Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το δικό μου είναι αθόρυβο τελείως (το μικρότερο με τον 6100)

Και εγω το ιδιο με εσενα εχω..

Αλλα εναν χαλαρο θορυβο τον κανει!

Δημοσ.

Μελλοντικά ας πούμε μετά από δύο χρόνια που θα είναι σε καλό επίπεδο οι τιμές,μπορεί να το πάρει κάποιος και να του κάνει αναβάθμιση στον επεξεργαστή από i5 σε i7;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Σκοπεύω να αγοράσω τον πρώτο μου φορήτο και απ' ότι είδα DELL θα πάρω γιατί με ενδιαφέρει και η ποιότητα κατασκευής και η εγγύηση. Λοιπόν, ενδιαφέρομαι για αυτόν εδώ του e-shop 15R CORE I3-370M HD550V ο οποίος βγαίνει σε προσφορά e-shop.gr newsletter στις 26/03.

Αξίζει αυτός από το e-shop; Βαριά παιχνίδια δεν θα παίζω, καμιά επεξεργασία video και λοιπή χρήση γραφείου. Τι λέει η κάρτα ATI HD 550v;

Βέβαια μου αρέσει και ο i5-480M από την Msystem. Πολύ καλό μηχάνημα αλλά λίγο τσιμπημένο για μένα, είμαι και από επαρχία και θα μου πάει 700 + μεταφορικά.

Τι λέτε ρε παιδιά; Αξίζει τον κόπο αυτός από το e-shop ή να στριμωχτώ και να πάρω τον i5;

Επίσης, από drivers τι παίζει; Αν κάνω format κάποια στιγμή, τους βρίσκω εύκολα ή θα ψάχνω όπως στους ACER;

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ έκανα παραγγελία από 3 μαρτίου και περίμενα ότι σήμερα θα τα έφερναν στο μαγαζί αλλά τελικά την Πέμπτη έγινε αλλαγή για 28/3/2011... είμαι σε κάτι πάνω από αναμμένα κάρβουνα...κ όχι τίποτα άλλο...δεν υπάρχει πουθενά αλλού αντίστοιχη προσφορά σε συνδυασμό inspiron 15r και τιμή... έλα να περνάνε οι μερούλες... σας ζηλεύω όσους ήδη παραλάβατε!!!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Σκοπεύω να αγοράσω τον πρώτο μου φορήτο και απ' ότι είδα DELL θα πάρω γιατί με ενδιαφέρει και η ποιότητα κατασκευής και η εγγύηση. Λοιπόν, ενδιαφέρομαι για αυτόν εδώ του e-shop 15R CORE I3-370M HD550V ο οποίος βγαίνει σε προσφορά e-shop.gr newsletter στις 26/03.

Αξίζει αυτός από το e-shop; Βαριά παιχνίδια δεν θα παίζω, καμιά επεξεργασία video και λοιπή χρήση γραφείου. Τι λέει η κάρτα ATI HD 550v;

Βέβαια μου αρέσει και ο i5-480M από την Msystem. Πολύ καλό μηχάνημα αλλά λίγο τσιμπημένο για μένα, είμαι και από επαρχία και θα μου πάει 700 + μεταφορικά.

Τι λέτε ρε παιδιά; Αξίζει τον κόπο αυτός από το e-shop ή να στριμωχτώ και να πάρω τον i5;

Επίσης, από drivers τι παίζει; Αν κάνω format κάποια στιγμή, τους βρίσκω εύκολα ή θα ψάχνω όπως στους ACER;

εμενα απο θεσσαλονικη μου βγηκε με μεταφορικα.

ζοριστικα ενα μηνα εκοψα κανα περιοδικο υπολογιστων κανα καφε και ποτο για κανα μηνα

και τον πηρα.

επισης απο εγγυηση το e shop ειναι μαματα.

απο φορματ το site εχει τα παντα και το μηχανακι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.

απο ποια πολη εισαι?

δες και αυτα

http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/25?compare=319537,328082,272891

Δημοσ.

Από Άρτα είμαι. Φίλε bebis4, πόσες ημέρες έκανε να το παραλάβεις; Έδωσες και προκαταβολή ή απλά την παραγγελία;

Σαν κατασκευή πως είναι; Την οθόνη πως τη βλέπεις; Πολλές ερωτήσεις... σε ζάλισα. Σαν παιδάκι κάνω, αλλά ξέρεις πως είναι όταν ανυπομονείς να πάρεις κάτι που σου αρέσει :D

Δεν ξέρω.. είμαι σε δίλημμα. Να πάρω αυτό από το e-shop ή να περιμένω μερικές μέρες για τον i5;

Μιας και θα κόψω τιμολόγιο, θα πάρω το φπα πίσω, επομένως η διαφορά τους είνα στα 62€ περίπου χωρίς φπα μαζί με τα μεταφορικά.

Αξίζει να περιμένω λέτε; Η εγγύηση της msystems είναι καλύτερη από το e-shop (και σαν εξυπηρέτηση εννοώ);

Να σημειώσω και κάτι αν δεν το είδατε για τον i5. Η μνήμη του θα τρέχει στα 1066 και όχι στα 1333. Δείτε από το pdf του φυλλαδίου:

System Memory of 1333 MHz will be limited by processor to 1066 MHz as noted below:

Intel® PentiumTM and Intel® Core i3 and i5 Dual Core Processor runs at 1066 MHz

Δημοσ.

Από Άρτα είμαι. Φίλε bebis4, πόσες ημέρες έκανε να το παραλάβεις; Έδωσες και προκαταβολή ή απλά την παραγγελία;

Σαν κατασκευή πως είναι; Την οθόνη πως τη βλέπεις; Πολλές ερωτήσεις... σε ζάλισα. Σαν παιδάκι κάνω, αλλά ξέρεις πως είναι όταν ανυπομονείς να πάρεις κάτι που σου αρέσει :D

Δεν ξέρω.. είμαι σε δίλημμα. Να πάρω αυτό από το e-shop ή να περιμένω μερικές μέρες για τον i5;

Μιας και θα κόψω τιμολόγιο, θα πάρω το φπα πίσω, επομένως η διαφορά τους είνα στα 62€ περίπου χωρίς φπα μαζί με τα μεταφορικά.

Αξίζει να περιμένω λέτε; Η εγγύηση της msystems είναι καλύτερη από το e-shop (και σαν εξυπηρέτηση εννοώ);

Να σημειώσω και κάτι αν δεν το είδατε για τον i5. Η μνήμη του θα τρέχει στα 1066 και όχι στα 1333. Δείτε από το pdf του φυλλαδίου:

System Memory of 1333 MHz will be limited by processor to 1066 MHz as noted below:

Intel® PentiumTM and Intel® Core i3 and i5 Dual Core Processor runs at 1066 MHz

Η εγγυηση της msystems ειναι η εγγυηση του κατασκευαστη.

Οποτε δεν το συζηταμε καν οτι εχει πολυ καλυτερη εγγυηση μιας και η dell εχει κορυφαια εγγυηση..

Οσον αφορα τις μνημες δεν προκειται να δεις ΚΑΜΙΑ απολυτως διαφορα.Απλα αριθμοι ειναι..

Σαν κατασκευη ειναι η κλασσικη πλαστικουρα (μην περιμενεις και καμια τρελη κατασκευη).

Και ΝΑΙ αξιζει να περιμενει αυτο με τον i5..

Δημοσ.

Παίδες, μόλις έκανα παραγγελία του i5! Κάτι θα κόψουμε από εδώ, κάτι από εκεί, αλλά θα το πάρουμε. :D

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε...

...ακόμα να έρθει; :D

Δημοσ.

Φίλε κάτσε να δούμε αν θα έρθει...γιατί κάτι δε μου πάει καλά...η αρχική παραγγελία ήταν για παραλαβή την 21η Μαρτίου. Την Παρασκευή έγινε για 28η Μαρτίου και τώρα δείχνει για 29η Μαρτίου. Κ εγώ έχω παραγγείλει...κάτσε μόνο μη δεν έρθουν ποτέ!!!

Δημοσ.

Μακάρι ρε παιδιά...με την σκέψη του ξυπνάω με την σκέψη του κοιμάμαι...σαν τα μωρά καταντήσαμε :P

Καθαρά εγκυκλοπαιδική απορία... μεταξύ 550v και 5650 ποιά είναι καλύτερη;

Δημοσ.

Απο αναβολή σε αναβολή πάει γενικά αυτό το laptop , φίλος πήρε αυτό πρίν μερικές μέρες δεν νομίζω οτι έχουν τρελλές διαφορές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...