EyeofOne Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πάντως μέσω jolicloud έχω βρει κάτι απίστευτα χρήσιμα site που αγνοούσα ότι υπήρχαν. Οι τυποί έχουν κάνει φοβερή δουλειά στο να μαζέψουν ότι πιο χρήσιμο cloud υπάρχει στο internet. κάνα λινκ για εμάς που βαριόμαστε να ψάξουμε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Mπορείς να βάλεις άνετα jolicloud και να το τρέχεις μέσα από μια σελίδα στον broswer σου δεν χρειάζετε καν εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 κάνα λινκ για εμάς που βαριόμαστε να ψάξουμε...? http://www.jolicloud.com/ Το χρησιμοποιεις και σαν portable desktop οπως λεει και στη σελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 http://www.jolicloud.com/ Το χρησιμοποιεις και σαν portable desktop οπως λεει και στη σελιδα. προφανώς εννοούσα κάνα Link για τα ενδιαφέροντα περί cloud που ανέφερε ο chek2fire. Anyway το δοκίμασα και εγώ τελικά, αν και δεν ενθουσιάστηκα. Όμορφο, γρήγορο αλλά μάλλον έχω συνηθίσει τόσο πολύ το πειραγμένο gnome που χρησιμοποιώ και οτιδήποτε άλλο με ξενίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 προφανώς εννοούσα κάνα Link για τα ενδιαφέροντα περί cloud που ανέφερε ο chek2fire. Anyway το δοκίμασα και εγώ τελικά, αν και δεν ενθουσιάστηκα. Όμορφο, γρήγορο αλλά μάλλον έχω συνηθίσει τόσο πολύ το πειραγμένο gnome που χρησιμοποιώ και οτιδήποτε άλλο με ξενίζει. καλα μη βαρατε! αν χρησιμοποιεις διαφορετικους υπολογιστες (σπιτι,δουλεια, σχολες κλπ) μπορεις να έχεις παντου το δικό σου desktop σε μια καρτελα του chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδεια απο αυριο λεω να ξαναδοκιμασω με live cd και θελω να ρωτησω το εξης , με τους drivers τι γυνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Σε μένα τα αναγνώρισε όλα μέχρι και το wifi και χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω κάποιον driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εβαλα τα μιντ ολα καλα μεχρι τωρα , μονο προβλημα πως αλλαζω γλωσσα γραφης γιατη το σιφτ αλτ δεν πιανει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Νέα έκδοση για το jolicloud σήμερα με μικρές αλλά χρήσιμες αλλαγές. http://www.jolicloud.com/blog/2011/03/09/welcome-to-the-new-jolicloud/ μια αλλαγή που θα ήθελα πάντως θα ήταν να μπορούσες να ονομάσεις τις καρτέλες με τα προγράμματα που έχεις για καλύτερη ταξινόμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.