jtheogr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Επαναφέρεις το σύστημα στην αρχική του κατάσταση σε περίπτωση format, αλλαγής δίσκου κ.λ.π.
gpap13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 δηλαδή αν κανω format με αυτα τα dvd το φέρνω εκεί που ήταν??? είναι δηλαδή σαν να έχω αντίγραφο των windows???
jtheogr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ναι έτσι λειτουργεί, το σύστημα θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν την στιγμή που έκανες τα recovery disks. στην σελίδα My DELL Downloads κατεβάζεις drivers updates κλπ για τον υπολογιστή σου. Μόλις τελείωσα με τις δοκιμές και την αλλαγή δίσκου απο 5.400 σε 7.200 (έλυσα σχεδόν ολο το laptop), τo laptop είναι φίλου και το πήρε για δουλειά γραφείου και για να παίζει και κανένα παιχνιδάκι που και που , η διαφορά στην απόκριση μετά την αλλαγή είναι αρκετά εμφανής, οι δοκιμές έγιναν σε office, adobe flash , photoshop. Το laptop είναι αυτό , έχω την εντύπωση οτι σε σχέση με αυτό που έχουν πάρει κάποιοι από εδώ δεν έχει διαφορές παρά μόνο αισθητικές.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το laptop είναι αυτό , έχω την εντύπωση οτι σε σχέση με αυτό που έχουν πάρει κάποιοι από εδώ δεν έχει διαφορές παρά μόνο αισθητικές. Εγω γιατι νομιζω πως ολη η σειρα 15r ειναι ακριβως ιδια εξωτερικα;
bebis4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 παιδια καλημερα. ξερετε ποια ακριβως μπαταρια μπορω να παρω αυθεντικη για να εχω μεγαλυτερη αυτονομια για το συγκεκριμενο λαπτοπ? επισης εχω δημιουργησει τα πρωτα recovery disks και τωρα σκεφτομαι αφου κανω ολες τις αναβαθμισεις σε win, drivers και ολα τα σχετικα να ξανακανω recovery disks με αυτα θα μπορω να κανω επαναφορα των win ή γινεται μονο με τα αρχικα που πηρα? εχετε κανει αναβαθμιση Bios?
xristoforos89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 παιδια καλημερα. ξερετε ποια ακριβως μπαταρια μπορω να παρω αυθεντικη για να εχω μεγαλυτερη αυτονομια για το συγκεκριμενο λαπτοπ? Καλεσε την infoquest ή τα multirama γιατι αυτοι φερνουν αυθεντικα προιοντα dell.
gpap13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παιδιά τι drivers πρεπει να κατεβάσω??? εννοω ποιοι ειναι "απαραίτητοι" για να είναι καλύτερο το μηχάνημα???
xristoforos89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παιδιά τι drivers πρεπει να κατεβάσω??? εννοω ποιοι ειναι "απαραίτητοι" για να είναι καλύτερο το μηχάνημα??? Δεν χρειαζεσαι καποιον ιδιαιτερο. Οσους χρειαζεσαι, ειναι ηδη εγκατεστημενοι.
Pooky(1) Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για τη κάρτα γραφικών πας στο site της AMD, ευτυχώς η DELL δεν ακολουθεί την πολιτική της Toshiba για παράδειγμα!
gRegor86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μαγκες εχει βαλει κανενας αυτον τον driver απο ΑΤΙ? Λετε να εχει αισθητη διαφορα απο αυτον της dell?Μιας και ειναι αρκετα πιο καινουργιος..
Pooky(1) Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Προσωπικά αλλάζω drivers κάθε 3 μήνες σε σταθερό και φορητό. Αυτούς που "φοράει" τώρα τους έβαλα την πρώτη ώρα που το πήρα, και έλεγα να τους αλλάξω με τους 11.3. Αλλά: Μέχρι τώρα με τους 10.12 δεν έχω κανένα παράπονο. Ακόμα και το Dragon Age II έχω παίξει μια χαρά, (εντάξει έκανα κάποιες παραχωρήσεις αλλά το παιχνίδι πάει "νεράκι" ) και περιμένω με ανυπομονησία να τρέξω το Crysis II. Οπότε οι νέοι drivers θα μπουν με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Δεν έκανα δοκιμές με τους drivers της Dell, οπότε δεν μπορώ να σου πω παραπάνω.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Περιμενεις με ανυπομονησια να παιξεις το Crysis 2 με καρτα γραφικων την 5650; Κατι μου λεει οτι πολυ συντομα η ανυπομησια θα γινει απογοητευση...
Pooky(1) Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δεν πιστεύω να μην μπορέσει να το τρέξει. Μιλάμε για console port. Βέβαια υπάρχει και το σταθερό τέρας αν δεν τα καταφέρει το DELLάκι. Αλλά στο computer room τρέχει ήδη ο server 24/7 και το gaming rig με τόσους ανεμιστήρες θα με εκνευρίσει. Oh well, θα ανεβάσω τον Marantz στο τέρμα, δεν βαριέσαι! Για να ακούσω γνώμες και σπέκουλες! Εσείς τι λέτε, θα κωλώσει η 5650; :)
panos9553 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δεν πιστεύω να μην μπορέσει να το τρέξει. Μιλάμε για console port. Βέβαια υπάρχει και το σταθερό τέρας αν δεν τα καταφέρει το DELLάκι. Αλλά στο computer room τρέχει ήδη ο server 24/7 και το gaming rig με τόσους ανεμιστήρες θα με εκνευρίσει. Oh well, θα ανεβάσω τον Marantz στο τέρμα, δεν βαριέσαι! Για να ακούσω γνώμες και σπέκουλες! Εσείς τι λέτε, θα κωλώσει η 5650; :) Σε medium ή advance αν δεν κανω λαθος,σε αναλυση 1366*768 δεν νομιζω να εχει καποιο θεμα.Για να δουμε μηπως καποιος αλλος εχει καλυτερη αποψη για αυτο..
UpToDate_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δεν πιστεύω να μην μπορέσει να το τρέξει. Μιλάμε για console port. Βέβαια υπάρχει και το σταθερό τέρας αν δεν τα καταφέρει το DELLάκι. Αλλά στο computer room τρέχει ήδη ο server 24/7 και το gaming rig με τόσους ανεμιστήρες θα με εκνευρίσει. Oh well, θα ανεβάσω τον Marantz στο τέρμα, δεν βαριέσαι! Για να ακούσω γνώμες και σπέκουλες! Εσείς τι λέτε, θα κωλώσει η 5650; :) 5650=5570 desktop οπότε νταξ θα την παλέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.