mitaras4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αν ειμαι σε λαθος τοπικ διορθωστε με σε περιπτωση που δεν ανοιγει το λαπτοπ, για διαφορους λογους(λογικα δεν δινει ρευμα) μπορω αν μεταφερω τα αρχεια σε ενα αλλο λαπτοπ σωστα? Με ποιο τροπο ομως ακριβως, ποιος ξερει? Το λαπτοπ ειπα δεν ανοιγει. Παιρνουν πολλα γι αυτη τη διαδικασια εξω? Καιγομαι, sos!
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αν ειμαι σε λαθος τοπικ διορθωστε με σε περιπτωση που δεν ανοιγει το λαπτοπ, για διαφορους λογους(λογικα δεν δινει ρευμα) μπορω αν μεταφερω τα αρχεια σε ενα αλλο λαπτοπ σωστα? Με ποιο τροπο ομως ακριβως, ποιος ξερει? Το λαπτοπ ειπα δεν ανοιγει. Παιρνουν πολλα γι αυτη τη διαδικασια εξω? Καιγομαι, sos! Βασικά είσαι σε λάθος Θεμα εντελώς. Δανείζεσαι χώρο άλλου. Άνοιξε ένα θέμα στο φορητοί υπολογιστές και θα πάρεις γνώμες.
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δίκιο έχεις φίλε μου και σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πιο πάνω ο φίλος antonl με προτρέπει να αλλάξω θύρα (controller) στον δίσκο. Γι'αυτό ρωτάω τι θα κερδίσω. Και πάλι ευχαριστώ... Υ.Γ1: Λέτε ΌΛΟ αυτό να το τραβάω επειδή έχω κάνει κανένα λάθος στο "μικρό" Overclock που έχω κάνει??? Υ.Γ2: Θυμίζω λίγο τις ρυθμίσεις του OC που έχω κάνει --> http://www.insomnia....de/page__st__80 post #83. Η τωρινές μου ρυθμίσεις περιγράφονται μετά τα πρώτα 8 διαγράμματα... Υ.Γ3: Πάντως κάποια στιγμή είχα πατήσει Load Default Settings στο Bios μπάς και φτιάξει το πρόβλημα αλλά τζίφος! Μετά επανέφερα το σύστημα σε OC κατάσταση... Για την περίπτωση να φταίει το OC γνωρίζει κάποιος??? εννοω να αλλαξεις αυτο το καλωδιο sata(κοκκινο ή κιτρινο συνηθως) που ειναι συνδεμενος ο σκληρος στην μητρικη Θα το δοκιμάσω κι αυτό, να'σαι καλά... Τελικά μάλλον πρέπει να τον βάψω μπλέ!!! TheELF, δεν μου σχολίασες το παραπάνω graph το οποίο είναι σε safe mode όπως ζήτησες...
STORM1978 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για την περίπτωση να φταίει το OC γνωρίζει κάποιος??? Θα το δοκιμάσω κι αυτό, να'σαι καλά... TheELF, δεν μου σχολίασες το παραπάνω graph το οποίο είναι σε safe mode όπως ζήτησες... τα rate του σκληρου ειναι μια χαρα.
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν στης προηγούμενες σελίδες ρώτησε κανένας άλλα πόσο ρεύμα έδινες στον επεξεργαστή και πόσο τον είχες;
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αν ειμαι σε λαθος τοπικ διορθωστε με σε περιπτωση που δεν ανοιγει το λαπτοπ, για διαφορους λογους(λογικα δεν δινει ρευμα) μπορω αν μεταφερω τα αρχεια σε ενα αλλο λαπτοπ σωστα? Με ποιο τροπο ομως ακριβως, ποιος ξερει? Το λαπτοπ ειπα δεν ανοιγει. Παιρνουν πολλα γι αυτη τη διαδικασια εξω? Καιγομαι, sos! Βασικά είσαι σε λάθος Θεμα εντελώς. Δανείζεσαι χώρο άλλου. Άνοιξε ένα θέμα στο φορητοί υπολογιστές και θα πάρεις γνώμες. ...αν αυτό που θέλει, είναι "η μεταφορά αρχείων" (όπως το γράφει), τότε ναι μεν όντως και σε λάθος φορουμοsection είναι - αλλά η "λύση" του να γράψει "στα λάπτοπ" ίσως δεν είναι η καλύτερη (=..."θα μπλέξει" -> προσπαθώντας να "φτιάξει" το λάπτοπ...). Τεσπα, στο θέμα του τώρα : Νίκο, ο "τρόπος" που ζητάς, είναι ανοίγοντας το λάπτοπ από κάτω, βγάζοντας τον δίσκο του, συνδέοντάς τον σε "σταθερό" υπολογιστή (αν είναι SATA σύνδεσης ο δίσκος, συνδέεται όπως οι "κανονικοί εσωτερικοί δίσκοι", απλά με ένα SATA καλώδιο δεδομένων, σε SATA καλώδιο τροφοδοσίας απ' το τροφοδοτικό. Νο fuss δηλαδή. Oι fuss-αρίες αρχίζουν, αν ο δίσκος σου είναι IDE, διότι πρέπει να βρεις και ν' αγοράσεις ένα ανταπτοράκι για "IDE 2.5 to IDE 3.5"). Στη συνέχεια, αντιγραφή των αρχείων στον σταθερό υπολογιστή, και μετά εναλλαγή του δικού σου δίσκου με του άλλου λάπτοπ που λες, για να περάσεις τελικώς τ' αρχεία σε αυτό. Το τελευταίο βέβαια βήμα μπορεί ν' αποφευχθεί εύκολα, ΑΝ υπάρχει ένα USB αποθηκευτικό μέσο (εξωτερικός δίσκος, flash stick, κτλ....) το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφερθούν τ' αρχεία από τον σταθερό στο 2ο λάπτοπ, για να μη χρειαστεί ν' ανοιχθεί ΚΑΙ αυτό κλπ (κι ούτε καν να μπαίνεις σε διαδικασίες δημιουργίας δικτύου μεταξύ του σταθερού και του 2ου λάπτοπ). Η λύση (εύρεση) του "σταθερού υπολογιστή", είναι μονόδρομος πάντως, όσο δεν ανοίγει το 1ο λάπτοπ.
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μήπως μπερδέψαμε τα μπούτια μας? washcloud ξαναδιάβασε το τελευταίο σου post...
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ντάξει έλειξε το θέμα με το παλικάρι πάνω και σε 4 λεπτά στο "Φορητοί υπολογιστές"
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ^ yep, κάτι είχε πάει στραβά με το quotation μέσα στο quotation. Εδιορθώθη. Θενκς Νικ. edit : γράφαμε μαζί με την Κάρμεν. (Α οκ αφού λύθηκε)
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν στης προηγούμενες σελίδες ρώτησε κανένας άλλα πόσο ρεύμα έδινες στον επεξεργαστή και πόσο τον είχες; Default είναι το ρεύμα. Το μόνο που πείραξα είναι το bclk και έτσι πήγα στα 3.2. Δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο... Αν δεν βαριέσαι κι έχεις όρεξη, διάβασε λίγο το post #83 που παρέθεσα παραπάνω... Νομίζω μεγαλύτερο ενδιαφέρον δείχνουν σε κάποιον που ξέρει τα διαγράμματα. Μετά τα πρώτα 8 όμως γιατί τα πρώτα είναι σε 3.4Ghz το οποίο ήταν unstable...
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω τι να πω ακόμη και το τροφοδοτικό μια χαρά φαίνεται από τα σχεδιαγράμματα .Βρες επεξεργαστή και μητρική γιατί δεν πάει άλλο
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω τι να πω ακόμη και το τροφοδοτικό μια χαρά φαίνεται από τα σχεδιαγράμματα .Βρες επεξεργαστή και μητρική γιατί δεν πάει άλλο Ο φίλος qsis στο post #84 μου ανάφέρει πως βάση των graph έχω vdrop και στην συνέχεια παραθέτει τα δικά του που δείχνουν πολύ πιο "smooth" λειτουργία. Γενικά γνωρίζεις από OC καταστάσεις? Πως μπορούμε να ελένξουμε αν το σύστημα λειτουργεί καλώς στα 3.2??? Μήπως γι'αυτό έχω τα drops στην απόδοση του δίσκου??? τα rate του σκληρου ειναι μια χαρα. Τι εννοείς???
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ...^ προφανώς εννοεί την ένδειξη "burst rate". Τι είναι το "burst rate"???
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ο φίλος qsis στο post #84 μου ανάφέρει πως βάση των graph έχω vdrop και στην συνέχεια παραθέτει τα δικά του που δείχνουν πολύ πιο "smooth" λειτουργία. Γενικά γνωρίζεις από OC καταστάσεις? Πως μπορούμε να ελένξουμε αν το σύστημα λειτουργεί καλώς στα 3.2??? Μήπως γι'αυτό έχω τα drops στην απόδοση του δίσκου??? Όντως αυτό δεν το είχα προσέξει έμενα είναι έτσι Κάτι μου βρωμάει σε αυτό το πρόγραμμα όμως εδω σε έμενα βγάζει ότι στην 3,3v αποδίδει 1,8V έλεος. Δοκίμασε και το intelburn test στο full
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.