Anti-WQZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας για ακόμα μια φορα... Έχω μια απορία γιατί θα τρελαθώ Έχω κατεβάσει ένα free template το οποιο του έκανα μετά κάποιες μετατροπές...μια μετατροπή οι οποια βγήκε σε πρόβλημα ήταν το CSS τι θέλω να πω.. Όταν κατέβασα το free template μέσα στο CSS p.x στο Styles.css ήθελα να του αλλάξω τις ονομασίες τον κάθε γραμμών από: >body#Freetemplate_page{ σε: >body#myproject_page{ Και εφόσον το έκανα αυτό και το άλλαζα μετά και στον κώδικα HTML δεν μου το αναγνώριζε καθόλου έβγαζε το site σκορπισμένο.. Υπόψιν : Tο παράδειγμα του CSS που σας περιγράφω παραπάνω έγινε το ίδιο σε όλες τις γραμμές του CSS & HTML
macabre_sunsets Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Χωρίς να δίνεις κάποιο link ή έστω τα αρχεία index.html και style.css δεν νομίζω να μπορεί να σου πει κάποιος τι έχεις κάνει λάθος.
Anti-WQZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μα δεν νομίζω να παίζει ρολο το συγκεκριμένο template...και από την άλλην δεν νομίζω να έχω κάνει κάπου λάθος έχω κάνει το παραπάνω που βλέπεις + το path στον κώδικα HTML στο να πάρει το CSS
nicker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Γράψε όλον τον κώδικα για να το δούμε και να βοηθήσουμε...
orotoi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 +1 macabre_sunsets +1 για το +1 Μα δεν νομίζω να παίζει ρολο το συγκεκριμένο template...και από την άλλην δεν νομίζω να έχω κάνει κάπου λάθος έχω κάνει το παραπάνω που βλέπεις + το path στον κώδικα HTML στο να πάρει το CSS κι όμως λογικά κάπου εκει μέσα είναι το λάθος.. αλλιώς θα έπαιζε. Κοίτα στη γραμμή 359 στον html κώδικα, λέει dib αντί για div και στο styles.css έχεις ξεχάσει να κλείσεις με } το container div.
Anti-WQZ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ζητω συγγνώμη αλλα δεν μπορώ να δώσω τον κώδικα διότι έχει μπει ήδη το περιεχόμενο μέσα Το θέμα είναι ότι αυτήν την δουλειά την κάνω ποσα χρονια και όπως σας εξήγησα και παραπάνω ένα απλό replace κάνω, όσο για το template που έχει να κάνει με Joomla μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ
nemesis345 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αντιστρέψεις τις αλλαγές που έκανες. Εφόσον δεν μπορείς να βρεις άλλη λύση, είναι ίσως το μόνο που μπορείς να κάνεις. Πάντως ποτέ να μην δηλώνεις σίγουρος ότι τα έκανες όλα σωστά. Όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με παρόμοιες καταστάσεις και η λύση ήταν μπροστά μας. Και πάντε με μια πιο προσεκτική ματιά το εντοπίζεις και το λύνεις. Καλό είναι να ξέρεις τι κάνεις, καλύτερο να μπορείς να βρεις το λάθος σου. Κοίτα λοιπόν ξανά τον κώδικα και στο css και στο html, έλεγξε div, id, class κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.