Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η διαφορά αυτού του laptop με την ati με την Intel GMA Shared και με την Intel HD Graphics Intergrated; Σε γνωστά καταστήματα που έψαξα το βρήκα μόνο με τις intel. Ποια είναι καλύτερη;

Επίσης, ποιο από τα 2 είναι καλύτερο; (ο χώρος του δίσκου δεν με ενδιαφέρει)

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097648

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0577405&catid=010200

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

παιδια εγω και εγω το παραπανω λαπτοπ απο το mystytem αγορασμενο και θελω να ρωτησω το εξης.

οταν το συνεδεσα στο ιντερνετ με καλωδιο και οχι ασυρματα δεν εχει ιντερνετ και δεν αναβουν

και τα φωτακια το πορτοκαλι και το πρασινο εκει που συνδεεται το καλωδιο στην υποδοχη.

σε εσας αναβουν?

ξερετε αν οταν το συνδεω μεσω καλωδιου πρεπει να δημιουργησω νεα συνδεση και να βαλω pass και user name? και αν πως γινεται στα win 7?

Δημοσ.

Ποια η διαφορά αυτού του laptop με την ati με την Intel GMA Shared και με την Intel HD Graphics Intergrated; Σε γνωστά καταστήματα που έψαξα το βρήκα μόνο με τις intel. Ποια είναι καλύτερη;

Επίσης, ποιο από τα 2 είναι καλύτερο; (ο χώρος του δίσκου δεν με ενδιαφέρει)

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097648

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0577405&catid=010200

Καμια απο τις 2 καρτες (intel gma και intel HD) δεν ειναι καλες.

Και οι 2 ειναι ενσωματωμενες.

Η προσφορα απο το msystems ειναι μακραν η καλυτερη.

Δημοσ.

Η σύνδεση μέσω καλωδίου δεν θέλει pass κ.λπ.,

1)κοίταξε μήπως είναι απενεργοποιημένη η σύνδεση δυκτίου μέσω καλωδίου στο laptop μέσα απο τα windows

2)Δες στο Device Manager των windows η κάρτα δυκτίου είναι ενεργή

3)Μήπως είναι off απο το modem-router

4)κοίταξε στο bios του laptop μηπως έχει γίνει disabled.

Δημοσ.

Η σύνδεση μέσω καλωδίου δεν θέλει pass κ.λπ.,

1)κοίταξε μήπως είναι απενεργοποιημένη η σύνδεση δυκτίου μέσω καλωδίου στο laptop μέσα απο τα windows

2)Δες στο Device Manager των windows η κάρτα δυκτίου είναι ενεργή

3)Μήπως είναι off απο το modem-router

4)κοίταξε στο bios του laptop μηπως έχει γίνει disabled.

εχει αυτα τα φωτεινα ledakia για να αναβουν οταν εχεις συνδεσει μεσω καλωδιου?

Δημοσ.

Καμια απο τις 2 καρτες (intel gma και intel HD) δεν ειναι καλες.

Και οι 2 ειναι ενσωματωμενες.

Η προσφορα απο το msystems ειναι μακραν η καλυτερη.

Δώσε link

Δημοσ.

Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

παιδια εγω και εγω το παραπανω λαπτοπ απο το mystytem αγορασμενο και θελω να ρωτησω το εξης.

οταν το συνεδεσα στο ιντερνετ με καλωδιο και οχι ασυρματα δεν εχει ιντερνετ και δεν αναβουν

και τα φωτακια το πορτοκαλι και το πρασινο εκει που συνδεεται το καλωδιο στην υποδοχη.

σε εσας αναβουν?

ξερετε αν οταν το συνδεω μεσω καλωδιου πρεπει να δημιουργησω νεα συνδεση και να βαλω pass και user name? και αν πως γινεται στα win 7?

για ενημερωση απο την dell που μιλησα μου ειπανε οτι το μοντελο αυτο δεν εχει led στην καρτα.

Δημοσ.

Εχει στις επιλογές της μπαταρίας την επιλογή απενεργοποίηση φόρτιση μπαταρίας δηλαδή δε φορτίζει μέχρι την επόμενη επανακίνηση του λάπτοπ. Χρησιμεύει κάπου αυτή η επιλογή;

Δημοσ.

Εχει στις επιλογές της μπαταρίας την επιλογή απενεργοποίηση φόρτιση μπαταρίας δηλαδή δε φορτίζει μέχρι την επόμενη επανακίνηση του λάπτοπ. Χρησιμεύει κάπου αυτή η επιλογή;

Αν και δεν έχω αυτό το laptop, μπράβο πολύ χρήσιμη λειτουργία. Ναι είναι καλό γιατί όταν χρησιμοποιείς το laptop με ρεύμα δεν πρέπει να έχεις την μπαταρία συνδεμένη αν θες να μην μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας μετά από κάποιους μήνες. Οπότε με αυτό τον τρόπο και δεν την χαλάς και έχεις την μπαταρία πάνω. Ελπίζω σε περίπτωση διακοπής ρεύματος να βλέπει την μπαταρία βέβαια. Αυτό θα είναι το τέλειο.

Δημοσ.

Αν και ολίγο of topic (μια και αφορά όμως ένα Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black) ερωτώ:

Πώς εξηγείται το γεγονός των διαφορετικών θερμοκρασιών που δείχνουν τα CPUID Hmonitor και speedfan?

41 το ένα 29 το άλλο (ταυτόχρονα)?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς αποφάσισα να πάρω και εγώ τον ίδιο φορητό υπολογιστή αλλά δυστυχώς από το κατάστημα Msystem που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι έχει εξαντληθεί μήπως ξέρει κανείς αν ξαναφέρει ή θα αλλάξει το μοντέλο με τους sandy bridge επεξεργαστές οπότε πρέπει να περιμένω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...