Chaos3X Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 +1 Φιλε Chaos3X με τόσα που πέρασες βιβλίο πρέπει να γράψεις.. Κανε αυτό που σου είπαν με το UBUNTU.. Δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις... Κατέβασε το για pc 32bit από εδώ: http://releases.ubun...esktop-i386.iso Για x64 από εδώ: http://releases.ubun...sktop-amd64.iso Γράψε το .iso αρχείο σε κάποιο cd με το "power iso" Κάνε boot από το cd και θα σου βγάλει menu για να επιλέξεις γλώσσα.. Μετά θα πατήσεις στην πρώτη επιλογή: "Try ubuntu whitout change any change to your computer" Όταν ανοίξει η επιφάνεια εργασίας του ubuntu πάτα να παίξει κάποιο βίντεο και δες τι γίνεται... Τι έγινε ρε παιδιά μέχρι που να τελειώσω το ένα post έχετε γράψει τριάντα... μπράβο μπράβο... Δεν γίνεται αυτό που θες... ΧΑΧΑ! Όλοι μαζι πρέπει να γράψουμε γιατί όλοι βοηθάτε στο μέγιστο! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, θα δοκιμάσω και θα επενέλθω. Όσο για τα leopard, πολλά έχω ακούσει και έχω δεί στο youtube αλλά επειδή είμαι από φύσης δύσπιστος, αν δεν το δώ με τα μάτια μου και δεν είναι rock stable δεν το πιστεύω!!!
nikos_studio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 αν δεν το δώ με τα μάτια μου και δεν είναι rock stable δεν το πιστεύω!!! +10 Σωστός...
Chaos3X Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 drivers δεν χρειάζεται υπάρχουν στον πύρινα. Θα βάλεις να τρέξεις ένα video από τον εξωτερικό και ένα από τον εσωτερικό. Έχει πρόγραμμα αναπαραγωγής. Αν δεν παίζεις και παιχνίδια θα σου αρέσουν τα linux Ρε παιδιά έκανα και αυτό που μου είπατε. Έβαλα να παίξει ένα αρχείο .avi απ'τον σκληρό αλλά μου έλεγε ότι ήθελε codecs και όταν πάταγα search να βρεί απ'το internet, μου έβγαζε κάτι error. Με λίγα λόγια δεν μπόρεσα να τρέξω κάποιο αρχείο βίντεο! Ούτε καν mp3! Δεν με πάει καθόλου. Και να έλεγες ότι δεν προσπαθώ...
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Είσαι full γκαντέμης μου φαίνεται. code δεν μπορείς να κατεβάσεις επειδή δεν μπορεί να τα εγκαταστήσει μιας και το τρέχεις από το cd. Έχεις κανέναν περίσσιο δίσκο να τα εγκαταστήσεις για να δούμε τη γίνεται ;
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έχω τον ίδιο σκληρό δίσκο (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-7200-11-ST31500341AS-1-5TB-HDD-3-5-32MB-Cache-Sata-3Gb-s-ST31500341AS.htm) με αυτόν που έχω πρόβλημα και τον έχω βάλει σε μία θήκη και τον έχω μετατρέψει σε εξωτερικό. Η σύνδεση με τον Η/Υ γίνεται μέσω USB 2. Έτρεξα το HD Tune για τον παραπάνω δίσκο και πήρα τα εξής: Δεν νομίζω να βοηθάει αλλά είπα να δοκιμάσω. Ο εξωτερικός έχει και θύρα eSata οπότε θα τον δοκιμάσω και με τέτοια σύνδεση να δούμε τι θα μας βγάλει... Υ.Γ: Έχω ανοίξει το PC, τα πλαϊνά εννοώ και ακούω τον σκληρό ανα τακτά διαστήματα να κάνει "τσκ-τσκ" σαν να ζορίζεται πολύ. Μην γελάτε είναι δύσκολο να το περιγράψω...
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Καλά,νόμιζα ότι τον έλεγξες για bad sector,κάτι τέτοιο ακούγεται;; http://www.youtube.com/watch?v=7E3vy7L9hPU
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Καλά,νόμιζα ότι τον έλεγξες για bad sector,κάτι τέτοιο ακούγεται;; http://www.youtube.c...h?v=7E3vy7L9hPU Κάπως έτσι ακούγεται! Όμως φίλε μου δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει όλο το topic τον έχω τσεκάρει τον δίσκο με ότι υπάρχει και δεν υπάρχει...
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Κάπως έτσι ακούγεται! Όμως φίλε μου δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει όλο το topic τον έχω τσεκάρει τον δίσκο με ότι υπάρχει και δεν υπάρχει... Τα μισά σου τα πρότεινα εγώ,για αυτό και παραξενεύτηκα. Ο ήχος αυτός είναι καθαρά από bad sector,και κάθε φορά που κάνει αυτό το πήδημα χάνει και ταχύτητα,λογικό είναι άλλωστε.
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έχω τον ίδιο σκληρό δίσκο (http://www.plaisio.g...T31500341AS.htm) με αυτόν που έχω πρόβλημα και τον έχω βάλει σε μία θήκη και τον έχω μετατρέψει σε εξωτερικό. Η σύνδεση με τον Η/Υ γίνεται μέσω USB 2. Έτρεξα το HD Tune για τον παραπάνω δίσκο και πήρα τα εξής: Δεν νομίζω να βοηθάει αλλά είπα να δοκιμάσω. Ο εξωτερικός έχει και θύρα eSata οπότε θα τον δοκιμάσω και με τέτοια σύνδεση να δούμε τι θα μας βγάλει... Υ.Γ: Έχω ανοίξει το PC, τα πλαϊνά εννοώ και ακούω τον σκληρό ανα τακτά διαστήματα να κάνει "τσκ-τσκ" σαν να ζορίζεται πολύ. Μην γελάτε είναι δύσκολο να το περιγράψω... Να και το διάγραμμα του εξ. σκληρού με σύνδεση eSata: Τα μισά σου τα πρότεινα εγώ,για αυτό και παραξενεύτηκα. Ο ήχος αυτός είναι καθαρά από bad sector,και κάθε φορά που κάνει αυτό το πήδημα χάνει και ταχύτητα,λογικό είναι άλλωστε. Τι άλλο να κάνω? Μου προτείναν να "κάψω" τον σκληρό για να μου τον αλλάξουν αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτός??? Έχω αγανακτήσει... Υ.Γ: Μου είπαν ότι μιά παρτίδα με Seagate ήταν προβληματική. Έχετε ακούσει τίποτα??? Παρακάτω παραθέτω την ιστορία με τα διαγράμματα απ'το HD Tune. Seagate ST31500341AS (Primary): 1st Test Seagate ST31500341AS (Primary): 2nd Test Seagate ST31500341AS (Primary): 3rd Test, με άλλο καλώδιο Sata και αφήνοντάς τον ως τον μοναδικό δίσκο του συστήματος... Seagate ST31500341AS (Primary): In Safe Mode Seagate ST31500341AS (External): Connected With eSata Seagate ST31500341AS (External): Connected With USB WDC WD2500JS-23MHB0: ---------------------------------------------------------------------------------------------- CPUID HWMonitor: Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δεν έχει τι άλλο να κάνεις αν είναι όντως bad sector το μόνο που μένει είναι να κάνεις μια πλήρες διαγραφή του δίσκου με το HDD Low Level Format Tool αυτό το πρόγραμμα θα κάνει ανίχνευση για χαλασμένα sector και αν είναι δυνατών θα τα επισκευάσει,άλλες 4-5 ώρες όσο κάνανε και τα προηγούμενα.
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δεν έχει τι άλλο να κάνεις αν είναι όντως bad sector το μόνο που μένει είναι να κάνεις μια πλήρες διαγραφή του δίσκου με το HDD Low Level Format Tool αυτό το πρόγραμμα θα κάνει ανίχνευση για χαλασμένα sector και αν είναι δυνατών θα τα επισκευάσει,άλλες 4-5 ώρες όσο κάνανε και τα προηγούμενα. Μα αν έχω bad sector γιατί τόσα προγράμματα που έχω τρέξει δεν έχει βρεί κανένα τίποτα???
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τι να πω τώρα,ή τον φαντάζεσαι τον ήχο/προέρχεται από αλλού,ή έχει bad sector. Δεν γίνεται να είναι μια χαρά και να κάνει θορύβους.
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τώρα έχω βάλει τα ubuntu και κάνουν smart tests. Για να δούμε...
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τώρα έχω βάλει τα ubuntu και κάνουν smart tests. Για να δούμε... Κόλλησε! Μπήκε σε κάτι σαν safe mode η οθόνη και κόλλησε! Τώρα πάω για low level format με hiren...
rafail1994 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τι να πω τώρα,ή τον φαντάζεσαι τον ήχο/προέρχεται από αλλού,ή έχει bad sector. Δεν γίνεται να είναι μια χαρά και να κάνει θορύβους. Αυτός ο ήχος που ακούγεται στο video που έβαλες ακούγεται και σε έμενα όταν διαβάζει πράγματα ο δίσκος δεν νομίζω να είναι πρόβλημα .Πάντως ποτέ δεν ξέρεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.