Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ελα πες την αλήθεια.. Τι σου έχει κάνει ο Danny Boyle?

Eνα trainspotting έχει κάνει, όλα τ' άλλα δε μου λένε κάτι...

Γλυκανάλατος.

Δημοσ.

Το θεωρω απιστευτα υπερεκτιμημενο :rolleyes:

Όταν το είδα πρώτη φορά του έβαλα ένα ωραιότατο 3. Ωστόσο, όταν το ξαναείδα κατάλαβα ότι σε βάζει στην ψυχολογία του πρεζάκια, την παράνοια του τρόπου ζωής τους, από το πως ζούσαν μέχρι τα όνειρα που κυνηγούσαν. Κάνανε τα πάντα για να πάρουν τη δόση τους σε σημείο που η ζωή τους είχε καταλήξει ένα bad trip. Μια ψυχεδελική παράσταση κάπου μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τρομερά ενδιαφέρουσα η λίστα, η χαρά του σινεφίλ! Έχει αριστουργήματα μέσα, μερικά από τα οποία έχω δει παραπάνω από μια φορά (Ταρκόφσκι, Κάουφμαν...). Έχει όμως και αρκετές που, ντρέπομαι να πω, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ, φαίνονται όμως τρομερά cult και θα τις ψάξω, λογικά βέβαια θα είναι κάπως δυσεύρετες...

Δημοσ.

Και μένα αυτό μου έκανε εντύπωση, ότι έχει μέσα μερικές κλασικές ταινιάρες αλλα και μερικές που τια ακούω για πρώτη φορά...και με σχετικά υψηλές βαθμολογίες... αλλά όπως είπες...αντε βρες τες.

Δημοσ.

Μια χαρά το πήγαινες ρε φίλε μέχρι που έφτασα στο Butterfly Effect και κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά! Μετά είδα τη βαθμολογία του στο IMDB και κόντεψαν να μου πέσουν και τα δόντια!!! 7.8 ενώ ο Τιτανικός που έβλεπα προχθές έχει 7.4? :shock: :shock: :shock: Μιλάμε για γαμώ την αξιοπιστία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...