TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 τι τρελά delay είναι αυτά που έβγαλε;Για αυτό έκανε 28ώρες. Αφού έχεις το sentinel γιατί δεν έκανες/κάνεις lowlevel με αυτό; (Ο τρόπος για rma δόθηκε μερικές σελίδες πριν)
fouros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 τι τρελά delay είναι αυτά που έβγαλε;Για αυτό έκανε 28ώρες. Αφού έχεις το sentinel γιατί δεν έκανες/κάνεις lowlevel με αυτό; (Ο τρόπος για rma δόθηκε μερικές σελίδες πριν) Aν εννοείς το surface test με την τελευταία επιλογή reinitialize disc surface ξέχασα να το αναφέρω το είχα ολοκληρώσει 3-4 μέρες πρίν χωρίς φυσικά να μειωθούν τα bad sectors (αντιθέτως αυξήθηκαν).Aπό ότι βλέπω και γω κανά απαλό χτύπημα στην πλάτη θα του κάνω να τελειώνουμε.
washcloud Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Κανένα "αξιόπ[ιστο" πρόγραμμα έχουμε? ...Στην ουσία "είναι θέμα δίσκου" (και όχι προγράμματος)
Chaos3X Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ...Στην ουσία "είναι θέμα δίσκου" (και όχι προγράμματος) Και πως θα τον ελένξω?
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Άι θινκ γιου καντ Άι θινκ γιου καντ= Εγώ σκέφτομαι εσύ (είσαι ο)Kant το σωστό πρέπει να είναι Άι ντόντ θίνκ δατ γιου καν.(Εγώ δεν σκέφτομαι(δεν νομίζω) ότι έχεις την δυνατότητα.) Θε ενγρεεκ νάζι.
probe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ^ ...you cunt :Ρ ..you count. Γειά σου ρε wash, γελάσαμε πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.