xristoforos89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Να σου πω μια απλη και (ελεινη) αποψη που εχω; Εφοσον ειναι στην εγγυηση γ@μ@ του το σπιτι! Ουτως ή αλλως δεν παθαινουν τιποτα αυτα. Τρεις μερες τωρα παιζω το bioshock 2 στο dell και ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων χτυπανε 100αρι ποσες ωρες την ημερα.. Εε αν δεν καει το λαπτοπ, εγω δεν του αγοραζω τιποτα! Εφοσον ειμαι στην εγγυηση για 24μηνες ακομα..
UpToDate_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 100; στο συγκεκριμένο; οΟ Α και κάτι ακόμα, αν από το laptop βγάλω τον 500αρι σκληρο(5400) τον πουλήσω και βάλω έναν στα 7200 - χάνω την εγγύηση ε;
karmen1983 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 100; στο συγκεκριμένο; οΟ Α και κάτι ακόμα, αν από το laptop βγάλω τον 500αρι σκληρο(5400) τον πουλήσω και βάλω έναν στα 7200 - χάνω την εγγύηση ε; Σε λαπτοπ δεν ξέρω αν επέμβεις αν την χάνεις. Πάντως 1000000% σε σταθερό dell αν τον ανοίξεις και αλλάξεις ένα ή δύο κομμάτια την εγγύηση δεν την χάνεις για το μηχάνημα, απλά δεν θα έχεις εγγύηση για τα ένα δύο κομμάτια που θα βάλεις. Αν θες να δεις αν ισχύει το ίδιο και για το λαπτοπ τηλέφωνο εδώ 2108129810 καθημερινές από 9 μέχρι 5.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 100; στο συγκεκριμένο; οΟ Α και κάτι ακόμα, αν από το laptop βγάλω τον 500αρι σκληρο(5400) τον πουλήσω και βάλω έναν στα 7200 - χάνω την εγγύηση ε; Εγω ειμαι με τον p6100 επεξεργαστη, για αυτο χτυπαει 100αρι. Οχι δεν την χανεις την εγγυηση στα dell. Κανονικοτατα ισχυει. Απλα δεν θα εχεις εγγυηση για τον σκληρο που θα βαλεις μεσα (λογικο).
Pooky(1) Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βρε Χριστόφορε με τον ίδιο επεξεργαστή είμαι και του κλείνω το σπίτι κάθε μέρα, ζόρι 73 τον πήγα παίζοντας Modern Warfare II ένα 4ωρο σερί! Τι του κάνεις και βαράει 100άρια; Όχι, αν του αλλάξεις δίσκο δεν χάνεις εγγύηση, ετοιμάζομαι να του βάλω νέο SSD μόλις έρθει η νέα γενιά. Ο δίσκος του ρίχνει πολύ τις επιδόσεις. Κατά τα άλλα ο P6100 είναι μια χαρά επεξεργαστής. Και ναι, όσο είναι στην εγγύηση δώστε του να καταλάβει.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βρε Χριστόφορε με τον ίδιο επεξεργαστή είμαι και του κλείνω το σπίτι κάθε μέρα, ζόρι 73 τον πήγα παίζοντας Modern Warfare II ένα 4ωρο σερί! Τι του κάνεις και βαράει 100άρια; Όχι, αν του αλλάξεις δίσκο δεν χάνεις εγγύηση, ετοιμάζομαι να του βάλω νέο SSD μόλις έρθει η νέα γενιά. Ο δίσκος του ρίχνει πολύ τις επιδόσεις. Κατά τα άλλα ο P6100 είναι μια χαρά επεξεργαστής. Και ναι, όσο είναι στην εγγύηση δώστε του να καταλάβει. 100% σε αποδοση εννοω. Οχι σε θερμοκρασια. Αν ημουν σε θερμοκρασια θα το ειχα ηδη καψει!! Σε θερμοκρασια, σημερα με ενα σερι 4ωρο Bioshock 2 το ανωτατο που πηγε ηταν 68 βαθμοι.
Pooky(1) Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Α, πες μου ρε παιδί μου να καταλάβω!!!! Το Bioshock το έχω τελειώσει με το σταθερό. Πρέπει να το κόβει βούτυρο από ότι καταλαβαίνω. Τώρα έχω ξεκινήσει το Sacred II (ποτέ μου δεν μπόρεσα να το παίξω με τη φασαρία που κάνει το gaming rig μου) και πάει τέλεια με τα elite graphics φορτωμένα. Θέλω οπωσδήποτε να του αλλάξω δίσκο και να βάλω SSD. Αν δεν ήταν οι νέοι που αναμένονται θα το είχα κάνει ήδη. Εδώ το PS3 μου φοράει SSD, γιατί όχι και ο Dellος;
xristoforos89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ναι το παιζω σε full settings σε 1920x1080 αναλυση και δεν κολλαει πουθενα. Εεελα μωρε παρε εναν δισκο στις 7200 στροφες.Σιγα τον ssd.
Pooky(1) Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σκέφτομαι ότι σε 7200 στροφές θα ψήνεται. Εδώ κατάφερα τον 750άρη που έχει να τον φτάσω στους 50 βαθμούς, εντάξει με το Θείο να seedάρει 50 διαφορετικά "ανήψια" από κάτω, δεν λέω. Αλλά μη ξεχνάμε ότι έχουμε και καραχειμώνα ακόμα! Όσον αφορά τη βάση που θέλει ο topic starter εγώ του έχω δοκιμάσει την AEOLUS και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, ειδικά ως προς τη θερμοκρασία του σκληρού δίσκου. Θεωρώ απαραίτητο συμπλήρωμα για το καλοκαίρι. Όσο για τσάντα μεταφοράς που να τη χωράει μαζί με το φορητό, καλή τύχη, πάμε ολοταχώς για βαλίτσα!!!!!!!!!!
exantas7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 To αρνητικό με αυτή την σειρά είναι ότι για να αλλάξεις το σκληρό πρέπει να ξηλώσεις πληκτρολόγιο και το πάνω μέρος του υπολογιστή.Δεν έχει καπάκι από κάτω για να έχεις άμεση πρόσβαση.
xristoforos89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Και ο δικος μου σκληρος, ειναι η αληθεια οτι ζεσταινεται. Ειναι μονιμα στους 42-44 βαθμους. Ολη μερα ειναι ανοιχτο βεβαια το λαπτοπ, αλλα δεν κατεβαινει με την καμια! seagate monentus 750giga 7200rpm.
Pooky(1) Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Χμ. 7200 rpm; Οι 42 - 44 δεν είναι πρόβλημα, τα 50άρια το καλοκαίρι με ανησυχούν........
xristoforos89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ναι στις 7200 στροφες ειναι. Εμενα προσωπικα καθολου δεν με ενδιαφερει. Ουτως ή αλλως ολα τα αρχεια μου τα εχω μεσα σε εξ. σκληρο δισκο. Δε παει να χαλασει!!
Pooky(1) Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σωστά, σιγά μη σκάσεις, ειδικά όταν είναι σε εγγύηση. Το πολύ - πολύ να κεράσεις καφέ στο τεχνικό της Dell που θα σου περάσει το ανταλλακτικό. Κι εγώ στο φορητό ποτέ δεν αφήνω critical data, γιατί έχω πάθει και έχω μάθει από κάποιο άλλο φορητό. Και φυσικά δεν σκοπεύω όταν ζεστάνει ο καιρός να σταματήσω να παίζω με το μηχάνημα μια και με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα!!!!!!!!!!!! Να δούμε και από πρώτο χέρι βρε αδερφέ την πολυδιαφημισμένη εγγύηση της Dell σε πράξη! Από την διαχείριση υλικού, πιο μοντέλο σου αναφέρει ότι έχει; Μη τυχόν και έχουμε τον ίδιο γιατί με το Hard Disk Sentinel δεν μου δίνει πληροφορίες.........
xristoforos89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148599 Αυτον εδω εχει μεσα. Τον ειχα δει παλιοτερα μεσω του everest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.