washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Τι είναι το "burst rate"??? Δεν έχει πάντως να κάνει με...σκάσιμο. Do not worry.
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν έχει πάντως να κάνει με...σκάσιμο. Do not worry. Μάλιστα... Όντως αυτό δεν το είχα προσέξει έμενα είναι έτσι Κάτι μου βρωμάει σε αυτό το πρόγραμμα όμως εδω σε έμενα βγάζει ότι στην 3,3v αποδίδει 1,8V έλεος. Δοκίμασε και το intelburn test στο full Πόση ώρα περίπου κάνει να ολοκληρωθεί στο full???
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Όντως αυτό δεν το είχα προσέξει έμενα είναι έτσι Κάτι μου βρωμάει σε αυτό το πρόγραμμα όμως εδω σε έμενα βγάζει ότι στην 3,3v αποδίδει 1,8V έλεος. Δοκίμασε και το intelburn test στο full Ορίστε φίλε μου! Τον τέσταρα με το IntelBurn test: Τα συμπεράσματα δικά σου...
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ούτε εδώ .Έχουμε αγανακτήσει…… Μπορείς να βρεις από κάποιον να δοκιμάσεις επεξεργαστή, μητρική και τροφοδοτικό ;
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ούτε εδώ .Έχουμε αγανακτήσει…… Μπορείς να βρεις από κάποιον να δοκιμάσεις επεξεργαστή, μητρική και τροφοδοτικό ; Το intelburn είναι αξιόπιστο? Το OCCT μου φάνηκε πιο καλό και δεν τον βρήκε και νεράκι τον επεξεργαστή στα 3.2... Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ άλλα parts αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχω περάσει όλα τα test χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και να μην μπορώ να παίξω ένα βίντεο απ'το desktop μου χωρίς κολλήματα! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Απ'το HD Tune φαίνεται καθαρά ότι "κάτι" απασχολεί τον σκληρό! αλλά τιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ: Το PSU τι μπορεί να φταίει? Αν ήταν δεν θα υπολυτουργούσε και ο άλλος σκληρός ή κάποιο άλλο υποσύστημα???
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάντως αν φτάσεις σε σημείο απόλυτης απελπισίας ρίξε ένα format μπας και. Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα με κάποιο live CD.
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε και αυτό που λέει ο antonl κατέβασε τα ubuntu και πες μας τι γίνεται
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που λές και πως δουλεύει! Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα ubuntu είναι κάποια έκδοση Linux. Δηλαδή να περάσω καινούριο λογισμικό??? :shock::shock: Πάντως αν φτάσεις σε σημείο απόλυτης απελπισίας ρίξε ένα format μπας και. Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα με κάποιο live CD. Format έχω κάνει αρκετά και έχω περάσει διάφορες εκδόσεις windows. Αν δείς το πρώτο post μου θα καταλάβεις.
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Όχι θα το γράψεις σε ένα cd και θα κανείς boot από αυτό την δοκιμαστική έκδοση που δεν θα κάνει κάτι εγκατάσταση .Και πες μας αν σου κάνει πάλι το ίδιο αν στο κάνει τότε κλαφτα Χαράλαμπε
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Όχι θα το γράψεις σε ένα cd και θα κανείς boot από αυτό την δοκιμαστική έκδοση που δεν θα κάνει κάτι εγκατάσταση .Και πες μας αν σου κάνει πάλι το ίδιο αν στο κάνει τότε κλαφτα Χαράλαμπε Και drivers, προγράμματα αναπαραγωγής κ.λ.π??? Πώς θα τρέξω κάτι από εκεί??? Δεν θα με βάλει σε περιβάλον Linux? Θα πρέπει να του βάλω εγώ ένα αρχείο βίντεο για να δοκιμάσω? Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω καμία επαφή με τους συμπαθής πιγκουίνους...
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Θα τα αναγνωρίσει όλα. Σπάνια θα συμβεί κάτι με drivers. Το video θα το βρεις από το δίσκο σου, σαν να ήσουν σε windows
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 drivers δεν χρειάζεται υπάρχουν στον πύρινα. Θα βάλεις να τρέξεις ένα video από τον εξωτερικό και ένα από τον εσωτερικό. Έχει πρόγραμμα αναπαραγωγής. Αν δεν παίζεις και παιχνίδια θα σου αρέσουν τα linux
Chaos3X Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 drivers δεν χρειάζεται υπάρχουν στον πύρινα. Θα βάλεις να τρέξεις ένα video από τον εξωτερικό και ένα από τον εσωτερικό. Έχει πρόγραμμα αναπαραγωγής. Αν δεν παίζεις και παιχνίδια θα σου αρέσουν τα linux Παίζω παιχνίδια (μην φαντασείς τίποτα σπουδαίο) γι'αυτό δεν τα έχω αγγίξει καν! Τώρα ψάχνομαι να βάλω leopard σε PC αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόπιστο και δοκιμασμένο ακόμα, αλλά αυτό είναι μια άάάάάάάάάλλη συζήτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikos_studio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πάντως αν φτάσεις σε σημείο απόλυτης απελπισίας ρίξε ένα format μπας και. Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα με κάποιο live CD. +1 Φιλε Chaos3X με τόσα που πέρασες βιβλίο πρέπει να γράψεις.. Κανε αυτό που σου είπαν με το UBUNTU.. Δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις... Κατέβασε το για pc 32bit από εδώ: http://releases.ubuntu.com/releases/9.10/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso Για x64 από εδώ: http://releases.ubuntu.com/releases/9.10/ubuntu-9.10-desktop-amd64.iso Γράψε το .iso αρχείο σε κάποιο cd με το "power iso" Κάνε boot από το cd και θα σου βγάλει menu για να επιλέξεις γλώσσα.. Μετά θα πατήσεις στην πρώτη επιλογή: "Try ubuntu whitout change any change to your computer" Όταν ανοίξει η επιφάνεια εργασίας του ubuntu πάτα να παίξει κάποιο βίντεο και δες τι γίνεται... Τι έγινε ρε παιδιά μέχρι που να τελειώσω το ένα post έχετε γράψει τριάντα... μπράβο μπράβο... Τώρα ψάχνομαι να βάλω leopard σε PC αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόπιστο και δοκιμασμένο ακόμα, αλλά αυτό είναι μια άάάάάάάάάλλη συζήτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν γίνεται αυτό που θες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.