Προς το περιεχόμενο

αποκωδικοποιητής MPEG4 σε πολύπλοκο σύστημα

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω αποκωδικοποιητή MPEG4 για το σήμα της DIGEA αλλά δεν ξέρω πού πρέπει να τον βάλω έτσι όπως ο ηλεκτρολόγος μου τα έχει συνδέσει. Πρόκειτα για ένα σύστημα με 5 τηλεοράσεις στο σπίτι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

post-74587-0-43211800-1298630946_thumb.jpg

post-74587-0-96607700-1298630952_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω μόνο 3 τηλεοράσεις. Εκτός και αν μέσα στο σπίτι μοιράζει και αλλού (το οποία ψιλομαμακία μου φαίνεται

Τι μηχάνημα πήρες?

Δημοσ.

βλέπεις 3 γιατί τα 2 διακλαδίζονται σε άλλα 2, οπότε βγαίνει το 5... 3 = 2 + 2 + 1

αλλά σίγουρα δεν μπορώ να βάλω τον αποκωδικοποιητή στο σύστημά μου ώστε το σήμα να διακλαδίζεται σε όλο το σπίτι;

Δημοσ.

βλέπεις 3 γιατί τα 2 διακλαδίζονται σε άλλα 2, οπότε βγαίνει το 5... 3 = 2 + 2 + 1

αλλά σίγουρα δεν μπορώ να βάλω τον αποκωδικοποιητή στο σύστημά μου ώστε το σήμα να διακλαδίζεται σε όλο το σπίτι;

Μπα.... Δεν το κόβω κιόλας. Από όσα γνωρίζω.

Αν βάλεις επάνω το μηχάνημα πως θα αλλάζεις κανάλι?

Και πες ότι γίνεται.

Όλοι θα βλέπουν το ίδιο κανάλι?

Δημοσ.

Ο αποκωδικοποιητης εχει μεσα του και δεκτη. Δηλαδη αυτος πλεον θα πιανει τα καναλια και στην τηλεοραση σου θα συνδεθει ειτε μεσω scart, ειτε μεσω hdmi (καταλαβαινεις εδω οτι ειναι σαν να εχεις το ps2 πανω και να βλεπουν ολοι το ιδιο), ειτε μεσω του καλωδιου κεραιας που παλι στην τηλεοραση σου, τον αποκωδικοποιητη θα τον βλεπεις σαν ενα ακομη καναλι. Αρα αν το βαλεις στην κεντρικη κεραια ολες οι τηλεορασεις θα δειχνουν το ιδιο, και τα καναλια θα αλλαζουν απο τον αποκωδικοποιητη.

Αρα πρεπει το το νεο σημα να φτασει μεχρι την καθε τηλεοραση μονο με το καλωδιο, και εκει, σε καθε τηλεοραση θα μπει και απο ενας ξεχωριστος αποκωδικοποιητης.

Δημοσ.

ναι..

και η σύνδεση του αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση γίνεται με όπως με ένα dvd ας πούμε... (scart,rca,hdmi...)

Δημοσ.

ωχ... τότε μάλλον καλύτερα να πάω να πάρω νέες μικρές lcd tv που θα έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ε; οι 4 από τις 5 τηλεοράσεις που έχω τώρα είναι 14" crt, ο αποκωδικοοιητής δε θα κάνει κανά 80άρι euro;

Δημοσ.

καλυτερα παρε τηλεοραση

και σε μεταχειρισμενες αμα ψαξεις βρισκεις καλες τιμες

πουλα τις μικρες που εχεις κανα 30-40ρι και παρε καινουριες

Δημοσ.

ωχ... τότε μάλλον καλύτερα να πάω να πάρω νέες μικρές lcd tv που θα έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ε; οι 4 από τις 5 τηλεοράσεις που έχω τώρα είναι 14" crt, ο αποκωδικοοιητής δε θα κάνει κανά 80άρι euro;

Άπλα σε βλέπω.

Πάρε 5-6 TV εκεί να κάνεις τι δουλειά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...