Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 δισκάκια αν δεν απεγκαταστήσεις μερικά από τα προγράμματα που έχει, ή μπορεί να άλλαξε η σύνθεση των προγραμμάτων. Εγώ πάντως 2 χρειάστηκα!!!!

Καλορίζικο και καλοπαίχνιδο.

Με το τελευταίο BIOS στα παιχνίδια, ο ανεμιστήρας γυρίζει γρηγορότερα. Από 82 βαθμούς η κάρτα γραφικών (μαξιμουμ) έφτασε τους 71 και μάλιστα με το homefront να τρέχει στο φουλ από πίσω!!!!!!!

Με το που έρχεται η έκδοση του φορητού με το Sandy Bridge θα το πάρω για τη γυναίκα μου, με έχει φάει........

Τι είναι το Sandy Bridge βρε παίδες...? Με τους Intel επεξεργαστές έχει σχέση..?

Συμφέρει να περιμένω για όταν έρθουν στην Ελλάδα οι Dell με αυτό, ή να πάρω τώρα το λάπτοπ του συγκεκριμένου θέματος...?

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τελικά αλάχθηκε με καινουργιο...(πλήρωσα και 24 ευρώ μεταφορικά!!)

μια χαρά πάντως το μηχανάκι...πετάει!

Μια ερώτηση! Το Laptoπ πρεπει να το δηλώσω sto site της DELL για να ισχύει η εγγύηση??

η δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο (επειδή στο site DELL δεν έχει κάπου για δήλωση)

Δημοσ.

και εγω δεν το εχω δηλωσε. τι κανουμε αραγε?

εχετε κανει ολοι οσοι εχετε το λαπτοπ bios updated?

Δημοσ.

και εγω δεν το εχω δηλωσε. τι κανουμε αραγε?

εχετε κανει ολοι οσοι εχετε το λαπτοπ bios updated?

Δεν χρειαζεται να δηλωθει για να ισχυει η εγγυηση.

Εγγυηση εχετε μεχρι την ημερομηνια που λεει το dell support center.

Αν θελετε καλειτε την Dell και το δηλωνετε: 210.81.29.810

Δημοσ.

Παιδια και ψαχνω για laptop αυτην την περιοδο

Χωρις μεγαλες απαιτησεις ...

Να το παρω ;;;

Αξιζει για τα λεφτα του;;;

sorry αν επαναλαμβάνω τα ιδια και τα ιδια...

Δημοσ.

επίσης Οι μνήμες παίζουν στα 1000 οχι στα 1333 ??

οι δικες σας σε τι συχνότητα είναι?? να τις βάλω στα 1333 χειροκίνητα?

Δημοσ.

Μια ερώτηση βρε παιδιά...η ποιότητα κατασκευής του εν λόγω laptop είναι καλή..?? π.χ. σε σχέση με το HP G62 B95ev, ποιο είναι καλύτερο..?? γενικά όσοι το έχετε τι εντύπωση έχετε..μένουν πολλές δαχτυλιές στα "λεία" κομμάτια..?

Δημοσ.

Μια ερώτηση βρε παιδιά...η ποιότητα κατασκευής του εν λόγω laptop είναι καλή..?? π.χ. σε σχέση με το HP G62 B95ev, ποιο είναι καλύτερο..?? γενικά όσοι το έχετε τι εντύπωση έχετε..μένουν πολλές δαχτυλιές στα "λεία" κομμάτια..?

Εχω δουλεψει και τα 2 λαπτοπ και πιστευω πως το Hp εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (βεβαια ειχα δουλεψει ενα ασημενιο Hp, και οχι μαυρου χρωματος -δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα).

Επισης σχετικα με το Dell, δεν ειναι τοσο εμφανεις οι δαχτυλιες στα πλαστικα του.

Δημοσ.

To HP δεν το έχω δεί...το dellaki έχει αρκετά καλά πλαστικα(για τα λεφτά του) .. Σίγουρα ζεσταίνεται!!(αν παίζεις παιχνίδια ή κάνει κάποια διεργασία) δεν σταματαει ποτέ ο ανεμιστήρας!

Μ'αρεσει η επιφάνει που είναι το πληκτρολόγιο...μοιάζει μεταλλικής υφής!

Δαχτυλιές όχι δεν αφήνει(δεν είπαμε να φας σουβλάκια και να πιάσεις το laptop..αλλά σε κανονική κατάσταση)

Δημοσ.

To HP δεν το έχω δεί...το dellaki έχει αρκετά καλά πλαστικα(για τα λεφτά του) .. Σίγουρα ζεσταίνεται!!(αν παίζεις παιχνίδια ή κάνει κάποια διεργασία) δεν σταματαει ποτέ ο ανεμιστήρας!

Μ'αρεσει η επιφάνει που είναι το πληκτρολόγιο...μοιάζει μεταλλικής υφής!

Δαχτυλιές όχι δεν αφήνει(δεν είπαμε να φας σουβλάκια και να πιάσεις το laptop..αλλά σε κανονική κατάσταση)

Ποτέ δεν τρώω με τα χέρια και πιάνω ταυτόχρονα το λάπτοπ μου...Ειδικά εάν το κάνει κάποιος αυτό με ΤΡΕΛΕΝΕΙ...όχι μόνο με το λάπτοπ αλλά γενικά...Ρε παίδες εσείς τι προτείνετε...??? έχω μπερδευτεί ΠΑΡΑ πολύ...να περιμένω για τα sandy?, να αγοράσω το hp? ή να αγοράσω το συγκεκριμένο DELL...?? :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...