Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αναβολή σε αναβολή πάει γενικά αυτό το laptop , φίλος πήρε αυτό πρίν μερικές μέρες δεν νομίζω οτι έχουν τρελλές διαφορές.

Αυτο εχει ακομη πιο καλη κατασκευη..

Απο αλουμινιο.. ;)

Μακάρι ρε παιδιά...με την σκέψη του ξυπνάω με την σκέψη του κοιμάμαι...σαν τα μωρά καταντήσαμε :P

Καθαρά εγκυκλοπαιδική απορία... μεταξύ 550v και 5650 ποιά είναι καλύτερη;

Αρκετα καλυτερη η 5650!

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο αναβολή σε αναβολή πάει γενικά αυτό το laptop , φίλος πήρε αυτό πρίν μερικές μέρες δεν νομίζω οτι έχουν τρελλές διαφορές.

Από ό,τι βλέπω η μόνη βασική διαφορά είναι στον επεξεργαστή...κ 1 usb ακόμα νομίζω και γραφικοκάρτα δευτερευόντως...

κ να πω την αλήθεια μου έχω αρχίσει να ξενερώνω με τις αναβολές...γιατί παραγγελία έδωσα 3-3-11 και αν πάλι μετατεθεί μετά τις 29-3-11 νομίζω δεν πρόκειται να έρθει κ απλά μας δουλεύουν... (κ όχι τπτ άλλο,,, η υπομονή δεν είναι στη λίστα με τις αρετές μου...)

Αυτο εχει ακομη πιο καλη κατασκευη..

Απο αλουμινιο.. ;)

Αρκετα καλυτερη η 5650!

Σε αρκετά site του εξωτερικού είδα να λένε ότι η 550ν είναι πιο γρήγορη αλλά η 5650 έχει καλύτερη απόδοση... αααααααν ποτέ θυμηθούν να τα φέρουν θα γράψω εντυπώσεις με τη σειρά μου κ εγώ!!!!

Δημοσ.

Μόνο ο δίσκος είναι 320gb και υπάρχει κ σε μαύρο... Link

αν δεν το φέρει η msystems μέχρι τέλη της άλλης εβδομάδας, εγώ θα προτιμήσω το grab-it...

έχει κανείς εμπειρία από αυτό το κατάστημα;

Δημοσ.

Εχω εγώ αλλά και φίλος μου, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Ο φίλος πήρε αυτό και εμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, γιατί το 15R (N5010) i5-480M θα καθυστερούσε.

Δημοσ.

Παιδιά, κατόπιν δικού μου mail, έλαβα mail από την Msystems... ενώ την Παρασκευή είπαν ότι θα αργήσει μια βδομάδα γιατί η μεταφορική έκανε λάθος... σήμερα είπαν ότι πήγε για 29 για λόγους της Dell κ ότι η εταιρεία το αναβάλλει συνεχώς... τελικά τα laptops έχουν δοθεί στη μεταφορική ή μας δουλεύουν;;; Grab-it θα δουλέψει στο τέλος... να μου το θυμηθείτε!!!

Δημοσ.

Ρε φιλε ειλικρινα χαλαρωσε για ενα φορητο υπολογιστη μιλαμε και οχι για γκομενα...και σε τελικη αναλυση παρε στη Dell ενα τηλεφωνο να δεις αν ισχυουν οι ισχυρισμοι του καταστηματος και αν το προβλημα ειναι οντως απο την εταιρια.

Δημοσ.

Εχω εγώ αλλά και φίλος μου, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Ο φίλος πήρε αυτό και εμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, γιατί το 15R (N5010) i5-480M θα καθυστερούσε.

Αγαπητέ φίλε jtheorg,

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο λάπτοπ που αγόρασε ο φίλος σου μπορείς να με διαφωτίσεις σε δύο-τρία θεματάκια:

α) έχει χωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο;

β) ο ήχος είναι τόσο καλός όσο περιγράφουν σε διάφορα σχόλια;

γ) η οθόνη είναι καλή; και τέλος

δ) πως τα πάει από πλευράς θορύβου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου.

Δημοσ.

α)οχι

β)ναι, ο ήχος είναι πολύ καλός

γ)το θέμα της οθόνης είναι σχετικό, (για τα χρήματα που δίνεις είναι καλή), προσωπική μου άποψη είναι οτι στις 15''+ θεωρώ απάραδεκτη ανάλυση το 1368χ768 και τις glare οθόνες(εκτός αν δεν έχεις σκοπό να βγείς απο το σπίτι)

δ)εξαρτάται για τη χρήση το θέλεις, αν το πιέσεις και ανεβάσει θερμοκρασίες εκεί θα ακούγεται το ανεμιστηράκι μέχρι να πέσει η θερμοκρασία για άλλους είναι ενοχλητικό για άλλους πάλι οχι , όπως καταλαβαίνεις και το θέμα του θορύβου είναι λίγο σχετικό και αυτό.

Δεν ξέρω για τη χρήση το θέλεις αλλά το θεωρώ τίμιο για τα χρήματα του + το οτι είναι Dell.

Αν μπορεις να περιμένεις γύρω στο μήνα καλό θα ήταν γιατί θα έχουν κυκλοφορήσει τα καινούργια με sandy και λογικά θα πέσουν και λίγο οι τιμές στους i3-i5.

Δημοσ.

α)οχι

β)ναι, ο ήχος είναι πολύ καλός

γ)το θέμα της οθόνης είναι σχετικό, (για τα χρήματα που δίνεις είναι καλή), προσωπική μου άποψη είναι οτι στις 15''+ θεωρώ απάραδεκτη ανάλυση το 1368χ768 και τις glare οθόνες(εκτός αν δεν έχεις σκοπό να βγείς απο το σπίτι)

δ)εξαρτάται για τη χρήση το θέλεις, αν το πιέσεις και ανεβάσει θερμοκρασίες εκεί θα ακούγεται το ανεμιστηράκι μέχρι να πέσει η θερμοκρασία για άλλους είναι ενοχλητικό για άλλους πάλι οχι , όπως καταλαβαίνεις και το θέμα του θορύβου είναι λίγο σχετικό και αυτό.

Δεν ξέρω για τη χρήση το θέλεις αλλά το θεωρώ τίμιο για τα χρήματα του + το οτι είναι Dell.

Αν μπορεις να περιμένεις γύρω στο μήνα καλό θα ήταν γιατί θα έχουν κυκλοφορήσει τα καινούργια με sandy και λογικά θα πέσουν και λίγο οι τιμές στους i3-i5.

Αγαπητέ φίλε jtheogr,

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Δημοσ.

Και εγώ είμαι στην αναμονή 2 εβδομάδες τώρα και έχω εκνευριστεί αρκετά.

Αν δεν γίνει τίποτα και σήμερα λέω να πάω σε αυτό http://www.pcstation.eu/lenovo-ideapad-z560a-core-i5.html έχει κανείς άποψη για το μηχάνημα (έκτος από την εγγύηση) ;

Με μια πρωτη ματια η καρτα γραφικων του ειναι κατω του μετριου.

Δημοσ.

Και ναι, είναι γεγονός... παρελήφθη το νέο μπεμπέ της Dell! Baladic με το καλό να παραλάβεις... παιδιά όλα καλά με το λαπτόπιον αλλά όταν έβαλα να φτιάξω τα restore discs έκανε υπερβολικάαααααα πολύ ώρα κατά την εγγραφή κ επαλήθευση των δεδομένων... είναι λογικό;;; Επίσης, συνέδεσα ποντίκι κ ενώ το αναγνώρισε σαν usb device δεν ανταποκρινόταν ο πόντικας... κάθε συμβουλή δεκτή... είμαι πρωτάρης με φορητό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...