδω τον λογαριασμό έχω μια βασική ερώτηση που θα με κάνει να αποφασίσω οριστικά τη δημοσιοποίησή του ή την απενεργοποίηση του. Υπάρχει η δυνατότητα να μην βλέπει κανένας τους φίλους μου; Τόσο οι φίλοι μου όσο και όσοι με ψάχνουν και δεν έχουν καταχωριθεί ως φίλοι. Έχω διαβάσει πολλά στο ιντερνετ και έχω μπερδευτεί με το ποιος βλέπει ποιο. Ευχαριστώ δεν ξερω για ποιο λογο το θες απλα γενικα προσεχε γιατι αμα δεν θελεις να ξερει ο καθενας ποιους φιλους εχει καποια στιγμη κατι θα ξεφυγει.γενικα και αοριστα μιλαω.
nurse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξερω για ποιο λογο το θες απλα γενικα προσεχε γιατι αμα δεν θελεις να ξερει ο καθενας ποιους φιλους εχει καποια στιγμη κατι θα ξεφυγει.γενικα και αοριστα μιλαω. Μην τρέχει ο νους μας στο πονηρό και τα δύσκολα. Αναζητώ ένα τρόπο όπως πχ ο τηλεφωνικός κατάλογος για κάποιους που μπορεί να με αναζητάνε. Πρόσφατα με βρήκε ένας φίλος από πολύ παλιά (στρατό) σε άσχετη θέση και μου ανέφερε ότι αρκετοί από αυτούς έχουν συναντηθεί μεσώ facebook. Μόνο και μόνο κάποιος να σε βρει εάν θέλει είναι σημαντικό. Τα υπόλοιπα του cocial δεν με ενδιαφέρουν. Να φανταστείς το θεωρώ τέτοιο ως θέμα που αρχικά το καταχώρισα στο μπλα μπλα... Ευχαριστώ πάντως για τη καθοδήγησή σας τελικά πιάνουν οι ρυθμίσεις που αναφέρθηκαν ποιο πάνω.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 ok εκει μπορεις να μην εχειςκαι ενα profile με full λεπτομερειες.δηλαδη τα βασικα για να καταλαβει καποιος ποιος εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.