Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποτε δε βαθμολογω ταινιες.. (Η γνωστη νοοτροπια: Τι διαφορα θα κανει η μια φηφος)

Μονο μια φορα εβαλα ψηφο και αυτη ηταν περυσι στο Avatar , 10 στρογγυλο στρογγυλο :rolleyes:

Την εχω δει 6 φορες τη ταινια..

James Cameron , ασε τους Τιτανικους και πιασε να φτιαξεις το sequence :devil:

Δημοσ.

Φιλε μου το le pianist αισχρη ταινια και φαντασου ειμαι λατρης της κλασικης μουσικης και του πιανου.Αηδια μου προκαλεσε η ταινια και τιποτα αλλο.

Το Elephant δεν το θυμαμαι πολυ καλα,απλα μου ειχε κανει καλη εντυπωση.

Απο ολες τις βαθμολογιες για τα φιλαρακια βρηκες να πεις? :devil:

Δημοσ.

το le pianist ενδεχεται και να μην την καταλαβες, το θεμα δεν ειναι ουτε το πιανο, ουτε η κλασσική μουσικη...

ειδα μονο την πρωτη και την τελευταια σελίδα όχι τις ενδιαμεσες B)

Δημοσ.

το le pianist ενδεχεται και να μην την καταλαβες, το θεμα δεν ειναι ουτε το πιανο, ουτε η κλασσική μουσικη...

ειδα μονο την πρωτη και την τελευταια σελίδα όχι τις ενδιαμεσες B)

Την καταλαβα μια χαρα φιλε,απλα ηθελα να διευκρινισω οτι δεν τη βαρεθηκα επειδη σχετιζεται με κλασικη μουσικη κτλ.

Εσυ δηλαδη τι αποκομισες απο την ταινια?Εγω αποστροφη και μονο.Δε με ενοχλει η ανωμαλια,αρκει ομως να εχει καποιο νοημα,με χαλαει ομως οταν γινεται μονο για να σοκαρει και ειναι αυτοσκοπος.

NemeSis1990 mar adentro 6 στα δεκα?και shawshank redemption 7 μονο?!

Πολυ Ιναριτου βλεπω στις ψηλες θεσεις,εγω μονο το αμορες περος θεωρω αξιολογο :devil:

Δημοσ.

NemeSis1990 mar adentro 6 στα δεκα?και shawshank redemption 7 μονο?!

Το Mar adentro με κούρασε με το πολύ μπλα μπλα και το Shawshank Redemption ήταν σαν ένα review του prison break. Κάλο παραμυθάκι αλλά μέχρι εκεί, το 7 είναι καλός βαθμός.

Ο Iñárritu με αγγίζει αρκετά εξ ου και οι υψηλές βαθμολογίες.

Δημοσ.

το Shawshank Redemption ήταν σαν ένα review του prison break. Κάλο παραμυθάκι αλλά μέχρι εκεί, το 7 είναι καλός βαθμός.

Post of the Decade κατά την άποψη μου.

John ωραία λίστα αν και είναι προκλητικό να βλέπεις τους Νονούς να έχουν την ίδια βαθμολογία με το Catch Me If You Can :-D .

Περι ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.

Το Mar adentro με κούρασε με το πολύ μπλα μπλα και το Shawshank Redemption ήταν σαν ένα review του prison break. Κάλο παραμυθάκι αλλά μέχρι εκεί, το 7 είναι καλός βαθμός.

Ο Iñárritu με αγγίζει αρκετά εξ ου και οι υψηλές βαθμολογίες.

Κι εμένα το ίδιο ο Iñárritu.Δες και το Biutiful αν δεν το έχεις ήδη δει.

http://www.imdb.com/mymovies/list?votehistory

Εντάξει έχω βαθμολογήσει πολύ λίγα γιατί άρχισα πρόσφατα.

Δημοσ.

Post of the Decade κατά την άποψη μου.

John ωραία λίστα αν και είναι προκλητικό να βλέπεις τους Νονούς να έχουν την ίδια βαθμολογία με το Catch Me If You Can :-D .

Περι ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα.

true story :mrgreen:

Πιστευω ο Scofield καλυτερος ηθοποιος λιγακι απο τον Robbins :devil:

Ενταξει εχεις δικιο για τους νονους,απλα διασκεδασα πολυ στο catch me if you can.

3leven δε βαθμολογω για να επηρεασω τη βαθμολογια,αλλα για να εχω ενα αρχειο με τις ταινιες που εχω δει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτούς που δεν τους άρεσε το 7ράκι, να μου δείξουν ένα 8άρι μου που δεν θεωρούν καλύτερο του Shawshank Redemption.

Επεξ/σία από NemeSis1990
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά τόσοι σινεφίλ είμαστε, βάλτε τις λίστες σας μη ντρέπεστε!

Άλλωστε, ο καθένας βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια, κάτι που είναι σεβαστό από όλους. Αμφιβάλω ότι δεν κρατάτε τις βαθμολογίες σας στο imdb...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...