john1987 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Βαθμολογειτε ταινιες στο imdb? http://www.imdb.com/mymovies/list?l=12687543 Σχολια,κραξιμο κτλ ευπροσδεκτα
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 1 το elephant, 3 το le pianist και 10 τα φιλαράκια... δε λέω καλή η λίστα σου, άμα την διαβάσουμε ανάποδα
3leven Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Ποτε δε βαθμολογω ταινιες.. (Η γνωστη νοοτροπια: Τι διαφορα θα κανει η μια φηφος) Μονο μια φορα εβαλα ψηφο και αυτη ηταν περυσι στο Avatar , 10 στρογγυλο στρογγυλο Την εχω δει 6 φορες τη ταινια.. James Cameron , ασε τους Τιτανικους και πιασε να φτιαξεις το sequence
john1987 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου το le pianist αισχρη ταινια και φαντασου ειμαι λατρης της κλασικης μουσικης και του πιανου.Αηδια μου προκαλεσε η ταινια και τιποτα αλλο. Το Elephant δεν το θυμαμαι πολυ καλα,απλα μου ειχε κανει καλη εντυπωση. Απο ολες τις βαθμολογιες για τα φιλαρακια βρηκες να πεις?
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 το le pianist ενδεχεται και να μην την καταλαβες, το θεμα δεν ειναι ουτε το πιανο, ουτε η κλασσική μουσικη... ειδα μονο την πρωτη και την τελευταια σελίδα όχι τις ενδιαμεσες
NemeSis1990 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 http://www.imdb.com/mymovies/list?l=46078802
john1987 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το le pianist ενδεχεται και να μην την καταλαβες, το θεμα δεν ειναι ουτε το πιανο, ουτε η κλασσική μουσικη... ειδα μονο την πρωτη και την τελευταια σελίδα όχι τις ενδιαμεσες Την καταλαβα μια χαρα φιλε,απλα ηθελα να διευκρινισω οτι δεν τη βαρεθηκα επειδη σχετιζεται με κλασικη μουσικη κτλ. Εσυ δηλαδη τι αποκομισες απο την ταινια?Εγω αποστροφη και μονο.Δε με ενοχλει η ανωμαλια,αρκει ομως να εχει καποιο νοημα,με χαλαει ομως οταν γινεται μονο για να σοκαρει και ειναι αυτοσκοπος. NemeSis1990 mar adentro 6 στα δεκα?και shawshank redemption 7 μονο?! Πολυ Ιναριτου βλεπω στις ψηλες θεσεις,εγω μονο το αμορες περος θεωρω αξιολογο
NemeSis1990 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 NemeSis1990 mar adentro 6 στα δεκα?και shawshank redemption 7 μονο?! Το Mar adentro με κούρασε με το πολύ μπλα μπλα και το Shawshank Redemption ήταν σαν ένα review του prison break. Κάλο παραμυθάκι αλλά μέχρι εκεί, το 7 είναι καλός βαθμός. Ο Iñárritu με αγγίζει αρκετά εξ ου και οι υψηλές βαθμολογίες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το Shawshank Redemption ήταν σαν ένα review του prison break. Κάλο παραμυθάκι αλλά μέχρι εκεί, το 7 είναι καλός βαθμός. Post of the Decade κατά την άποψη μου. John ωραία λίστα αν και είναι προκλητικό να βλέπεις τους Νονούς να έχουν την ίδια βαθμολογία με το Catch Me If You Can . Περι ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το Mar adentro με κούρασε με το πολύ μπλα μπλα και το Shawshank Redemption ήταν σαν ένα review του prison break. Κάλο παραμυθάκι αλλά μέχρι εκεί, το 7 είναι καλός βαθμός. Ο Iñárritu με αγγίζει αρκετά εξ ου και οι υψηλές βαθμολογίες. Κι εμένα το ίδιο ο Iñárritu.Δες και το Biutiful αν δεν το έχεις ήδη δει. http://www.imdb.com/mymovies/list?votehistory Εντάξει έχω βαθμολογήσει πολύ λίγα γιατί άρχισα πρόσφατα.
john1987 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Post of the Decade κατά την άποψη μου. John ωραία λίστα αν και είναι προκλητικό να βλέπεις τους Νονούς να έχουν την ίδια βαθμολογία με το Catch Me If You Can . Περι ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα. true story Πιστευω ο Scofield καλυτερος ηθοποιος λιγακι απο τον Robbins Ενταξει εχεις δικιο για τους νονους,απλα διασκεδασα πολυ στο catch me if you can. 3leven δε βαθμολογω για να επηρεασω τη βαθμολογια,αλλα για να εχω ενα αρχειο με τις ταινιες που εχω δει.
marantonis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ειπα να φτιαξω κι εγω καμια λιστα στο imdb (ή μαλλον, μια σειρα απο λιστες): http://www.imdb.com/list/AE9eG0DXA-0/
Basilisc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 το Shawshank Redemption ήταν σαν ένα review του prison break.
NemeSis1990 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Σε αυτούς που δεν τους άρεσε το 7ράκι, να μου δείξουν ένα 8άρι μου που δεν θεωρούν καλύτερο του Shawshank Redemption. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2011 από NemeSis1990
NemeSis1990 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλά ρε παιδιά τόσοι σινεφίλ είμαστε, βάλτε τις λίστες σας μη ντρέπεστε! Άλλωστε, ο καθένας βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια, κάτι που είναι σεβαστό από όλους. Αμφιβάλω ότι δεν κρατάτε τις βαθμολογίες σας στο imdb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα