nicoc89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Έχω να πάω σε μια κηδεία (πέθανε ο παππούς μου)δεν έχω ξαναπάει σε κηδεία, τι να φορέσω ? είμαι 21 χρονών και απεχθάνομαι τα κουστούμια , πουκάμισα και λοιπές μαλακίες. Τι προτείνεται? Λέω να φορέσω ένα φαρδύ παντελόνι , τα DC παπούτσια που θα πάρω αύριο και ένα hoodie. Λέτε να με κοιτάνε περίεργα?(όχι ότι με νοιάζει).
nicoc89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Dressed in all black και κομπλε θα σαι Είναι απαραίτητο να είναι όλα μαύρα? αν η μπλούζα έχει σχέδια πειράζει?
imr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Ε αναλογα με το σχεδιο, μην τρελενεσαι γενικα απλα βαλε μαυρα, αντε κανα γκρι πχ Μονο εντονα χρωματα σχεδια να αποφυγεις και εισαι κομπλε
status Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Συλληπητήρια ρε, να ζήσετε να τον θυμώσαστε. Ότι είπε ο imr. Αν και δεν θα ήταν άσχιμη ιδέα το κουστούμι.
DKNI Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Απλα απεφυγε κατι που να δειχνει "χαρουμενη διαθεση" οπου χαρουμενη διαθεση σημαινει οτιδηποτε τσαχπινικο, που δειχνει οτι το εψαξες και οτι σε ενδιαφερει πως δειχνεις. Αυτο δεν ειναι αναγκη να εχει χρωμα-αν και μην βαλεις κοκκινα λες και χαιρεσαι-ακομα και ενα μαυρο λαγουδακι σε ενα γκρι τ-σερτ δειχνει οτι κοιταζοσουν στον καθρεφτη και ηθελες να εισαι ανετος και κουλ Στην κηδεια υποτιθεται οτι πας να τιμησεις τον νεκρο και να αποδωσεις τα σεβη σου και δεν ειναι για πολλες χαρες Οποτε γιατι δεν βαζεις ενα σκουρο τζιν, και ενα σκουρο πουκαμισο(οχι απαραιτητα μαυρα, ας ειναι καφε) ή εστω ενα καφε μπλουζακι, χωρις σχεδια και χρωματα, για να δειξεις ενα πενθος ΥΓ. Καιγω σε κηδειες στην ηλικια σου ηθελα να κανω τον επαναστατη και ενιωθα οτι με καταπιεζαν αν επρεπε να ντυθω "οπως πρεπει" ακομα και αν ο νεκρος ηταν θειος της μανας μου που τον ειχα στα @@ μου, και "δεν με νοιαζει πως θα με κοιτανε". Σκεψου οτι νοιαζει τους δικους σου. Και επειδη ειναι κηδεια, δεν χρειαζεται να τους στεναχωρησεις περισσοτερο, για 2 ωριτσες μπορεις να κανεις τον φλωρο
nicoc89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Απλα απεφυγε κατι που να δειχνει "χαρουμενη διαθεση" οπου χαρουμενη διαθεση σημαινει οτιδηποτε τσαχπινικο, που δειχνει οτι το εψαξες και οτι σε ενδιαφερει πως δειχνεις. Αυτο δεν ειναι αναγκη να εχει χρωμα-αν και μην βαλεις κοκκινα λες και χαιρεσαι-ακομα και ενα μαυρο λαγουδακι σε ενα γκρι τ-σερτ δειχνει οτι κοιταζοσουν στον καθρεφτη και ηθελες να εισαι ανετος και κουλ Στην κηδεια υποτιθεται οτι πας να τιμησεις τον νεκρο και να αποδωσεις τα σεβη σου και δεν ειναι για πολλες χαρες Οποτε γιατι δεν βαζεις ενα σκουρο τζιν, και ενα σκουρο πουκαμισο(οχι απαραιτητα μαυρα, ας ειναι καφε) ή εστω ενα καφε μπλουζακι, χωρις σχεδια και χρωματα, για να δειξεις ενα πενθος ΥΓ. Καιγω σε κηδειες στην ηλικια σου ηθελα να κανω τον επαναστατη και ενιωθα οτι με καταπιεζαν αν επρεπε να ντυθω "οπως πρεπει" ακομα και αν ο νεκρος ηταν θειος της μανας μου που τον ειχα στα @@ μου, και "δεν με νοιαζει πως θα με κοιτανε". Σκεψου οτι νοιαζει τους δικους σου. Και επειδη ειναι κηδεια, δεν χρειαζεται να τους στεναχωρησεις περισσοτερο, για 2 ωριτσες μπορεις να κανεις τον φλωρο Θα δω , πουκάμισο κλπ δεν φοράω, ούτε στην δικη μου κηδεία δεν θα φορούσα. Δεν μου αρέσει να ντύνομαι όπως θέλουν κάποιοι, απλός θα φορέσω κάτι σκουρόχρωμο μάλλον για να μην τραβάω τα βλέμματα. Ελπίζω να μην αρχίσουν τίποτα καραγκιόζηδες συγγενείς να με σχολιάζουν η να κοιτάνε περίεργα γιατί από κηδεία θα γυρίσει σε αγώνα box. ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ? εγώ νόμιζα ότι πας ψέλνει ο παπάς κατεβάζουν το φέρετρο και τέλος. Συλληπητήρια ρε, να ζήσετε να τον θυμώσαστε. Ότι είπε ο imr. Αν και δεν θα ήταν άσχιμη ιδέα το κουστούμι. καλή ιδέα αλλα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο.
Swimmer21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Ελπίζω να μην αρχίσουν τίποτα καραγκιόζηδες συγγενείς να με σχολιάζουν η να κοιτάνε περίεργα γιατί από κηδεία θα γυρίσει σε αγώνα box. ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ? εγώ νόμιζα ότι πας ψέλνει ο παπάς κατεβάζουν το φέρετρο και τέλος. Ρε φίλε 21 χρονων είσαι.. λιγο σεβασμός.. ο παππους σου πεθανε.. ελεος δηλαδη, μεχρι και εγω στεναχωρηθηκα.. εμενα αν πεθαινε ο παππους μου δεν θα με ενοιαζε καν τι μαλακιες θα φοραγα, ουτε το ποσο θα κρατησει η κηδεια.. θα καθομουν κ μετα για να του μιλησω.. Πεθανε ενας ανθρωπος που αν δεν υπηρχε, δεν θα υπηρχες εσυ.. πεθανε ενας ανθρωπος που σε εμαθε πραγματα, σε πηγαινε σχολειο, σου εδινε χαρτζηλικι.. Δεν ξερω τι σχεση ειχατε με τον παππου σου, και συλλυπητηρια.. αλλα φορα κατι ΣΚΟΥΡΟ, αν πας με το ζορι κανε ΥΠΟΜΟΝΗ τουλαχιστον για τους δικους σου και κανε τον ΣΤΑΥΡΟ σου που εισαι καλα, αναπνεεις και μπορεις και γραφεις στο forum. Οσο επαναστατης, αντιδραστικος, ελευθερο πνευμα και να το παιξεις.. αν δεν εχεις την υγεια σου, δεν εχεις τιποτα..
dermitzos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 [...] κανε τον ΣΤΑΥΡΟ σου [...] Κάνε τα υπόλοιπα. Αυτό όχι απαραίτητα.
skipperas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Συλληπητήρια..αν δεν τρολάρεις! Πάντως γενικά από αυτά που γράφεις,μάλλον δεν τον πήγαινες και πολύ ε? 21 χρονών και να μην έχεις πάει ξανά σε κηδεία πολύ περίεργο... Sent from my iPhone using Insomnia
Swimmer21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε τα υπόλοιπα. Αυτό όχι απαραίτητα. Ευχαριστησε μια ανωτερη δυναμη.. σε καλυπτει? Δεν βλεπουμε τα προβληματα μας και την χωρα μας που εχει γινει ενα μπου@$#λο, αλλα μας νοιαζει να την πουμε στον αλλον.. λες και εσυ δεν ειπες ποτε, "ωχ θεε μου", "παναγια μου" κλπ
dermitzos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 [...]λες και εσυ δεν ειπες ποτε, "ωχ θεε μου", "παναγια μου" κλπ Όχι.
Mvpgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Νταξ, δεν ξέρω τι σχέση είχες με τον παππού σου, αλλά κράτα τους τύπους, όχι για τους συγγενείς αλλά για 'κείνον. Εγώ που τους έθαψα όλους πρόσφατα, πήγαινα με τα καθημερινά μου, δηλαδή ένα τζιν, μια μπλούζα (ούτως ή άλλως σκουρόχρωμα φοράω) και τα καθημερινά παπούτσια. Τώρα αν τα καθημερινά σου είναι ροζ κουνελάκια και κίτρινα πίκατσου, έ βάλε μια φορά κάτι πιο σκούρο, σίγουρα θα έχεις. Έτσι πήγαινα κάθε βδομάδα και τους έβλεπα στο σπίτι τους, έτσι πήγα και στην κηδεία τους. Από την άλλη, αν οι δικοί σου θέλουν να βάλεις κουστούμι ή πουκάμισο ή δεν ξέρω γω τι, κάνε τους το χατίρι. Εσύ έχασες τον παππού σου αλλά αυτοί έχασαν τον ΠΑΤΕΡΑ τους. Δεν νομίζω να σχολιάσει κανείς τπτ τέτοιο στην κηδεία, αλλά κι έτσι δε νομίζω να σε νοιάζει καθόλου...
Swimmer21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Όχι. Οκ, 18χρονέ Αναρχικέ.. αν θες απαντησε κατι στον φιλο που εθεσε το ερωτημα, αλλιως δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις να δειχνεις ποσο δυνατος και ανεξαρτητος εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.