nicoc89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ένταξη δεν έχω σκοπό να προκαλέσω κανέναν όπως είπα δεν θέλω να μας δείξουν στις ειδήσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τώρα έχω μια εικόνα για το πως θα ντυθώ περίπου. Όπως θέλω αλλα σκουρόχρωμα κυρίως. Για κάποιο λόγο πάντα όταν πηγαίνω σε κηδείες λύνομαι στα γέλια. Αντίθετα, σε γάμους με παίρνει ο ύπνος. Το παθαίνουν αρκετοί αυτό. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν το κάνουν από κακια. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
slygeo87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι που ίσως να μη γνωρίζετε... Λένε και καλά ότι στις κηδείες, γελάς και στους γάμους, κλαις. Για το καλό, για τη γρουσουζιά..whatever. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΕΣΑΝΕ ΟΜΩΣ.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το παθαίνουν αρκετοί αυτό. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν το κάνουν από κακια. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συλληπητήρια. Εχω καταληξει πως αυτο καθε αλλο παρα κακο ειναι. Βγαζεις ετσι την ενταση της στιγμης, σαν αμυνα μαλλον.
DKNI Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Κοιτα, οι λογοι ειναι 2 (για τα γελια στις κηδειες) 1. Ο πιο σπανιος, οταν καποιος συνηθως μη κοντυνος συγγενης, βλεπει καποιες ακραιες αντιδρασεις που παντα υπαρχουν και γελαει κρυφα 2. Συνηθως εννοουν οτι ο κοσμος μαζευεται, η οικογενεια και οι γνωστοι μαζευονται και ειτε θυμονται καλες στιγμες με τον νεκρο είτε καλες στιγμες με τους αλλους. Αυτο εννοουν, οχι οτι χαβαλεδιαζουν, απλα μετα την κηδεια θυμασαι καποιες καλες στιγμες
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Αναλόγως. Ακόμα και στις χειρότερες στιγμές πένθους καραδοκεί το νευρικό γέλιο που μπορεί να σε πιάσει με οτιδήποτε. Πέρσι στην κηδεία ενός καλού φίλου μου, εκεί που στεκόμουν παράμερα από τους άλλους σε κατάσταση σόκ, περνάει από δίπλα μου μία γυναίκα και τραβάει ένα δυνατό κλανίδι κι αμέσως κοιτάζει τριγύρω να δεί μήπως την άκουσε κανένας. Εγώ μέσα στο χάσιμο που ήμουν δεν κατάλαβα τι έγινε, απλά σήκωσα το κεφάλι και την κοίταξα γιατί άκουσα ένα δυνατό θόρυβο ας πούμε. Και αυτή αμέσως για να κρύψει και καλά την κλανιά, έκανε δήθεν οτι σκόνταψε. Πώς μερικές φορές που κλάνουμε και στο καπάκι βήχουμε, ή τρίζουμε την καρέκλα; Έτσι. Και με πιασε ένα νευρικό, μαλάκες μου και δεν σταμάταγε, πιό πολύ γέλασα παρά έκλαψα τότε.
g_alkis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 21 χρονών κατάλαβε από ένα φόρουμ οτι πρέπει να βάλει κάτι σκουρόχρωμο σε κηδεία. Cyberlife-Cyberfuneral
pournaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Απο τη στιγμη που αποφασιζεις να πας σε μια κοινωνικη εκδηλωση (γαμος, κηδεια κλπ), οφειλεις να ντυθεις και να συμπεριφερθεις αναλογα. Αλλιως μην πας καθολου.
status Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Απο τη στιγμη που αποφασιζεις να πας σε μια κοινωνικη εκδηλωση (γαμος, κηδεια κλπ), οφειλεις να ντυθεις και να συμπεριφερθεις αναλογα. Αλλιως μην πας καθολου. Κουότεντ φορ τρουθ. Κ εγώ δεν γουστάρω κουστούμια και τα σχετικά αλλά έβαλα και κουστούμι και γραβάτα όταν πήγα στο γάμο της αδελφής του.
nicoc89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 21 χρονών κατάλαβε από ένα φόρουμ οτι πρέπει να βάλει κάτι σκουρόχρωμο σε κηδεία. Cyberlife-Cyberfuneral Άποψη σου είναι.. για αυτό ακριβώς τον λόγο ρώτησα γνώμες επειδή είμαι 21 χρονων και δεν έχω ξαναπάει σε κηδεία. να ρώταγα φίλους η συγγενείς? καλύτερα να ρωτήσω γνώμες εδώ και να βρεθεί κάποιος άσχετος που δεν με ξέρει να κράξει(όπως εσύ) παρα κάποιος που με ξέρει. Απο τη στιγμη που αποφασιζεις να πας σε μια κοινωνικη εκδηλωση (γαμος, κηδεια κλπ), οφειλεις να ντυθεις και να συμπεριφερθεις αναλογα. Αλλιως μην πας καθολου. Να ντυθώ ανάλογα με τι ? ποιος καθορίζει το πως ντυνόμαστε και συμπεριφερόμαστε? ο κατασκευαστής μας? γιατί robot μου θυμίζει αυτό που λες. Ο κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και χαρακτήρα. Προσωπικά δεν δίνω μια , σε οποιον αρέσω έχει καλός σε οποιον δεν αρέσω να κοιτάξει τα χαλια του.(no offence δεν πάει κάτι από αυτά για εσένα). Και να ζητήσω για τρίτη φορα να κλειδωθεί το θέμα μου. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν κλειδώνεται ενώ το έχω ζητήσει ήδη δυο φορες και συνεχίζει ο καθένας να γραφει την μαλακια του. (no offence για οποιον έγραψε εξυπνάδα/μαλακια). Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και απάντησαν σοβαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.