Προς το περιεχόμενο

Προβληματικός Δίσκος???

Chaos3X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα υπολοιπα τα καταλαβα,αυτο το ελαφρως τι ειναι?Τον ειχες αναποδα ή οχι?

Κακός λύκος? :P

Ανάποδα τον είχα και τον χτυπούσα πάνω στο γραφείο, στην στρωμένη πετσέτα.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλή θα ήταν λίγη διακριτικότητα, ποτέ δεν ξέρεις ποιος παρακολουθεί :Ρ

Να σου πώ την αλήθεια το έχω σκεφττεί φίλε μου αλλά θέλω αφενώς να ακούσω γνώμες για το αν έκανα το σωστό μετά απ'ολα αυτά που έχω περάσει και αφεταίρου για να "δείξω" σε άλλους τι μπορούν να κάνουν σε ανάλλογη περίπτωση...

Δημοσ.

Λοιπόν, όλα καλά μέχρι στιγμής. Μου αλλάξανε τον δίσκο και πήρα έναν WD Black Sata3.

Ερώτηση! Χρειάζομαι άλλο καλώδιο πέραν του κλασσικού κόκκινου για sata3???

Δημοσ.

Λοιπόν, όλα καλά μέχρι στιγμής. Μου αλλάξανε τον δίσκο και πήρα έναν WD Black Sata3.

Ερώτηση! Χρειάζομαι άλλο καλώδιο πέραν του κλασσικού κόκκινου για sata3???

Πως χρειάζεσαι το κλασσικό πολύχρωμο της τροφοδοσίας.

Δημοσ.

Πως χρειάζεσαι το κλασσικό πολύχρωμο της τροφοδοσίας.

Χαχαχαχα! Άλλο εννοούσα!

Αν υπάρχει ξεχωριστό καλώδιο για το sata3 ή χρησιμοποιώ το κλασσικό κόκκινο που είχα και πρίν για τους δίσκους...

Δεν το διατύπωσα σωστά πρίν, ε? χαχαχα

Δημοσ.

Και για SATA1 σε SATA2 το ίδιο καλώδιο είναι και για το sata3 το ίδιο είναι και μάλλον για όλα τα μελλοντικά sata θα είναι το ίδιο.

Δεν θες κανένα άλλο.

Δημοσ.

Και για SATA1 σε SATA2 το ίδιο καλώδιο είναι και για το sata3 το ίδιο είναι και μάλλον για όλα τα μελλοντικά sata θα είναι το ίδιο.

Δεν θες κανένα άλλο.

Σ'εαυχαριστώ πολύ φίλε μου. Μόλις τελειώσω με την εγκατάσταση του λειτουργικού θα επανέλθω με λεπτομέριες για να δούμε τελικά αν έφταιγε ο σκληρός ή όχι...

Δημοσ.

Λοιπόν, έτρεξα το HD Tune στον καινούριο σκληρό μετά από format και εκ νέου εγκατάστση των windows και παρακάτω παραθέτω το διάγραμμα αυτού:

post-91854-0-13142600-1299890239_thumb.jpg

Πάλι κάνει μεγάλα drops αν και δεν φτάνει στο χάλι του προηγούμενου αλλά έχω δύο προβλήματα.

Πρώτον, δεν μου εμφανίζει την θερμοκρασία του δίσκου το πρόγραμμα και δεύτερον, όταν πηγαίνω στο Health δεν μου εμφανίζει τίποτα! Είναι εντελώς κενο!

Η μόνη πιθανή λύση που σκέφτομαι εγώ είναι πως το πρόγραμμα δεν συνεργάζεται σωστά με τους Sata3 δίσκους, αν και μου φαίνεται απίθανο!

Περιμένω τα σχόλιά σας...

Δημοσ.

Ε,εν τάξη σου κάνει ένα μεγάλο drop όταν προφανώς πήγες και έκανες κάτι στον Η/Υ,ή πήγε αυτό και έκανε κάτι από μόνο του :rolleyes: .Με άλλα λόγια μια χαρά είναι.

Για το ότι δεν βγάζει πληροφορίες,είναι ενεργοποιημένο το S.M.A.R.T. για την θύρα στην οποία είναι ο δίσκος;;;

Δημοσ.

Ε,εν τάξη σου κάνει ένα μεγάλο drop όταν προφανώς πήγες και έκανες κάτι στον Η/Υ,ή πήγε αυτό και έκανε κάτι από μόνο του :rolleyes: .Με άλλα λόγια μια χαρά είναι.

Για το ότι δεν βγάζει πληροφορίες,είναι ενεργοποιημένο το S.M.A.R.T. για την θύρα στην οποία είναι ο δίσκος;;;

Τον είχα αφήσει εντελώς μέχρι να ολοκληρώσει το test. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κολλήματα σε ταινίες που είχα πρίν. Παιχνίδι ακόμα δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω.

Ναί, το S.M.A.R.T. είναι ενεργοποιημένο!

Δημοσ.

^...Όπως είχες γράψει ο ίδιος και πριν, μερικά αποθηκευτικά μέσα "δεν συνεργάζονται καλά" με τα προγράμματα.

Δημοσ.

^...Όπως είχες γράψει ο ίδιος και πριν, μερικά αποθηκευτικά μέσα "δεν συνεργάζονται καλά" με τα προγράμματα.

Κανένα "αξιόπιστο" πρόγραμμα έχουμε?

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω και γω καινούργιο θέμα να ρωτήσω και γω το πρόβλημα μου.

Εχω έναν 640wd black sata3 ο οποίος έχει bad sectors.Ξεκίνησε πριν από καμιά βδομάδα με 2-3 και σήμερα έχει φτάσει τα 128 :mad:

Την ένδειξη αυτή την βλέπω από το sentinel.

Εγκατέστησα το hd regenator και το έβαλα να διορθώσει τα bad sector's μετά από 28 ώρες περίπου τελείωσε.Παραθέτω και το screenshot

post-53018-0-83207200-1300014287_thumb.jpg

Αυτό μου δείχνει πως τα διόρθωσε.Το sentinel όμως άλλα λέει μειώθηκε και άλλο το health στο 8% :shifty:

post-53018-0-57327100-1300014367_thumb.jpg

Το ερώτημα είναι να βάλω κάποιο άλλο tool για low level format π.χ ή χαμένος κόπος; τουλάχιστον να χαλάσει τελείως να τον στείλω για rma.

Υ.Γ Το μόνο "καλό" της υπόθεσης είναι πως αναβαθμίστηκα αγοράζοντας έναν ocz vertex2 για το os. :mrgreen: , μιας και στον wd είχα το λειτουργικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...