Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Είπαμε είναι λίγο ανεβασμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προκαλεί τέτοιο πρόβλημα. Κάνε τον κόπο να δεις λίγο τι ταχύτητα βγάζει των δίσκο με το hddtune. Αυτό θέλεις???
kajwbtfe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 HELP!!!!!! Εχω ubuntu αλλα παλια ειχα windows 7 πιο παλια ειχα windows vista και ακομα πιο παλια ειχα windows xp. Επειδη τα windows xp δεν πηγεναν οπως ηθελα εγω αποφασισα να τα απεγκαταστησω(format) και να βαλω τα windows vista αλλα τα windows vista δεν μπορουσαν να τρεξουν στον υπολογιστη οποτε περασα τα windows 7 ultimate. ΕΔΩ ειναι το θεμα οταν ανοιγω το vlc η ταινια κολλαει συνεχεια και ετσι αποφασεισα να περαζω τα ubuntu αυτα περασαν μια χαρα αλλα και σε αυτα το vlc κολλαει. Το εχω παρει αποφαση να ξαναεγκαταστησω τα windows xp αλλα οταν βαζω το cd δεν μου βρισκει τον σκληρο δισκο ενω τα αλλα λογισμικα τον βρισκουν ακομα και partition εχω κανει αλλα ακομα τιποτα παλι δεν βρισκουν το κομματι απο το σκληρο... ΤΩΡΑ ΕΧΩ UBUNTU 11.04 HELP..... θες cdακι με Xp που εχουν sata drivers και εισαι οκ!
Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αυτό θέλεις??? Και αυτό είναι το benchmark απ'τον άλλο δίσκο:
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αυτό θέλεις??? Ναι αυτό ήθελα,το ότι έχει τόσες πολλές πτώσεις ταχύτητας από την αρχή του ελέγχου μέχρι και το τέλος,και ότι η ταχύτητα φτάνει μέχρι και τα 11mb/sec είναι εμφανέστατα σημάδια για το ότι χρησιμοποιείται ο σκληρός και από άλλο πρόγραμμα εκτός από το hddtune,αν ξέρεις ποιο είναι αυτό(torrent ίσως; ) σταμάτησε το και ξανά κάνε τον έλεγχο,να δεις διαφορά.
Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ναι αυτό ήθελα,το ότι έχει τόσες πολλές πτώσεις ταχύτητας από την αρχή του ελέγχου μέχρι και το τέλος,και ότι η ταχύτητα φτάνει μέχρι και τα 11mb/sec είναι εμφανέστατα σημάδια για το ότι χρησιμοποιείται ο σκληρός και από άλλο πρόγραμμα εκτός από το hddtune,αν ξέρεις ποιο είναι αυτό(torrent ίσως; ) σταμάτησε το και ξανά κάνε τον έλεγχο,να δεις διαφορά. Δεν έχω τίποτα ανοιχτό! Μόνο το AVG! Τώρα τρέχω πάλι το benchmark να δούμε μήπως άλλαξε τίποτα... Update: Χειρότερα!!!
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Χμ,δεν θέλω να πιστεύω ότι ευθύνεται το AVG,αλλά δοκίμασε να το κλήσεις και να ξανά κάνεις τον έλεγχο. Edit Εννοείται ότι δεν κάνεις τίποτε όσο τρέχει το τέστ,έτσι; (δεν ακουμπάς ούτε το ποντίκι,που λέει ο λόγος )
kobuzakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 HELP!!!!!! Εχω ubuntu αλλα παλια ειχα windows 7 πιο παλια ειχα windows vista και ακομα πιο παλια ειχα windows xp. Επειδη τα windows xp δεν πηγεναν οπως ηθελα εγω αποφασισα να τα απεγκαταστησω(format) και να βαλω τα windows vista αλλα τα windows vista δεν μπορουσαν να τρεξουν στον υπολογιστη οποτε περασα τα windows 7 ultimate. ΕΔΩ ειναι το θεμα οταν ανοιγω το vlc η ταινια κολλαει συνεχεια και ετσι αποφασεισα να περαζω τα ubuntu αυτα περασαν μια χαρα αλλα και σε αυτα το vlc κολλαει. Το εχω παρει αποφαση να ξαναεγκαταστησω τα windows xp αλλα οταν βαζω το cd δεν μου βρισκει τον σκληρο δισκο ενω τα αλλα λογισμικα τον βρισκουν ακομα και partition εχω κανει αλλα ακομα τιποτα παλι δεν βρισκουν το κομματι απο το σκληρο... ΤΩΡΑ ΕΧΩ UBUNTU 11.04 HELP..... προηγουμενο.... Εκανα η μαλλον κατεβασα αυτο το προγραμμα ''crystaldiskinfo'' δεν μου βρισκει το σλκηρο!!! ........
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εκανα η μαλλον κατεβασα αυτο το προγραμμα ''crystaldiskinfo'' δεν μου βρισκει το σλκηρο!!! ........ Kobuzakos με όλη τη καλή διάθεση δεν ανοίγεις ένα δικό σου θέμα;
Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Χμ,δεν θέλω να πιστεύω ότι ευθύνεται το AVG,αλλά δοκίμασε να το κλήσεις και να ξανά κάνεις τον έλεγχο. Edit Εννοείται ότι δεν κάνεις τίποτε όσο τρέχει το τέστ,έτσι; (δεν ακουμπάς ούτε το ποντίκι,που λέει ο λόγος ) Sorry για το noob της ερώτησης αλλά το AVG πως το κλείνω??? Ανοίγω τον task manager, πάω processes και μετά??? Έχει ένα κάρο από AVG! Τα κάνω όλα end process???
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το καλλίτερο θα ήταν να έμπαινες απ'ευθείας σε safe-mode πατώντας μερικές φορές το πλήκτρο F8 κατά την εκκίνηση του Η/Υ μετά της πληροφορίες σχετικά με τους δίσκους και τα λοιπά,όπου δεν τρέχει κανένα περίσσιο πρόγραμμα και να τρέξεις εκεί το τέστ.
nikos_studio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παιδιά καλησπέρα σε όλους... Καταρχάς μπράβο σε όλα αυτά τα παιδιά που βοηθάνε και μοιράζουν τις γνώσεις τους σε άλλους... RESPECT.. Στο θέμα μας τώρα.. Φίλε Chaos3X σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας που αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα... Το ψάχνω πολύ καιρό το θέμα και δεν έχω κατάληξη πουθενά.. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι έχουμε την ίδια "σχεδόν" motherboard και CPU.. Τα υπόλοιπα "ψιλοδιαφέρουν" CASE --> LINKWORLD C2222 431-06 430W PSU BLACK MB --> Gigabyte P55A-UD3 (1156, DDR3, P55) CPU --> Intel Core i5 760 (s1156, 2,8GHz, 8MB, L3 Cache, Box) RAM --> 4GB DDR3-1333 MHz (2 x 2GB) - 9-9-9-24 GPU --> GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GT 240 1 GB DDR3 128 BΙΤ HDD --> Western Digital Caviar Black WD6402AAEX 640GB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) DVD/BR --> BLU RAY READER/DVDRW+ LG MONITOR --> Ασ'το καλύτερα... OS --> Linux ubuntu 10.10 / Windows 7 ultimate 64bit Ανέφερα την motherboard για τον εξής λόγο: Στο Επίσημο site της gigabyte αναφέρει: Κατα την λειτουργία των SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers)σε turbo mode,η πρώτη PCIE x16 δουλεύει σε x8 speed. *Ισχύει και για τα δυο μοντέλα.. (P55A-UD3 & P55A-UD4) Επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος που είναι γνώστης του θέματος.. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται η motherboard?
Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το καλλίτερο θα ήταν να έμπαινες απ'ευθείας σε safe-mode πατώντας μερικές φορές το πλήκτρο F8 κατά την εκκίνηση του Η/Υ μετά της πληροφορίες σχετικά με τους δίσκους και τα λοιπά,όπου δεν τρέχει κανένα περίσσιο πρόγραμμα και να τρέξεις εκεί το τέστ. Τελικά μάλλον πρέπει να τον βάψω μπλέ!!! Παιδιά καλησπέρα σε όλους... Καταρχάς μπράβο σε όλα αυτά τα παιδιά που βοηθάνε και μοιράζουν τις γνώσεις τους σε άλλους... RESPECT.. Στο θέμα μας τώρα.. Φίλε Chaos3X σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας που αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα... Το ψάχνω πολύ καιρό το θέμα και δεν έχω κατάληξη πουθενά.. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι έχουμε την ίδια "σχεδόν" motherboard και CPU.. Τα υπόλοιπα "ψιλοδιαφέρουν" Ανέφερα την motherboard για τον εξής λόγο: Στο Επίσημο site της gigabyte αναφέρει: *Ισχύει και για τα δυο μοντέλα.. (P55A-UD3 & P55A-UD4) Επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος που είναι γνώστης του θέματος.. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται η motherboard? Γειά σου φίλε μου, μήπως σημαίνει πως αν βάλεις πάνω USB3/Sata3 συσκευή η ταχύτητα της PCI-E θα πέσει απ'τα 16x στα 8x??? Εσύ τι προβλήματα έχεις και τι υποπτεύεσαι??? Πάντως το P55 σε συνεργασία με Intel CPU έχει βγεί λίγο μαλακισμένο! Όλο για παραξενιές και κουλά διαβάζω με αποκορύφωμα την μη συμβατότητα του με συσκευές Apple, όπως το iPhone...
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε σε άλλο SATA port. Αν έχει πάνω από έναν controllers η μητρική σου δοκίμασε σε κάποιο SATA port του άλλου.
Chaos3X Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε σε άλλο SATA port. Αν έχει πάνω από έναν controllers η μητρική σου δοκίμασε σε κάποιο SATA port του άλλου. Δεν σε κατάλαβα... Εννοείς να δοκιμάσω σε άλλη Sata θύρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.