Rabican Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα laptopακι το οποιο μου ειχε ερθει με Vista. προκειται για ενα ΗΡ Compaq 6720s. OK δν προκειται για κανενα σουπερ ντουπερ λαπτοπ, το ειχα παρει προ τριετιας μαλλιστα, απλα για ενα web browsing ειναι μια χαρα. με τα ρημαδοβιστα ομως δεν εκανε ουτε γιαυτο. με το καλημερα ειχα 75% memory usage και οταν ανοιγα κανα mozilla με τιποτα ψιλοβαριες σελιδες (δηλαδη flash) το memory εφτανε στο 90% και σερνοταν το μηχανακι. ετσι του εριξα πανω τα 7αρια μπας και δω ασπρη μερα. Ασπρη μερα δεν ειδα. ναι μεν επεσε λιγο το σουρσιμο απο θεμα windows, εχω ομως σοβαρο θεμα με το browsing. ΚΑΝΕΝΑΣ browser δεν μπορει να ολοκληρωσει το φορτωμα σελιδων. ουτε ΙΕ, ουτε FF, ουτε chrome. πατας μια σελιδα, φορτωνει, τη φτανει σε καποιο ποσοστο και μενει εκει. σχεδον καμμια σελιδα δεν καταφερει να τη φορτωσει και πιο ειδικα θελει συνεχει refresh μπας και καταφερει τη 10η φορα να τη φορτωσει κανονικα. στο system/app log δεν εχω error η warning entries.. τι αλλο να κοιταξω παιδια; δωστε καμμια ιδεα.. ειναι απελπιστικη η κατασταση.. ΥΓ: φυσικα εχω περασει flash players κλπ, και μαλλιστα τα τελευταια, αρα υποθετω το προβλημα δεν ειναι απο εκει. ΥΓ: θεμα γραμμης δεν ειναι. τωρα σας γραφω απο αλλο PC που βρισκεται στην ιδια DSL και φορτωνει κανονικοτατα ολες τις σελιδες με ολους τους browsers.
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά είναι το λαπτοπάκι σου. Λίξη η μνήμη αλλά δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα με το browsing. Μήπως έχεις πρόβλημα με ram ή δίσκο;
popeye68 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις περάσει τους drivers για τα Win7; Θα τους βρείς εδώ. (Βάλε product name/number του laptop σου κάτω δεξιά).
Rabican Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 αφησα τους drivers που βρηκαν τα 7αρια.. λετε να ειναι απο εκει το προβλημα; θα δοκιμασω ενα update με τους official driver της HP
Rabican Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 update: HP-Rabican σημειωσατε 1 με γκολ απο τα αποδυτηρια. δν υπαρχουν drivers για το laptop μου. μονο για ΧΡ και (σ)Βηστα...
Xvipes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασες να βάλεις τους drivers των vista να δεις αν κάνουν?
Rabican Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 λογικα αυτοι θα εχουν κατσει, απο windows 7 dvd...
Rabican Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 τρωω σφαλιαριτσες ετσι για να ψαχνομαι και να μην ξερω τι προβλημα εχω: πριν απο λιγο σταματησε τελειως να βλεπει το facebook. τελειως ομως.. timeout. η πλακα ειναι οτι το στο ping απανταγε κανονικα. επισης δεν τελειωνε με τιποτα το φορτωμα ακομη και του insomnia.. εμενε εκει στο waiting. να πω οτι ειναι και κανενα βαρυ site το insomnia..τελωσπαντων, εκανα restart στο PC και αρχικα δουλευε ΟΚ.. δεν ξερω τι να πω. σαν να μην μπορει το pc να διαχειριστει τα http sessions σωστα..; σαν να μπαφιαζει καπου μετα απο ωρα..δεν ξερω.. ΥΓ: κατι παει να βγει. απο το error console του FireFox ανακαλυψα ενα σκασμο απο warning σχετικα με αρκετες απο τις σελιδες που επισκεπτομαι. ειναι χιλιαδες τα events και τελειως διαφορετικα το ενα με το αλλο. οχι errors, warnings.
sdim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως έχεις πρόβλημα με ram ή δίσκο; Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Η μνήμη είναι λίγη. Δεν του κάνεις ένα memtest;
Rabican Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 αν ειχα θεμα δισκου (κατι χοντρο τελωσπαντων) δε θα εβλεπα κατι στο event viewer; ειναι πεντακαθαρο...
popeye68 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 update: HP-Rabican σημειωσατε 1 με γκολ απο τα αποδυτηρια. δν υπαρχουν drivers για το laptop μου. μονο για ΧΡ και (σ)Βηστα... Όπου δεν βρίσκεις drivers για Win7 βάλε για Vista.
Rabican Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 θα δοκιμασω τους drivers για vista, ομως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι αυτο. κατι παιζει με τα http sessions. ειναι τελειως τρελλη συμπεριφορα. σημερα ανα τακτα χρονικα διαστηματα αδυνατει να φορτωσει σελιδες (πχ insomnia, facebook, imdb) και κανει timeout την ιδια ωρα που επικοινωνια layer 3 (ping δηλαδη) εχει κανονικοτατα.... και ping στο ονομα, αρα και dns εχω. κατι παιζει με τα tcp connections. το error console του firefox εχει τρελλαθει στα warnings. φανταζομαι αν κοιταξω αντιστοιχα error consoles σε chrome η ΙΕ θα δω τα ιδια.
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα να ξαναβάλεις τα vista και να προσθέσεις κανένα γίγα ram ακόμη. Αφού τα έχεις αυθεντικά μείνε με αυτά. Ή βάλε xp. Και μια ερώτηση... μήπως έβαλες τίποτα πειραγμένα 7άρια (black, red, green, lite... κτλ);
million_voices Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 τρεξε malwarebytes http://www.malwarebytes.org/
Rabican Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 το malwarebytes το ετρεξα απο την πρωτη στιγμη.. δε βρηκε τιποτα. συνεπικουρικα ετρεξα και ενα Spybot. επισης τιποτα. τα 7αρια ειναι πειρατικα (no money για αυθεντικα) και τα εχω εδω και 1+ χρονο στο desktop χωρις προβλημα. τα περασα και στο desktop ενος φιλου, παλι χωρις προβλημα (εδω και 1 μηνα). αρα κατι δεν καθεται καλα στο laptop. τη λυση με τα βιστα θα προτιμουσα να την αποφυγω (σορρυ, αλλα τα θεωρω αθλιο λειτουργικο!). η RAM Θα μπει σιγουρα... οσον αφορα τα ΧΡ δυστυχως το laptop εχει κλειδωμενο BIOS και δεν μπορει να διαβασει δισκους οταν bootαρω με CD απο WinXP. προφανως θελει καποια ρυθμιση στο BIOS. δυστυχως δεν εχω καταφερει να το λυσω να ξηλωσω τη μπαταριουλα απο τη μητρικη (ειχα ξηλωσει οτι μπορουσα αλλα μπαταριουλα δε φαινοταν) ενω και με καποια CMOS tools απο Hirens BootCD προκοπη δεν ειδα. ελεγαν πως εκαναν clear το CMOS αλλα ο κωδικος εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.