Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αποψε τσιμπησα και εγω τον dello, με i3 στα 2.53ghz, 3gb ram και 250gb.. απο msystems (αψογοι)

τα restore discs θελουν 2 dvd για να γινουν?

επισης ειναι υποχρεωτικο να γινουν κατα το 1ο ανοιγμα του λαπτοπ?

μπορω να τον ανοιξω και να τα φτιαξω μετα (αφου δεν εγκαταστησω τιποτα αλλο)?

Δημοσ.

αποψε τσιμπησα και εγω τον dello, με i3 στα 2.53ghz, 3gb ram και 250gb.. απο msystems (αψογοι)

τα restore discs θελουν 2 dvd για να γινουν?

επισης ειναι υποχρεωτικο να γινουν κατα το 1ο ανοιγμα του λαπτοπ?

μπορω να τον ανοιξω και να τα φτιαξω μετα (αφου δεν εγκαταστησω τιποτα αλλο)?

Καλορίζικο!!!

1). Ναι δύο δισκάκια θες.

2). Στην αρχή, στη μέση, όποτε γουστάρεις και όποτε θες.

Δημοσ.

Η πρωτη προσπαθεια ηταν αποτυχημενη.. εκνευριστικα και το αφησα..

Το μηχανημα εξαιρετικο, αλλα το μονο μειον ειναι τα πολυ αδυναμα ηχεια.. εκει απογοητευτηκα μιας κ ειχα συνηθησει στα altec lansing του προηγουμενου μου hp..

πολυ κομπλε σε ολα τ αλλα του μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή επιλογή το dell!

Καλά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή...

Βρήκα και ένα review του συγκεκριμένου μοντέλου με παραπλήσια χαρακτηριστικά ι5-430m(2,27Ghz) ati radeon 5470(1GB)...

Ελπίζω να βοηθήσει το μόνο "κακό" ότι είναι στα αγγλικά.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/990/pg1/dell-inspiron-15r-core-i3-i5-laptop-review-introduction.html

Καλή σας μέρα!

Δημοσ.

Τρία δισκάκια θες για να κάνεις το first backup!!!

Μαντέψτε με τιιιιιι το δοκίμασα... το NFS Hot Pursuit 2010... μπορώ να πω αξιολογώτατος ο φορητούλης... θα λιώσω το Σ/Κ!!!

Δημοσ.

3 δισκάκια αν δεν απεγκαταστήσεις μερικά από τα προγράμματα που έχει, ή μπορεί να άλλαξε η σύνθεση των προγραμμάτων. Εγώ πάντως 2 χρειάστηκα!!!!

Καλορίζικο και καλοπαίχνιδο.

Με το τελευταίο BIOS στα παιχνίδια, ο ανεμιστήρας γυρίζει γρηγορότερα. Από 82 βαθμούς η κάρτα γραφικών (μαξιμουμ) έφτασε τους 71 και μάλιστα με το homefront να τρέχει στο φουλ από πίσω!!!!!!!

Με το που έρχεται η έκδοση του φορητού με το Sandy Bridge θα το πάρω για τη γυναίκα μου, με έχει φάει........

Δημοσ.

Εγώ το πήρα για την αδερφή μου...το φροτίσα...το πατάω να ανοιξει...ακουγεται ενα "ΠΑΦ" και τέλος!!!μετα το ξαναπατησα και έκανε ενα μπιπ μπιπ μπιπ...νεκρη οθονη ολα!!

Θα το παω στο Msystem να δω τι θα κάνω!!!! Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν άλλο?

Δημοσ.

ξέρετε αν έχει DOA 7 ημερών το Msystem?

μου είχαν πει ότι για 1 μήνα επειδή δεν έχει δηλωθεί ακόμα στην DELL δεν θα μπορώ να το δηλώσω στο site...ΚΑΙ ΑΝ πάθει κάτι να το πάω σε αυτους.

Να δω αν το αλλάξουν...θα σας πω άυριο...

Δημοσ.

Μια αποδείξη μου έδωσαν! ρωτάω αν έχει καν DOA 7 ημερών το κατάστημα.

έχετε υπόψιν σας?

Αν δεν μου το αλλάξουν τι να κάνω? Μου είχαν πει εξαρχης οτι η δεν ειναι δηλωμένο ακόμα στην dell και για ένα μηνα ότι πάθει το πάω σε αυτους.

Δημοσ.

Μετά από 4 μέρες χρήσης έχω να πω πως το εργαλείο είναι κορυφαίο!

Τελικά ο θόρυβος που τόσος ντόρος έγινε είναι από ανύπαρκτος ως τελείως υποφερτός (όταν ο ανεμιστήρας δουλεύει γρήγορα).

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για λαπτοπ, είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

με ηρεμη χρηση (οχι παιχνιδια) ο ανεμιστηρας δε δουλευει καθολου..

εντελως αθορυβο για την ωρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...