Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα καταγραφης ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μενου του Linksys που εχω δεν εχει την επιλογη για να βλεπεις το uptime της συνδεσης σου ετσι ωστε να ξερεις αν εφαγες αποσυνδεση σημερα η οχι, αυτο που θελω ειναι ενα προγραμμα που να παρακολουθει ολη μερα ποσες αποσυνδεσεις εχω η δεν εχω απλα για να δω ποσο σταθερη ειναι η γραμμη μου.

Δημοσ.

προγραμμα που ν ακανει αυτο δεν το εχω δει.μερικες φορες οι Providers μπορουν να σου πουν ενω καποιες αλλες φορες υπαρχουν στατιστικα χρησης που μπορει να δει καποιος.η αλλη λυση θα ηταν να κανεις ping συνεχεια καπου και τα αποτελεσματα να τα σωζει σε ενα txt και μετα το πρωι να δεις αν εχεις παρει μαζικα request time outs για να δεις ποτε εκανε αποσυνδεση.ενα Μονο request time out δεν ειναι αποσυνδεση.

Δημοσ.

Ναι δεν βρηκα τιποτα εκτος αυτα που ειπες και εσυ, μαλλον πρεπει να αλλαξω μοντεμ αν θελω να βλεπω τα στατιστικα.

Δημοσ.

το βρισκο λιγο χωρις νοημα να αλλαξεις ρουτερ απλα για να δεις ποσο σταθερη ειναι η γραμμη σου.το Linksys μια χαρα ειναι σαν ρουτερακι.

Δημοσ.

Μια φορά και ένα καιρό είχα βάλει το PRTG Network Monitor (windows)

Τώρα άν είσαι Linux-άς .. βάλε MRTG (windows/linux)

Το πιό μαμάτο που έχω βάλει τον τελευταίο καιρό (εχμ, πριν 1-2 χρόνια) είναι το The Dude (windows/linux).

Προσθήκη

Εχμ, μπορείς να πάρεις και ένα φτηνό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ router που κάνει και αυτό που θές.

MikroTik Routerboard 750 (36,40€ με το Φ.Π.Α.)

(καλά το έχω spam-advertise αυτό το router αλλά μάλλον το αξίζει.)

Live Demo (user:admin, pass:κενό στo webfig).

Στο demo, πάτα: Interfaces->pppoe-uplink (status/trafic)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...