xristoforos89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 5650=5570 desktop οπότε νταξ θα την παλέψει Εε κουτσα στραβα καπως θα το παιξουμε και εμεις!!
emc2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Γεια χαρά σε ολους, Έχω το Dell Ν5010 οχι ακριβώς αυτό που συζητάτε αλλά αυτό με τον i5-460m επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 550v. Δυστυχώς δεν έκανα αντίγραφα ασφαλείας όταν αγόρασα τον υπολογιστή γιατί πίστεψα πως όλη την διαδικασία θα μπορούσα να να την κάνω όταν χρειαστεί, από το κρυφό partition "Recovery". Από το κρυφό partition όμως δεν γίνεται τίποτα. Τώρα πρέπει για διάφορους λόγους να κάνω format και αισθάνομαι λίγο μα@@κ@ς. Σε επικοινωνία με την Dell με ενηνέρωσαν πως δεν μπορούν να μου στείλουν αντίγραφο με τα windows ούτε καν με δική μου χρέωση στα ταχυδρομικά (για τα windows που έτσι και αλλιώς τα έχω πληρώσει). Αν μπορεί κάποιος από εδω να με εξυπηρετήσει δίνοντας μου να αντιγράψω τα αντίγραφα ασφαλείας (ή ανεβαζοντας τα σε ενα ftp ή οτιδήποτε άλλο) ας μου στείλει ενα pm Ευχαριστώ Ελπίζω να μην κούρασα.
baz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα Είμαι κι εγώ ανάμεσα στο laptop του τίτλου και σε αυτό Τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια. Εσείς πιο θα διαλέγατε;
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 DELL... του συγκεκριμένου η οθόνη είναι γτπ :Ρ
xristoforos89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Γεια χαρά σε ολους, Έχω το Dell Ν5010 οχι ακριβώς αυτό που συζητάτε αλλά αυτό με τον i5-460m επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 550v. Δυστυχώς δεν έκανα αντίγραφα ασφαλείας όταν αγόρασα τον υπολογιστή γιατί πίστεψα πως όλη την διαδικασία θα μπορούσα να να την κάνω όταν χρειαστεί, από το κρυφό partition "Recovery". Από το κρυφό partition όμως δεν γίνεται τίποτα. Τώρα πρέπει για διάφορους λόγους να κάνω format και αισθάνομαι λίγο μα@@κ@ς. Σε επικοινωνία με την Dell με ενηνέρωσαν πως δεν μπορούν να μου στείλουν αντίγραφο με τα windows ούτε καν με δική μου χρέωση στα ταχυδρομικά (για τα windows που έτσι και αλλιώς τα έχω πληρώσει). Αν μπορεί κάποιος από εδω να με εξυπηρετήσει δίνοντας μου να αντιγράψω τα αντίγραφα ασφαλείας (ή ανεβαζοντας τα σε ενα ftp ή οτιδήποτε άλλο) ας μου στείλει ενα pm Ευχαριστώ Ελπίζω να μην κούρασα. windows 7 home premium 64 bit Gr δεν θες; Τα εχω αυθεντικα (αλλα χωρις τον σηριακο αριθμο.Θα χρησιμοποιησεις αυτον που βρισκεται κατω απο το λαπτοπ σου). Αν εισαι απο Αθηνα, ενημερωσε με!
panos9553 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 DELL... του συγκεκριμένου η οθόνη είναι γτπ :Ρ Γιατι?Τι διαφορα εχει με του Τoshiba?
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Γιατι?Τι διαφορα εχει με του Τoshiba? To έχει φίλος και δεν μ άρεσε καθόλου... Άσε που έχει και 2* USB μόνο
panos9553 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 To έχει φίλος και δεν μ άρεσε καθόλου... Άσε που έχει και 2* USB μόνο Για τις οθονες ρωτουσα... Εγω θεωρω..επειδη τα εχω δει και τα δυο...πως η ποιοτητα κατασκευης ειναι περιπου ιδια και στα δυο,ιδιες επιδοσεις,πολυ καλο service και αξιοπιστια,απλα απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου..
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Για τις οθονες ρωτουσα... Εγω θεωρω..επειδη τα εχω δει και τα δυο...πως η ποιοτητα κατασκευης ειναι περιπου ιδια και στα δυο,ιδιες επιδοσεις,πολυ καλο service και αξιοπιστια,απλα απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου.. Kαι εγω για την οθονη σου ειπα
panos9553 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Kαι εγω για την οθονη σου ειπα Εγω ιδιες τις ειδα...ποια η διαφορα που ειδες εσυ?
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Έχω δει της dell σε μαγαζί καιτο toshiba σε φίλο, πιο φιλικό προς το μάτι μου φάνηκε της dell
Δρομέας Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το λαπτοπ καθώς έχει τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν στην χαμηλότερη τιμή. Από κριτικές όμως έχω διαβάσει κάτι που με ξενερώνει απόλυτα. Το μεγάλο του ελάττωμα είναι πως κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας του, υπάρχει και σχετικό βίντεο στο youtube με το πρόβλημα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=dQTo3EGiuaQ Υπάρχει κάποιος που έχει προσωπική άποψη για το θέμα;
bebis4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα Είμαι κι εγώ ανάμεσα στο laptop του τίτλου και σε αυτό Τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια. Εσείς πιο θα διαλέγατε; και εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ημουν αλλα διαβασα τις κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι στο σκρουτζ ιτ και ετσι αποφασισα το dell και το my system που εχω ξαναψωνισει και ειναι αξιοπιστο.
bebis4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 καλο το μηχανημα για τα λεφτα του αλλα θα ηθελα απο τους κατοχους του να γραψουν ποση αυτονομια δειχνει οτι εχει γιατι σε εμενα μετα τη δευτερη φορτιση δειχνει 2 ωρες περιπου. δηλσδη γαμωτο δε θα μπορω ουτε μια ταινια εκτος πριζας?
xristoforos89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 καλο το μηχανημα για τα λεφτα του αλλα θα ηθελα απο τους κατοχους του να γραψουν ποση αυτονομια δειχνει οτι εχει γιατι σε εμενα μετα τη δευτερη φορτιση δειχνει 2 ωρες περιπου. δηλσδη γαμωτο δε θα μπορω ουτε μια ταινια εκτος πριζας? Εγω που εχω αυτο με τον p6100 ΟΥΤΕ 2ωρες δεν κρατα η μπαταρια. Αντε 1.45 με το ζορι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.