Προς το περιεχόμενο

Ιος antivira

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω ότι είμαι κανάς άσχετος??? Δεν είμαι.!! Την πάτησα όμως. Εγκαταστάθηκε απο το web ένα πρόγραμμα χχωρίς καν να φανεί .Το πρόγραμμα είναι το antivirus antivira . δεν με αφηνει να ανοιξω το malware μπας και το σβησω..δεν βρισκω κανεναν auninstall και δεν με αφήνει καν να κόψω την διεργασία.!! τι προτείνετε??

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έκανα θέμα χωρίς καν να κάνω ένα search στο net! Τέλος πάντων .Νομίζω ότι την γλίτωσα. Βάζω τώρα και το avg να δω τι παίζει. Προσοχή σε αυτόν τον ιό. Είναι τρελά σπαστικός.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν είσαι σε safe mode!

Δημοσ.

Παιδιά με το avg ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.!! Βέβαια για μήνες ολόκληρους το είχα το pc χωρις τίποτα απλά προσεχα που έμπαινα και γενικά για ύποπτες κινήσεις.!Όντως το microsoft είναι καλό αλλά δεν μου έδινε αίσθημα ασφάλειας. Ποτέ δεν το έιχα δεί να πιάνει κάτι σε αντίθεση με το avg. Το avast το θεώρησα σπαστικό παλιότερα που το είχα.! Αρα θα δοκιμάσω και το avira. Για κάμποσο καιρό μάλιστα είχα ταυτόχρονα και το microstoft και το avg. Όμως microsoft δεν ξανά έβαλα επειδή δεν είναι αυθεντικά windows!

Δημοσ.

Να πω και κάτι ακόμα.....Μετά από ότι έκανα που έλεγαν οι οδηγίες δεν υπάρχει το πρόγραμμα το συγκεκριμένο. Όμως βλέπω ότι τρώει κολλήματα ο Mozzila. Τι προτείεντε? 2 scan με avg δεν έδειξαν τον παραμικρό ιό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...