mihalis19 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Να πω ότι είμαι κανάς άσχετος??? Δεν είμαι.!! Την πάτησα όμως. Εγκαταστάθηκε απο το web ένα πρόγραμμα χχωρίς καν να φανεί .Το πρόγραμμα είναι το antivirus antivira . δεν με αφηνει να ανοιξω το malware μπας και το σβησω..δεν βρισκω κανεναν auninstall και δεν με αφήνει καν να κόψω την διεργασία.!! τι προτείνετε??
mihalis19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έκανα θέμα χωρίς καν να κάνω ένα search στο net! Τέλος πάντων .Νομίζω ότι την γλίτωσα. Βάζω τώρα και το avg να δω τι παίζει. Προσοχή σε αυτόν τον ιό. Είναι τρελά σπαστικός.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν είσαι σε safe mode!
rafail1994 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Αντί για το avg βαλε κανένα ποιο κάλο και free antivirus
popeye68 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βάζω τώρα και το avg να δω τι παίζει. Θα σε συμβούλευα να μην βάλεις το AVG. Αν έχεις γνήσια Windows βάλε το Microsoft Security Essentials. Aν έχεις πειρατικά βάλε το Αvira Free ή το Avast 5.0.
rafail1994 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνώ για το Microsoft Security Essentials και Αvira με το avast δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία
mihalis19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά με το avg ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.!! Βέβαια για μήνες ολόκληρους το είχα το pc χωρις τίποτα απλά προσεχα που έμπαινα και γενικά για ύποπτες κινήσεις.!Όντως το microsoft είναι καλό αλλά δεν μου έδινε αίσθημα ασφάλειας. Ποτέ δεν το έιχα δεί να πιάνει κάτι σε αντίθεση με το avg. Το avast το θεώρησα σπαστικό παλιότερα που το είχα.! Αρα θα δοκιμάσω και το avira. Για κάμποσο καιρό μάλιστα είχα ταυτόχρονα και το microstoft και το avg. Όμως microsoft δεν ξανά έβαλα επειδή δεν είναι αυθεντικά windows!
mihalis19 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Να πω και κάτι ακόμα.....Μετά από ότι έκανα που έλεγαν οι οδηγίες δεν υπάρχει το πρόγραμμα το συγκεκριμένο. Όμως βλέπω ότι τρώει κολλήματα ο Mozzila. Τι προτείεντε? 2 scan με avg δεν έδειξαν τον παραμικρό ιό!
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Κατέβασε και το malwarebytes και τρέξε ένα full scan
mihalis19 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 το εκανα δεν βγαζει κατι.... αλλα κατι παιζει με τα update του..θα δοκιμασω να ξανακατεβασω νεα εκδοση!
popeye68 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Κάνε και ένα scan-άρισμα και μετά ανοσοποίηση (imunnize) με Spybot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.