Προς το περιεχόμενο

Προβληματικός Δίσκος???

Chaos3X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι δεν είναι το ίδιο από το dos θα το τρέξεις

Το άφησα να τρέξει μέχρι τέλους. Έβαλα να κάνει και long test. Δεν βρήκε τίποτα!

No errors!!!

Τώρα τι κάνουμε???

Δημοσ.

Είναι λιγάκι ανεβασμένη αλλά όχι τόσο ώστε να σε προβληματίζει,μέχρι 60° είναι η θερμοκρασία λειτουργίας στους ποιο πολλούς δίσκους.

Με το HDtune τι ταχύτητα σου τον έβγαλε είπες;;

Πυρετό έχει βασικά.

σιγά τα πολυέλεα

Δημοσ.

Αν δείς στην προηγούμενη σελίδα έχω postάρει μία φωτογραφία με θερμοκρασίες, τάσεις κ.λ.π. απ'το PC.

Για το συγκεκριμένο σκληρό λέει ότι έχει 45C. Λές να οφείλεται εκεί το πρόβλημα και τσάμπα ξεκοκαλίζαμε τον Η/Υ τόσες μέρες???

Δημοσ.

σιγά τα πολυέλεα

Καλά δεν έχει ότι πεις :cry: :cry:

Οι δικοί μου έχουν υποθερμία βάση του 45 :rolleyes:

Δημοσ.

Είναι λιγάκι ανεβασμένη αλλά όχι τόσο ώστε να σε προβληματίζει,μέχρι 60° είναι η θερμοκρασία λειτουργίας στους ποιο πολλούς δίσκους.

Με το HDtune τι ταχύτητα σου τον έβγαλε είπες;;

σιγά τα πολυέλεα

Δεν θυμάμαι... Πάντως το Benchmark δεν έδειξε τίποτα και όταν το έβαλα να ψάξει για errors, μετά απο 5 ώρες που έκανε να τελειώσει μου έβγαλε 0.0% of errors.

Έτρεξα και το .iso της εταιρίας και αυτό μετά από 5 ώρες δεν έδειξε κάτι...

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο βρέ παιδιά..... :cry:

Δημοσ.

Εντάξει γι αυτήν την εποχή είναι σχετικά αυξημένοι οι 45C αλλά δύσκολα να ναι αυτή η θερμοκρασία που σου προκαλεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλά δεν έχει ότι πεις :cry: :cry:

Οι δικοί μου έχουν υποθερμία βάση του 45 :rolleyes:

Για τον άλλο σκληρό όμως αναφέρει 35C...

Αν επικρατεί τόσο ζέστη εκεί μέσα δεν θα έπρεπε κι ο άλλος σκληρός να ζεσταίνεται???

Δύο είναι οι εκδοχές, ή ο άλλος σκληρός είναι πιο ψυχρός κατά την λειτουργία του ή ο πρώτος έχει πρόβλημα.........

Δημοσ.

Σιγά τα πολυέλεα κι από μένα. Άσε που εξαρτάται κι από τον αερισμό του κουτιού (και άρα τη θερμοκρασία μέσα στο κουτί) η θερμοκρασία άρα είναι σχετική. Η διαφορά που βλέπεις δεν λέει τίποτα άλλοι δίσκοι είναι πιο ψυχροί, μπορεί ο θερμότερος να δουλεύει παραπάνω, η θέση του κ.λ.π

Μην ανησυχείς, από αυτό τουλάχιστον.

Δημοσ.

Για τον άλλο σκληρό όμως αναφέρει 35C...

Αν επικρατεί τόσο ζέστη εκεί μέσα δεν θα έπρεπε κι ο άλλος σκληρός να ζεσταίνεται???

Δύο είναι οι εκδοχές, ή ο άλλος σκληρός είναι πιο ψυχρός κατά την λειτουργία του ή ο πρώτος έχει πρόβλημα.........

Ή τον τάραξες στο scandisk και ζεστάθηκε :)

Δημοσ.

Είπαμε είναι λίγο ανεβασμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προκαλεί τέτοιο πρόβλημα.

Κάνε τον κόπο να δεις λίγο τι ταχύτητα βγάζει των δίσκο με το hddtune.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...