xristoforos89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ναι ειναι αντιπηπτος ενας μικροθορυβος. Εμενα σε κατασταση σερφαρισματος ειναι μεταξυ 44-48 το πολυ. Στα παιχνιδια, μετα απο ενα 4ωρο ανεβαινει 65-67 βαθμους. Ναι bluetooth εχει κανονικα ολη η σειρα 15r. Αλλωστε ολη η σειρα 15r τους ιδιους drivers εχει. Μονο επεξεργαστης και δισκος αλλαζουν ανα μοντελο.
gpap13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγώ τον πήρα σήμερα το απόγευμα. Δεν τον έχω ανοίξει γιατι φορτίζει. Θέλει κανα 8ωρο. Πάντως είναι πανέμορφο μηχάνημα. Όσο για το bluetooth έχει κανονικά. Μου δώσανε και usb bluetooth...
Pooky(1) Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 8ωρο; Όταν τελειώσει η φόρτιση θα σβήσει το led πάνω στον υπολογιστή. Όσο και αν το αφήσεις, (οι πωλητές λένε ότι τους κατέβει με τα φορητά και τα κινητά, έλεος πια) όταν γεμίσει η μπαταρία θα σβήσει. Πρόσεξε το μπλε φως στην υποδοχή τροφοδοσίας του φορητού, πάνω στο βύσμα τροφοδοσίας, ΔΕΝ είναι ενδεικτικό φόρτισης, αλλά ένδειξη ότι το φορητό βρίσκεται στη πρίζα. Δεν σβήνει ποτέ αν δεν αφαιρέσεις τη παροχή. Προσωπικά έχω αφαιρέσει τη μπαταρία και το έχω μόνιμα πάνω σε ένα μικρό 550άρι (330Watts ) UPS της APC (κόστος 105 ευρώ περίπου) που προσφέρει και surge protection μια και οι σταθεροποιητές τάσης που έχω χώρια βρίσκονται σε χρήση στο computer room στα μηχανάκια που λειτουργούν 24/7 και στις κονσόλες μου (τα μωρά μου δεν θέλω να μου πάθουν το παραμικρό, έχω ψύχωση με τις κονσόλες). Στην ένδειξη του UPS σχετικά με τη κατανάλωση ρεύματος είναι 21 watts σε surfing με τη φωτεινότητα στο μισό, 24 με φωτεινότητα στο max, 55 με μπαταρία φορτισμένη και σε gaming στιγμή (που ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών είναι στο φουλ) και κοντά στα 80 ενώ φορτίζει και παίζεις ταυτόχρονα. 55 περίπου τραβάει όταν είναι idle και φορτίζει. Ελπίζω να βρίσκετε κάπως χρήσιμες τις πληροφορίες αυτές.
*trinity Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μια λειτουργια που μπορει να σας ειναι χρησιμη.Μεσα απο το μενου μπορειτε να απενεργοποιησετε την φορτιση της μπαταριας ενω αυτη ειναι στο λαπτοπ
xristoforos89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μια λειτουργια που μπορει να σας ειναι χρησιμη.Μεσα απο το μενου μπορειτε να απενεργοποιησετε την φορτιση της μπαταριας ενω αυτη ειναι στο λαπτοπ Απο ποιο menu;
Pooky(1) Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αν θυμάμαι καλά, πας στο εικονίδιο της μπαταρίας στη μπάρα, κλικάρεις και επιλέγεις. Αλλά έχω τη μπαταρία εκτός φορητού στη συσκευασία του υπολογιστή, η οποία βρίσκεται στη δουλειά αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να τη βάλω πάνω για να σου πω με απόλυτη σιγουριά.
gpap13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά όλα καλά με τον φορητό. Πολύ καλός σε όλα σεόσα τον έχω δοκιμάσει. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Τον είχα βάλει να φορτίζει κανα 12ωρο και τώρα όταν τον έχω εκτός πρίζας η μπαταρία είναι ζήτημα αν κρατήσει κανα 2ωρο και χωρις να παίζω κανα παιχνίδι ας πούμε....Τι να φταίει???
xristoforos89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά όλα καλά με τον φορητό. Πολύ καλός σε όλα σεόσα τον έχω δοκιμάσει. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Τον είχα βάλει να φορτίζει κανα 12ωρο και τώρα όταν τον έχω εκτός πρίζας η μπαταρία είναι ζήτημα αν κρατήσει κανα 2ωρο και χωρις να παίζω κανα παιχνίδι ας πούμε....Τι να φταίει??? Dont worry. Την ιδια ωρα κραταει και το δικο μου και εχω πιο αδυναμο επεξεργαστη.
gpap13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μιας και είμαι σπίτι και δεν έχει νόημα να παίρνω ρεύμα από τη μπαταρία, τι κάνω??? βγάζω τη μπαταρία και τον συνδεω στη πρίζα να παίρνει κατευθείαν από εκει??? και αν γίνει καμια διακοπή ρεύματος ή τραβήξω καταλάθος τη πρίζα παίζει κίνδυνος???
bebis4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το παρελαβα σημερα και τωρα το βραδυ θα το βαλω να φορτισει. θα ηθελα να σας ρωτησω οποιος το εχει αν και το δικο σας εχει χρωμα μαυρο με αναιπεσθητες ριγες η ειναι μαυρο μαυρο και επισης αν το περιβλημα στην εσωτερικη πλευρα γυεω απο το πληκτρολογιο ειναι ασημι μεταλο και οχι μαυρο. παντως για την μπαταρια γραφει up to 4 hours.
Pooky(1) Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Κάπου δύο ώρες και μένα, αλλά ποτέ δεν το πήρα να το χρησιμοποιήσω σαν μεταφερόμενο. Έχω το netbook για το σκοπό αυτό. Επαναλαμβάνω πως το έχω πάνω σε UPS μη τυχόν και κάτσει καμιά στραβή. Γενικά με τα μηχανήματά μου είμαι ψυχάκιας στο θέμα της ασφάλειας. Και τη μπαταρία την έχω αφαιρέσει αφού έκανε 10 κύκλους, έστρωσε και την έχω αφήσει στο server room της νέας μου δουλειάς. Όσο για το χρώμα που ρώτησε ο μπέπμης παραπάνω, εξαρτάται από το μοντέλο. Εμένα είναι μαύρο με μεταλλική επένδυση στο εσωτερικό γύρω από το πληκτρολόγιο. Καλόπαιχτο και καλορίζικο σε όσους το απέκτησαν τώρα!
xristoforos89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αν οι περισσοτεροι το χρησιμοποιειτε σαν σταθερο υπολογιστη το λαπτοπ, προτεινω ενα απλο και οικονομικο ups για να μην χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο μετα. Βεβαια το λαπτοπ εσωτερικα εχεις πολλες ασφαλειες,αλλα λεμε τωρα!
milios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ανεβάστε καμιά φώτο παιδιά να δούμε. Είναι διαφορετικό δηλαδή εμφανισιακά από αυτό που έχουν στο site; Ψήνομε άσχημα και εγώ για παραγγελία και θέλω να ξέρω τι να περιμένω...
Tatsumaki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Από την προσωπική μου επαφή (το έγω πάρει για την μάνα μου το laptop), ενώ τα πλαστικά του είναι όμορφα η οθόνη δεν με ενθουσιάζει ειδικά στα μαύρα της και είναι αρκετά ζεστό. Δεν με ενθουσιάζει.
Pooky(1) Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Εδώ από παλιότερη φωτό που είχα αναρτήσει σε άλλο φόρουμ. http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?2173-%D6%F9%F4%FC-%E1%F0%FC-%F4%EF%ED-%F7%FE%F1%EF-%F3%E1%F2&p=271432&viewfull=1#post271432 Από τότε το UPS έχει μετακομίσει στον Dell-ο και τα σταθερά έχουν αλλάξει θέση, σύνθεση και όψη. Όσο από θέμα οθόνης, είναι πολύ καλύτερη από άλλα φορητά. Φυσικά και σε μηχάνημα των 600 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις οθόνη που να συναγωνίζεται IPS panels, άλλωστε μπορείς άνετα να το δουλέψεις και με εξωτερική. Εγώ μένω στην εσωτερική λόγω τοποθέτησης του υπολογιστή, τον έχω στην τραπεζαρία στο σαλόνι, άλλωστε έχω στο σπίτι computer room για τα σταθερά και τις κονσόλες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.