bebis4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ορίστε αγαπητοί, Saturn Καλλιαρντού, Πάει το inox λούκ, μαύρισε το πράμα! κούκου τσααα! Η usb 3.0 είναι από πίσω... παιδια επαναφερω το θεμα για το πιθανο προβλημα ενος φιλου. πηρε το παραπανω λαπτοπ το εβαλε για φορτιση για κανα 10ωρο οπως του ειπε ο πωλητης αλλα κατα την διαρκεια δεν αναψε το λαμπακι φορτησης. μετα απο 10 ωρες το ανοιξε εκανε την εγκατασταση του λειτουργικου και το εκλεισε. απο οτι καταλαβα μου ειπε οτι πριν καν ανοιξει το λαπτοπ εβγαλε την μπαταρια απλα για να δει πως κουμπωνει και ξεκουμπωνε. μετα ανοιξε το λαπτοπ και δεν αναγνωριζε την μπαταρια του εβγαζε μυνημα και στην ενδειξη της μπαταριας στο Tray ειχε χ στην μπαταρια.εβαλε το φορτιστη το ιδιο εβγαλε το φορτιστη παλι το ιδιο. εγω του ειπα να βγαλει την μπαταρια και με κλειστο λαπτοπ και χωρις να ειναι στην πριζα να πατησει το Power για 10-15 δευτερολεπτα. μετα εβαλε την μπαταρια και την αναγνωρισε κανονικα.αυτο καπου το προτεινε καποιο μελος του forum νομιζω. υπαρχει καποιο θέμα λετε για να επιστρεψει το λαπτοπ γιατι ειναι σε doa η όχι?
xristoforos89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εφοσον ειναι στις πρωτες μερες, εννοειται να το στειλει πισω ως DOA!
ribo7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τελικά το Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black κάνει πολύ θόρυβο? Να το αγοράσω?? Thanks!
Louis_9 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες καλησπέρα. εγώ έχω ένα άλλο προβλημα. Η εκκίνησή του είναι απελπιστηκά αργη! Σε σημείο να κάνει 2-2,5 λεπτά να μπει στα Windows και υποψιάζομαι ότι είναι τα apps της Dell που με καθυστερούνε.Ξέρετε ποια από αυτά τα προγράμματα είναι άχρηστα και να τα απεγκαταστήσω άφοβα?!
xristoforos89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Η Dell δεν βαζει τοσα πολλα αχρηστα πραγματα (συγκριτικα με toshiba και sony). Το εχεις σκαναρει με καποιο antivirus;
Nahock Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό εδώ έχει καμιά σχέση με αυτό που γίνεται λόγος στο θέμα αυτό; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για αγορά σε αυτά τα χρήματα;
xristoforos89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό εδώ έχει καμιά σχέση με αυτό που γίνεται λόγος στο θέμα αυτό; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για αγορά σε αυτά τα χρήματα; Καμια σχεση. Εδω περα γινεται λογος για λαπτοπ με i5 και την 5650m για καρτα γραφικων. Αυτο του αμαζον εχει i3 και ενσωματωμενη καρτα γραφικων.
Nemo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Η Dell δεν βαζει τοσα πολλα αχρηστα πραγματα (συγκριτικα με toshiba και sony). Το εχεις σκαναρει με καποιο antivirus; Kι ομως ~οση προγκατεστημενη σαβουρα εχει ενα Sony Vaio αλλη τοση εχει περιπου & το συγκεκριμμενο Dell . Παντως σε μεγαλο βαθμο ευθυνεται το Antivirus για την αργη εκκινηση( μαζι με το 5200rpm σκληρο). Αν θελετε να επιταχυνετε το χρονο εκκινησης καπως ,ενεργοποιηστε και τους υπολοιπους πυρηνες στο σχετικο menu των Windows που αφορα το bootup ... http://www.lockergnome.com/pcmichiana/2011/03/08/how-to-speed-up-windows-enable-multiple-cpu-cores-on-startup/
bebis4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Kι ομως ~οση προγκατεστημενη σαβουρα εχει ενα Sony Vaio αλλη τοση εχει περιπου & το συγκεκριμμενο Dell . Παντως σε μεγαλο βαθμο ευθυνεται το Antivirus για την αργη εκκινηση( μαζι με το 5200rpm σκληρο). Αν θελετε να επιταχυνετε το χρονο εκκινησης καπως ,ενεργοποιηστε και τους υπολοιπους πυρηνες στο σχετικο menu των Windows που αφορα το bootup ... http://www.lockergnome.com/pcmichiana/2011/03/08/how-to-speed-up-windows-enable-multiple-cpu-cores-on-startup/ ειναι ασφαλες?
xristoforos89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι ασφαλες? To εκανα στο λαπτοπ αλλα μου αλλα δεν ειδα καποια διαφορα. Ανοιγε στα 24 δευτερολεπτα και ανοιγει και παλι στα 24.
Herculess Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή όταν ανοίγει χρησιμοποιεί μόνο τον έναν επεξεργαστή?? Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα εχει διαφορά. Ισως να κερδισει κάποιος χρόνο απο το να κάνει επιλεκτική εκκινηση μονο των προγραμμάτων που χρησιμοποιεί, από το ίδιο μενού που λέει το τατοριαλ
xristoforos89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνα με τον πινακα, τον εναν πυρηνα του επεξεργαστη χρησιμοποιει κατα την εκκινηση.
fosmpa2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα παιδες και καλως σας βρηκα!!!!!! εχω ενα vaio παλιο που δεν το χρησιμοποιω λογω το οτι δεν βρισκω drivers και ο κωτσοβολος μου το περνει για 100 ευρω, κοιταξα για λαπτοπ και επεσε το ματι μου στο dell αλλα σκαλωνω στο τι γραφει στην καρτα γραφικων... ειναι τελικα αυτο που συζητατε με την 1gb αν μπορειτε να το τσεκαρετε να μου πειτε τι παιζει... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097648 το λαπτοπ το θελω για γενικη χρηση και κανα παιχνιδακι... απ' οτι λετε αξιζει αρκετα και για games...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το πας μια βολτα και απο τα Public να σου πουνε και αυτοι μια τιμη; Γιατι ο Κλωτσοβολος εχει απιστευτα μικρη ποικιλια σε λαπιτοπια τουλαχιστον στο σαιτ του...
xristoforos89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Στο παρον θεμα συζητειται ενα dell με την 5650m για καρτα γραφικων. Αυτο που δινει ο Κωτσοβολος ειναι με ενσωματωμενη καρτα γραφικων (χεσε μεσα δηλαδη). Για να στο παιρνει ο Κωτσοβολος με 100ευρω, παει να πει οτι το πουλας ανετα στο φορουμ με 150ευρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.