Προς το περιεχόμενο

Προβληματικός Δίσκος???

Chaos3X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός ο ήχος που ακούγεται στο video που έβαλες ακούγεται και σε έμενα όταν διαβάζει πράγματα ο δίσκος δεν νομίζω να είναι πρόβλημα .Πάντως ποτέ δεν ξέρεις .

Και σε εμένα ακούγεται σε έναν παλιό δίσκο που έχω πάνω για να κατεβάζω εκεί,και είναι εξακριβωμένο ότι έχει μερικά(35) bad sector,επίσης παρόμοιο ήχο θα κάνει και σε πολύ κατακερματισμένο δίσκο αν δηλαδή πρέπει να «πηδάει» από την αρχή του δίσκο στο τέλος του για να διαβάσει κάποιο αρχείο.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά έκανα και low level format, έκανα μετά format μέσα από ένα tool των Linux και εγκατέστησα τα Windows 7 Ultimate SP1 x64.

Ξαναέτρεξα το HD Tune και η κατάσταση ήταν χειρότερη! Minimum έβγαζε 1Mb!!!!!

Όποτε κόλαγε ακουγόταν πάλι ένα έντονο τσακ-τσουκ.

Ήταν το τελευταίο πράγμα που μπορούσα να κάνω...

Το έπομενο βήμα ήταν "χτύπημα" του δίσκου καθώς φόρτωνε τα windows! 7-8 προσπάθειες χρειάστηκαν και ο δίσκος κόλλησε μόνιμα! Ούτε τα bios δεν τον βλέπουν τώρα!!!

Την τρίτη πάω να τον αλλάξω μέσω εγγύησης και βλέπουμε τι θα γίνει...

Δημοσ.

Ακόμα περιμένω να με πάρουν.

Υπάρχει πιθανότητα να τον επισκευάσουν και να μου δώσουν τον ίδιο???

Δημοσ.

Καμιά εβδομάδα θα χρειαστεί,τον στέλνουν στο κεντρικό service και σου στέλνουν έναν άλλο,επισκευασμένο πάλι.

Δημοσ.

Το πήγα το πρωί στο πλαίσιο εκεί απ'όπου το αγόρασα 15-01-10...

Στην απόδειξη γράφει ότι έχω 3 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Να επισκευασθεί απ' το Πλαίσιο, δεν παίζει.

Αν τον στείλουν στην κατασκευάστρια, ενδεχομένως ναι, αλλά και πάλι δε νομίζω αν το πρόβλημα είναι «εσωτερικό».

Ίσως κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι εσωτερικό γιαί εγώ το προκάλεσα προκειμένου να μου τον αλλάξουν.

Αν δείς λίγα post πίσω θα καταλάβεις.

Αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου δώσουν τον ίδιο!

Έχω περάσει ολόκληρο γολγοθα μαζί του για να φτάσω στο σημείο να τον "χτυπήσω"...

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι εσωτερικό γιαί εγώ το προκάλεσα προκειμένου να μου τον αλλάξουν.

Αν δείς λίγα post πίσω θα καταλάβεις.

Αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου δώσουν τον ίδιο!

Έχω περάσει ολόκληρο γολγοθα μαζί του για να φτάσω στο σημείο να τον "χτυπήσω"...

smiley-shocked.png

Αυτό εννοούσες με το χτύπησα; κακός,ξέρεις ότι έτσι έχασες την εγγύηση,ε;αν στον αλλάξουν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό.

Δημοσ.

smiley-shocked.png

Αυτό εννοούσες με το χτύπησα; κακός,ξέρεις ότι έτσι έχασες την εγγύηση,ε;αν στον αλλάξουν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό.

Πως θα το καταλάβουν?

Έχω κάνει "καθαρή" δουλειά...

Δημοσ.

Σας έχασα :huh: το χτυπήσω είναι χτυπήσω ή "χτυπήσω"; :wacko:

Έχω κάνει "καθαρή" δουλειά...

Δηλαδή;;;

edit: Είδα την προηγούμενη σελίδα.

Δημοσ.

Έβαλα πάνω στο γραφείο μια πετσέτα και την ώρα που φόρτωνε τα Windows τον κοπάναγα ελαφρώς γυρισμένο ανάποδα. 7-8 προσπάθειες χρειάστηκαν και ο δίκος κόλλησε μόνιμα. Ούτε τo bios δεν τον βλέπει.

Τώρα ακούγεται σαν να έχεις κινητό στην δόνηση! Και δεν άφησε το παραμικρό σημάδι!!!

Υ.Γ: Codename 47...

Δημοσ.

Έβαλα πάνω στο γραφείο μια πετσέτα και την ώρα που φόρτωνε τα Windows τον κοπάναγα ελαφρώς γυρισμένο ανάποδα. 7-8 προσπάθειες χρειάστηκαν και ο δίκος κόλλησε μόνιμα. Ούτε τo bios δεν τον βλέπει.

Τώρα ακούγεται σαν να έχεις κινητό στην δόνηση! Και δεν άφησε το παραμικρό σημάδι!!!

Υ.Γ: Codename 47...

Τα υπολοιπα τα καταλαβα,αυτο το ελαφρως τι ειναι?Τον ειχες αναποδα ή οχι?

smiley-shocked.png

Κακός λύκος? :P

Δημοσ.

Σόρρυ,κακώς ήθελα να πω αλλά μου διέφυγε.

Ο κακός ο λύκος να ψάξει να σε φάει. :devil:

Τα υπολοιπα τα καταλαβα,αυτο το ελαφρως τι ειναι?Τον ειχες αναποδα ή οχι?

Πως χτυπάμε το μπεμπέ για να ρευτεί;κάπως έτσι. :devil: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...