Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 ώρες εμένα, είναι το ίδιο με το Χριστόφορο παραπάνω, αλλά με επιλογή "εξοικονόμηση ενέργειας" στο προφίλ.

Αλλά δεν με ενδιαφέρει καν η μπαταρία.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άσχετο αλλά έχει σημασία αν έχουμε την μπαταρία πάνω και το λειτουργούμε απο πρίζα?? στο multirama μου είπε να την βγάζω γιατι αλλιώς χαλάει η μπαταρία πιο γρήγορα...

Δημοσ.

ε κανονικα για να μην χαλασει η μπαταρια πρεπει να βγαινει οταν το εχεις στην πριζα..αλλα δεν νομιζω οτι το κανουν πολλοι.εγω δεν το εκανα καμια φορα...κ ουτε προκειται B)

Δημοσ.

Εγώ ακολουθώ το κανόνα συνεχώς. Για το λόγο αυτό το MSI-Wind 100 που κλείνει 3 χρόνια τώρα η μπαταρία του είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Έχω μεγάλη ψύχωση με τη συντήρηση των μηχανημάτων μου, αλλά μάλλον αποτελώ την εξαίρεση.......

Δημοσ.

Παιδιά εσείς που το αγοράσατε, πείτε μας πως βλέπετε το μηχάνημα...Θέλω να το αγοράσω και γω.

Δύο ερωτήματα:

1. Κάνει πολύ θόρυβο όπως αναφέρεται στο βιντεάκι που είδα προηγουμένως;

2. Έχει μπλουτούθ ή όχι;

3. Άλλα περίεργα που διαπιστώσατε;

4. Επειδή το θέλω για σύνδεση με tv και να βλέπω hd ταινίες, το συνέδεσε κανείς. Όλα καλά ή υπάρχει κανένα πρόβλημα;

ΥΓ Τα γράφω όλα αυτά γιατί και στο επίσημο site της dell για την Ελλάδα, δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο...

Δημοσ.

1. Ο θορυβος δεν ειναι και σαν desktop.Μην νομιζεις κατι τετοιο..

Απλα ακουγεται λιγο παραπανω απο αλλα λαπτοπ που ειναι τελειως αθορυβα.

2. Bluetooth εχει.

3. Ας πει καποιο αλλο παιδι που το εχει παραπανω καιρο.

4. Κανονικοτατα γινεται η συνδεση μεσω hdmi. Κανενα απολυτως προβλημα δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Πάντως στο δίκτυο γίνεται χαμός από κριτικές απογοητευμένων χρηστών σχετικά με το θέμα του θορύβου του ανεμιστήρα...από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα και μάλλον σοβαρό, κρίμα γιατί τέτοια τεχν. χαρακτηριστικά στα 700€ δεν βρίσκεις.

Δημοσ.

Πάντως στο δίκτυο γίνεται χαμός από κριτικές απογοητευμένων χρηστών σχετικά με το θέμα του θορύβου του ανεμιστήρα...από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα και μάλλον σοβαρό, κρίμα γιατί τέτοια τεχν. χαρακτηριστικά στα 700€ δεν βρίσκεις.

Απο οτι εχω καταλαβει ολη η σειρα 15r εχει θεμα με τον θορυβο.

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στα μουλτιράμα που έχει αρκετά ντελ μήπως καταφέρω να ακούσω πόσο δυνατός είναι αυτός ο θόρυβος αλλά δυστυχώς με την βαβούρα που έχει εκεί μέσα δεν έβγαλα συμπέρασμα.

Έβαλα το αυτί μου επάνω στο λάπτοπ και δεν άκουσα τίποτα. Μάλλον όμως σε αυτό θα καταλήξω γιατί για οτιδήποτε άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να δώσεις 900€. Ελπίζω να μη μου σπάει τα @ρχίδι@ τόσο ο θόρυβος ώστε να το μετανιώσω.

Υπομονή μέχρι 28/3 που θα είναι ξανά διαθέσιμο.

Δημοσ.

Υπολογίστε ότι η σειρά αναβαθμίστηκε από τη Dell και ότι θα είναι διαθέσιμη με Sandy Bridge από εδώ και πέρα.

Το εξωτερικό του παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο πάντως.

Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει ολη η σειρα 15r εχει θεμα με τον θορυβο.

το δικό μου είναι αθόρυβο τελείως (το μικρότερο με τον 6100)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...