bebis4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εμενα οταν το εβαλα να φορτισει τωρα για πρωτη φορα δεν αναψε κανενα led παρα μονο αυτο που ειναι πανω στο φισ του φορτιστη. αυτο σημαινει οτι ειναι ηδη φορτισμενη?
xristoforos89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εμενα οταν το εβαλα να φορτισει τωρα για πρωτη φορα δεν αναψε κανενα led παρα μονο αυτο που ειναι πανω στο φισ του φορτιστη. αυτο σημαινει οτι ειναι ηδη φορτισμενη? Πιθανοτατα. Και εμενα πληρως φορτισμενη ηταν εξ'αρχης.
captaintzim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Παιδιά επειδή και γω θέλω να αγοράσω αυτό το λάπτοπ, μπορείτε να μου πείτε εντυπώσεις εσείς που το αγοράσατε;
Pooky(1) Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Captain έχουμε γράψει ένα σωρό πράγματα εδώ και 7 σελίδες! Γενικά το μηχάνημα τα σπάει. Το καλύτερο στα λεφτά του και με τη καλύτερη εγγύηση και υποστήριξη που μπορεί να βρει κανείς. Πιάσε το thread από την αρχή για λεπτομέρειες.
Luciddream Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ρε παιδιά πήρα πριν δύο μέρες αυτό το λαπτοπ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0542718&catid=010200 δεν είχα προσέξει το thread... οι διαφορές λέτε να είναι πολύ μεγάλες..? να το επιστρέψω τώρα που μπορώ? για βασικά πράγματα το θέλω για την σχολή περισσότερο αλλα και κανα παιχνιδάκι δεν με χάλαγε... ακόμα δεν το έχω τσεκάρει στα games πώς πάει το συγκεκριμένο..
xristoforos89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ρε παιδιά πήρα πριν δύο μέρες αυτό το λαπτοπ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0542718&catid=010200 δεν είχα προσέξει το thread... οι διαφορές λέτε να είναι πολύ μεγάλες..? να το επιστρέψω τώρα που μπορώ? για βασικά πράγματα το θέλω για την σχολή περισσότερο αλλα και κανα παιχνιδάκι δεν με χάλαγε... ακόμα δεν το έχω τσεκάρει στα games πώς πάει το συγκεκριμένο.. Και εγω το ιδιο ακριβως με εσενα εχω. Παιζω κανονικοτατα οτι παιχνιδι και να βαλω μεσα. Αλλωστε τις ιδιες καρτες γραφικων εχουν και τα δυο λαπτοπ. Η μονη διαφορα μεταξυ των 2 ειναι οτι το dell με τα 700 ευρω εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη, ενω το dell με τα 600(αυτο που εχουμε) δεν εχει τοσο δυνατο οσο το αλλο, αλλα εχει καλυτερο σκληρο δισκο (το δικο μας 750giga στις 7200στροφες), ενω το αλλο 500αρι στις 5400 στροφες. Κατα τη γνωμη μου, κρατα το!
Luciddream Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ok μάλλον θα το κρατήσω, γιατι υπολογίζω οτι θα δυσκολευτώ στο να το επιστρέψω κτλπ... άσε που θα μου μείνουν και 100 ευρώ.. έτσι και αλλιώς πόσο πια να παίζω απο το λαπτοπ... έχουμε το σταθερό για αυτά
Pooky(1) Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Κράτα το, είναι μια χαρά. Έχουμε το ίδιο 3 τώρα. Ε, χε χε nice!!!! Πόσο να παίζεις; Έτσι έλεγα κι εγώ και τώρα αποκλειστικά παίζω στο φορητό. Λόγω θορύβου, είναι ιδανικό!
Luciddream Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 προς το παρόν δεν με έχει βολέψει όσο θα ήθελα... βασικά είναι και το πρώτο μου λαπτοπ (ναι έκανα τόσα χρόνια υπομονή) .. οπότε λογικό... πάντως χτές του κατέβασα 26gb mame roms... :rolleyes: :rolleyes:
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 προς το παρόν δεν με έχει βολέψει όσο θα ήθελα... βασικά είναι και το πρώτο μου λαπτοπ (ναι έκανα τόσα χρόνια υπομονή) .. οπότε λογικό... πάντως χτές του κατέβασα 26gb mame roms... :rolleyes: :rolleyes: Απλα να σε ενημερωσω οτι και το αλλο με τα 700ευρω, ειναι ακριβως ιδιο εξωτερικα και σαν κατασκευη.
Luciddream Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Απλα να σε ενημερωσω οτι και το αλλο με τα 700ευρω, ειναι ακριβως ιδιο εξωτερικα και σαν κατασκευη. εννοείται γιαυτό το λέω ποιος ο λόγος να δώσω 100 ευρώ παραπάνω αν δεν με βολεύει τελικά για gaming
Pooky(1) Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 προς το παρόν δεν με έχει βολέψει όσο θα ήθελα... βασικά είναι και το πρώτο μου λαπτοπ (ναι έκανα τόσα χρόνια υπομονή) .. οπότε λογικό... πάντως χτές του κατέβασα 26gb mame roms... :rolleyes: :rolleyes: Ναι η μετάβαση από σταθερό σε φορητό είναι μεγάλη αλλαγή, όσο κι αν δεν φαίνεται. Άλλη φιλοσοφία τα φορητά, άλλη τα σταθερά. MAME; Και το κατέβασες χτες; Welcome to the club, εγώ είμαι από αρχές 2000 στο άθλημα!!!!!!
bebis4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδια θελω να σας ρωτησω το εξης. θα δημιουργησω τωρα τα recovery disk για την επαναφορα αλλα σκεφτομαι να το κ;νω αφου απεγκατ;αστησω το μακαφι και καποιοα αλλα προγραμμα που εχει κα;ι αφου κανω update το bios. γινεται αυτο η πρεπει να τα δημιουργησω οπως ειναι εξαρχης στημενο το λαπτοπ?
Pooky(1) Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εγώ τα αφαίρεσα πρώτα και μετά έκανα το recovery. Βέβαια μπορείς και αργότερα να το ξανακάνεις, όσες φορές θες. Τώρα για το BIOS δεν το πείραξα και γενικά αν δεν έχω θέματα δεν πειράζω τίποτε. Είναι άσχετο με το recovery πάντως.
gpap13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια τα οποία νομίζω έχουν μεγάλη σημασία. 1) Αγόρασα το συγκεκριμένο laptop. Έχει εγκατεστημένα τα Windows 7. Πως μπορώ να πάρω κάποιο αντίγραφό τους??? Πήγα στη σελίδα "My DELL Downloads" μπας και γίνεται από εκεί. Δημιούργησα λογαριασμό, έκανα login αλλά στη σελίδα που σας είπα ζητάει "Καταχώριση του συστήματός σας", κλικάρω ότι αποδέχομαι τους όρους αλλά δεν κάνει την Καταχώριση του συστήματός... Μηπως προσπαθώ άδικα??? 2) Τις πρώτες φορές που το χρησιμοποίησα το laptop μου είχε ανοίξει μια εφαρμογή "System Recovery Discs". Νόμιζα πως ήταν αυτό που περιγράφω παραπάνω και έγραψα 2 DVD (τόσα χρειαζόταν). Που χρησιμεύουν αυτα??? Ευχαριστώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.