nicoc89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Ρε φίλε 21 χρονων είσαι.. λιγο σεβασμός.. ο παππους σου πεθανε.. ελεος δηλαδη, μεχρι και εγω στεναχωρηθηκα.. εμενα αν πεθαινε ο παππους μου δεν θα με ενοιαζε καν τι μαλακιες θα φοραγα, ουτε το ποσο θα κρατησει η κηδεια.. θα καθομουν κ μετα για να του μιλησω.. Πεθανε ενας ανθρωπος που αν δεν υπηρχε, δεν θα υπηρχες εσυ.. πεθανε ενας ανθρωπος που σε εμαθε πραγματα, σε πηγαινε σχολειο, σου εδινε χαρτζηλικι.. Δεν ξερω τι σχεση ειχατε με τον παππου σου, και συλλυπητηρια.. αλλα φορα κατι ΣΚΟΥΡΟ, αν πας με το ζορι κανε ΥΠΟΜΟΝΗ τουλαχιστον για τους δικους σου και κανε τον ΣΤΑΥΡΟ σου που εισαι καλα, αναπνεεις και μπορεις και γραφεις στο forum. Οσο επαναστατης, αντιδραστικος, ελευθερο πνευμα και να το παιξεις.. αν δεν εχεις την υγεια σου, δεν εχεις τιποτα.. Επειδή δεν έχεις την παραμικρή πληροφορία και ιδέα για την περίπτωση δεν καταλαβαίνεις. Αν δεν είχα σεβασμό στο θάνατο και ήμουν ένας άνθρωπος όπως οι περισσότεροι θα χαιρόμουν κιόλας. Τέλος πάντων δεν έχω καμια όρεξη να συζητήσω κάτι προσωπικό σε ένα forum. Τον σταυρο μου δεν τον κάνω γιατί δεν οφείλω σε κανένα θεό το ότι ζω και αναπνέω αλλά και ούτε είναι κάτι που με απασχολεί και έχω όρεξη να συζητήσω. Καλύτερα να μην κρίνεις τόσο εύκολα κάποιον άγνωστο. Ναι μάλλον κάτι σκούρο θα φορέσω Συλληπητήρια..αν δεν τρολάρεις! Πάντως γενικά από αυτά που γράφεις,μάλλον δεν τον πήγαινες και πολύ ε? 21 χρονών και να μην έχεις πάει ξανά σε κηδεία πολύ περίεργο... Sent from my iPhone using Insomnia Δεν τρολαρω. Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Δεν έτυχε.
dermitzos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Οκ, 18χρονέ Αναρχικέ.. αν θες απαντησε κατι στον φιλο που εθεσε το ερωτημα, αλλιως δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις να δειχνεις ποσο δυνατος και ανεξαρτητος εισαι. Γιατί τόσα νεύρα επίσης 18χρονε κολυμβητή; Και από που συμπέρανες το αναρχικός; Α, ναι. Άθεος=Αναρχικός. Σωστά. Δεν θες κανέναν πάνω από το κεφάλι σου. nicoc, Συλληπητήρια. Φόρα ό,τι νομίζεις, απλώς όχι κάτι φανταχτερό.
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 γιατι δεν ντυνεσαι απλως τυπικα και να φορεσεις μαι μαυρη κορδελα στο μπρατσο.το κανουν συχνα στις κηδειες.
nicoc89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιος να κλειδώσει το θέμα , πήρα τις πληροφορίες που ήθελα.
The_Judas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει τόσο αυστηρός κώδικας ενδυμασίας ειδικά στην εποχή μας. Οι γιαγιάδες-θείες παλιά φορούσαν μαύρα για πολύ καιρό αλλά σήμερα δεν πολυεφαρμόζεται. Κατά την γνώμη μου φόρα κάτι απλό και όχι προκλητικό. Το ντύσιμο που αναφέρεις είναι ψιλοραπ αν κατάλαβα καλά. Αν δεν το παρακάνεις με τίποτα κρεμαστά κολιέ και ανάποδο καπέλο θα είσαι οκ.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Για κάποιο λόγο πάντα όταν πηγαίνω σε κηδείες λύνομαι στα γέλια. Αντίθετα, σε γάμους με παίρνει ο ύπνος.
status Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Για κάποιο λόγο πάντα όταν πηγαίνω σε κηδείες λύνομαι στα γέλια. Αντίθετα, σε γάμους με παίρνει ο ύπνος. Δεν κάνει γάμος δίχως κλάματα (για τους άλλους, αναίσθητε..:Ρ) και κηδεία δίχως γέλια.
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Για κάποιο λόγο πάντα όταν πηγαίνω σε κηδείες λύνομαι στα γέλια. Αντίθετα, σε γάμους με παίρνει ο ύπνος. το ιδιο και εγω.
slygeo87 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Στη μόνη κηδεία που έχω πάει ήταν όταν πέθανε ο πατεράς ενός φίλου μου όταν ήμουν 19. Βούρκωσα η αλήθεια είναι. Μπλε τζινάκι και μαύρο φουτεράκι φόρεσα...αλλά ούτε καν ασχολήθηκα με αυτό.
marantonis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Συλληπητήρια..αν δεν τρολάρεις! Πάντως γενικά από αυτά που γράφεις,μάλλον δεν τον πήγαινες και πολύ ε? 21 χρονών και να μην έχεις πάει ξανά σε κηδεία πολύ περίεργο... Sent from my iPhone using Insomnia Ως και υποπτο, θα μπορουσαμε να πουμε..
ClouD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αφού δε σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Ντύσου γκοθάς και φόρα (τουλάχιστον) έναν σκούρο σταυρό.
-nick- Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Ως και υποπτο, θα μπορουσαμε να πουμε.. Και εγω κοντευω 23 και δεν εχω παει ποτε σε κηδεια , τι να λεει ?
marantonis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Και εγω κοντευω 23 και δεν εχω παει ποτε σε κηδεια , τι να λεει ? Και δε ντρεπεσαι να το πεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.