Pooky(1) Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 2 ώρες εμένα, είναι το ίδιο με το Χριστόφορο παραπάνω, αλλά με επιλογή "εξοικονόμηση ενέργειας" στο προφίλ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει καν η μπαταρία.
Luciddream Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 άσχετο αλλά έχει σημασία αν έχουμε την μπαταρία πάνω και το λειτουργούμε απο πρίζα?? στο multirama μου είπε να την βγάζω γιατι αλλιώς χαλάει η μπαταρία πιο γρήγορα...
marlia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ε κανονικα για να μην χαλασει η μπαταρια πρεπει να βγαινει οταν το εχεις στην πριζα..αλλα δεν νομιζω οτι το κανουν πολλοι.εγω δεν το εκανα καμια φορα...κ ουτε προκειται
Pooky(1) Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ ακολουθώ το κανόνα συνεχώς. Για το λόγο αυτό το MSI-Wind 100 που κλείνει 3 χρόνια τώρα η μπαταρία του είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχω μεγάλη ψύχωση με τη συντήρηση των μηχανημάτων μου, αλλά μάλλον αποτελώ την εξαίρεση.......
bebis4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 παντως και για την 9 cell που ρωτησα κραταει το πολυ 3 ωρες.
captaintzim Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Παιδιά εσείς που το αγοράσατε, πείτε μας πως βλέπετε το μηχάνημα...Θέλω να το αγοράσω και γω. Δύο ερωτήματα: 1. Κάνει πολύ θόρυβο όπως αναφέρεται στο βιντεάκι που είδα προηγουμένως; 2. Έχει μπλουτούθ ή όχι; 3. Άλλα περίεργα που διαπιστώσατε; 4. Επειδή το θέλω για σύνδεση με tv και να βλέπω hd ταινίες, το συνέδεσε κανείς. Όλα καλά ή υπάρχει κανένα πρόβλημα; ΥΓ Τα γράφω όλα αυτά γιατί και στο επίσημο site της dell για την Ελλάδα, δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο...
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 1. Ο θορυβος δεν ειναι και σαν desktop.Μην νομιζεις κατι τετοιο.. Απλα ακουγεται λιγο παραπανω απο αλλα λαπτοπ που ειναι τελειως αθορυβα. 2. Bluetooth εχει. 3. Ας πει καποιο αλλο παιδι που το εχει παραπανω καιρο. 4. Κανονικοτατα γινεται η συνδεση μεσω hdmi. Κανενα απολυτως προβλημα δεν υπαρχει.
Δρομέας Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πάντως στο δίκτυο γίνεται χαμός από κριτικές απογοητευμένων χρηστών σχετικά με το θέμα του θορύβου του ανεμιστήρα...από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα και μάλλον σοβαρό, κρίμα γιατί τέτοια τεχν. χαρακτηριστικά στα 700€ δεν βρίσκεις.
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πάντως στο δίκτυο γίνεται χαμός από κριτικές απογοητευμένων χρηστών σχετικά με το θέμα του θορύβου του ανεμιστήρα...από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα και μάλλον σοβαρό, κρίμα γιατί τέτοια τεχν. χαρακτηριστικά στα 700€ δεν βρίσκεις. Απο οτι εχω καταλαβει ολη η σειρα 15r εχει θεμα με τον θορυβο.
bebis4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ανεξαρτητως θορυβου το μηχανακι ειναι οκ για τα χρηματα του.
Δρομέας Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πήγα σήμερα στα μουλτιράμα που έχει αρκετά ντελ μήπως καταφέρω να ακούσω πόσο δυνατός είναι αυτός ο θόρυβος αλλά δυστυχώς με την βαβούρα που έχει εκεί μέσα δεν έβγαλα συμπέρασμα. Έβαλα το αυτί μου επάνω στο λάπτοπ και δεν άκουσα τίποτα. Μάλλον όμως σε αυτό θα καταλήξω γιατί για οτιδήποτε άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να δώσεις 900€. Ελπίζω να μη μου σπάει τα @ρχίδι@ τόσο ο θόρυβος ώστε να το μετανιώσω. Υπομονή μέχρι 28/3 που θα είναι ξανά διαθέσιμο.
Pooky(1) Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Υπολογίστε ότι η σειρά αναβαθμίστηκε από τη Dell και ότι θα είναι διαθέσιμη με Sandy Bridge από εδώ και πέρα. Το εξωτερικό του παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο πάντως.
jpsih Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 για εξηγησε λιγο και σε μας τους πιο ασχετους.. ποιες θα ειναι οι αλλαγες?
Pooky(1) Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 http://computingforever.com/archives/817 Εδώ έχει όλες τις πληροφορίες!
Luciddream Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Απο οτι εχω καταλαβει ολη η σειρα 15r εχει θεμα με τον θορυβο. το δικό μου είναι αθόρυβο τελείως (το μικρότερο με τον 6100)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.